Can alıcı noktadan vurmuşsungunaydin yazmaya calisan chentiqin drami
nafile namaz desem, meal desem az demezsin
gunaydin yazmaya calisan chentiqin drami
Biz yeni kahvaltı yapacağız. 1 saat sonra katılabilirim sanırım.
Açar açmaz bu mesajı gördüm. Tam uyanamadıysam demek kiBu dünün postu değilmi pınar
Ben 12'de başlıycam.11:00 - 13:00 arasi maraton çağrısı yapıyorum gelen vaaarrr miiiii
kuzu ben kizim sana söylüyorum gelinim sen anla yapiyorum... sen ustune alinma.. masallahin varKuzum vakit namazlarını kiliyorum. Spor çok vaktimi alıyor. Bi toparlayim bende istiyorum nafile namazı kılmak
hehheee can alici noktadan vurmuşsunBu dünün postu değilmi pınar
ben de gicikligina kabul ediyorum... hatta daha da gicikligina 11.45 te basliyorumBen 12'de başlıycam.
chentiq e özel maraton çağrısı da ben yapıyorum.
Listede değilim ama gıcıklık olsun.
Bende kalkıyorum 1 saat rötarlıolsa da :)11:00 - 13:00 arasi maraton çağrısı yapıyorum gelen vaaarrr miiiii
E gece birileriyle çene çalarsan olacağı bugunaydin yazmaya calisan chentiqin drami
Ben de başlayacağım ama çocuk uyumuyor bir türlüBasladim ama devam edemiyorum cocuk bacagima sarılıyor..
Misafirin kaldırma kuvveti iş başındaBu soğukta totomdan ter attım ya eltim giller bize geliyormuş onbirde aradılar ben daha uyuyorudum
Bu ne zaman paşlıyor Pazartesinden Pazartesi'ye mi ona göre sayfalarımı sayıyımmm Bugun elimdeki bu kitabı bitireceğim son 40 sayfa....
aynen vallahaMisafirin kaldırma kuvveti iş başında
erken kalkıyorum da geri uyuyorumNAVLEE bu hafta benimle erken kalkmaya var mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?