Bir cok sebebi var. Oncelikle bu topik benim ailem. Yani sizler.. ve ailemle her seyi Paylaşmak isterim.Sebep?olan var olmayan var diye mi?
Cikiyor sayfanin alyina bak oradan tam boyut ya da normal boyut olarak secmen lazimOnu yapiyorum dosya seç çikiyor tikliyorum hicbirsey çikmiyor
tamam tamam anlaşıldıBir cok sebebi var. Oncelikle bu topik benim ailem. Yani sizler.. ve ailemle her seyi Paylaşmak isterim.
Yaptigim sporu kildigim namazi temizligi sorunlarimi.. nitekim oyle de yapiyoruz.
Ama yakinda konu temizlik ekseninden tasip baska mecralara gidebilir diye cekinirim.
Bir digeri badim ustune alinmasin, degisik bir sey gorunce tarifini alip tarif defterine donusur diye..
Bir digeri, rejimde olan arkadaslarim var tatli gorunce canlari ceker yiyemezler diye
Bir digeri kimseyi mecbur etmek istemem. Zaten aksam menusu paylasan paylasir. Bir ata cocuklar icin faaliyet yazalim dendi ama istyen yazdi duzenli yapilmadi..
Otamam tamam anlaşıldı
ben yok diyorum... ama isteyen aksama su yemegim var desin.. diyen diyor zaten sunu yedik diye..
Ay maratonda oldum bittim ama yeni mesaj yazicam ballansirarak....
hemenkubdef e bagliyorum sizi
ya ben de aldim ne zamanda elim gitmiyor. Aciklamasina gozum korktu... sicakken yap dio iki turlu yapilisi var. Durulamasi nasi. Bana el atsama imdat
benim mottolara silkelenmedin. @eflalim topigin mottocuau olur musun bidenem
Ütü mü yapsam yoksa beni çeken şu maratona öı katılsammmmOsurat ne ole
Yazabilirsin dedim işte..
topigi mi burasi
topigi
Maratona var misin desemyapan.
Mutfak tezgahini cek bakim dicem foto yuklemeyi bilmiyorsun
Ben kime meydan okucam simdi ben...
Badiiiiiimmmmmmmm...
Kollarim koptu ya.. sen de bitirmissin utuyu... severim seni..
Madem uyku gelince kahve de uyku kacirmiyor...
Kim su maratona var :
Tamam kiz bişey demedim nazlaniyomOsurat ne ole
Yazabilirsin dedim işte..
topigi mi burasi
topigi
Maratona var misin desemyapan.
Mutfak tezgahini cek bakim dicem foto yuklemeyi bilmiyorsun
Ben kime meydan okucam simdi ben...
Badiiiiiimmmmmmmm...
Kollarim koptu ya.. sen de bitirmissin utuyu... severim seni..
Madem uyku gelince kahve de uyku kacirmiyor...
Kim su maratona var :
Hado yap bi delilik kalk hadi :)ayyy bende ütü yapacak hal kalmadı 1 saat yürüyüş yaptım ama şimdi nasıl canım çekti bak
Ay en sevdigim bana da anlatAyyy mahallede kavga var ben onu izliyom m
utun azsa utuye basla.. coksa kahveno al kitaba gelAyyy mahallede kavga var ben onu izliyom m
hee trip mi atiyorsun. Tamam... oyy kiyamam bennnn... yemek istemiste cani patron kabul etmemos de.. doviiim ben onu...Tamam kiz bişey demedim nazlaniyomtrip atiyom
gelirsem orayaAy en sevdigim bana da anlat
Mahallede gençler birbirine girmiş polis falan geldi bitti....Ay en sevdigim bana da anlat
Kitabımı aldım geldimmmmm bekleutun azsa utuye basla.. coksa kahveno al kitaba gel
hee trip mi atiyorsun. Tamam... oyy kiyamam bennnn... yemek istemiste cani patron kabul etmemos de.. doviiim ben onu...
gelirsem oraya
Basliyorum ... @Arundati de gelioo.. bizim GeGeKitabımı aldım geldimmmmm bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?