Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım cumadan cumaya.chentiq kitap bildirimlerine ben de katılmak istiyorum ya geceden geceye 20-30 sayfa okuyabilirim sanırım.. Cumadan cumaya mı bildirim yapılıyor?
evet canım cumadan cumaya.
Canim bugun hala cuma. Bildirim yapar misin kac sf okudun.Tamam o vakit haftaya cuma bir bildirim de ben yaparım inşallah:)))
Canim bugun hala cuma. Bildirim yapar misin kac sf okudun.
bende eve geldim dedim fazla dolanmam parmaktan dolayı okurum o arada ama maalesef okuyamadımHiç okumadımHatta uzun zamandır hiç okumadım. Sizinle beraber okurum diye heveslendim :))
bende eve geldim dedim fazla dolanmam parmaktan dolayı okurum o arada ama maalesef okuyamadım
Bana hayalini soyle sana film soyleyimFilm önerisi olan varmı korku olmasın lütfen![]()
128sf da kaldimGecmis olsun cnm. Topigimin diregi. Sen yoksan topik yurumuyor.. sana sbir sayfa eklemisti badim. Sizinkilere uyuyor mu?
Diger 150 sayfacilar nerede hanimlar?
Stres yapmayan sonu mutlu biten japon çin Kore olmasınBana hayalini soyle sana film soyleyim
ne tur arıyosun ona gore soyleyelimFilm önerisi olan varmı korku olmasın lütfen![]()
O filmi izledim canım iki kere güzeldi animasyonları da izledim başka varmı önerine tur arıyosun ona gore soyleyelim
Lisedeyken bi film izlemistim zombili biseydi ama korku degil ask filmi cok hosuma gitmisti esimle onu izlemeyi dusunuyoruz 1 haftadir :) sicak kalpler diye bi film
En son 300 kere falan madagaskar izledim
350 kere angry birds
400 kere falanda alvin ve sincaplar yani kizimin değimiyle aslan filmi kus filmi sincap filmi :) koyun ve balik filmimiz de var ama onlar daha 100 olmamistir![]()
Ne alakaysa simdi![]()
![]()
Tür olarak bilmiyorum ama çekik gözlülerin kini sevmiyorumne tur arıyosun ona gore soyleyelim
Lisedeyken bi film izlemistim zombili biseydi ama korku degil ask filmi cok hosuma gitmisti esimle onu izlemeyi dusunuyoruz 1 haftadir :) sicak kalpler diye bi film
350 kere angry birds
400 kere falanda alvin ve sincaplar yani kizimin değimiyle aslan filmi kus filmi sincap filmi :) koyun ve balik filmimiz de var ama onlar daha 100 olmamistir![]()
Ne alakaysa simdi![]()
![]()
Harikasın o zaman, senin yerini ben almış oldum :) bu arada işe de başlamışsın senin adına sevindim.kimseyi davet etmedim canim. Okumaya katilmak isteyenler kendileri geldiler. Istiyorsan seni de yazayim
bi kerem ben cok duzenli ve temiz oldum. Kimsenin icine kacmam .. canta firlatan dil cikaran iikin..
NAVLEE beni 150 sf bildirimi icin etiketlemis olabilir misin acaba
Ben mazeretimi bildirmiştim, küf yüzünden bu eve dip köşe yapmak istemiyorumkızlar...
salon bildirimi için son 2 gününüz var farkında mısınız?
ve sadeceareser bildirim yaptı bitirdim diye
bir de ben.
topiği sallamıyor musunuz artık bana mı öyle geliyor?
öyleyse indireyim kepenkleri?
nasılsa buralardayım ben.
ara sıra görüşür gideriz.
Sabah yazmıştım okudum canim
Tüh kötü olmuşTelefonum kirildi kizlar firsat buldukça esimin telden girip bakacağım telefonum nezaman gelecek hic bilmiyorum
Bizde bizdene tur arıyosun ona gore soyleyelim
350 kere angry birds
Ne alakaysa simdi![]()
![]()
Sorma 5 ay olmusti alaliHarikasın o zaman, senin yerini ben almış oldum :) bu arada işe de başlamışsın senin adına sevindim.
Ben mazeretimi bildirmiştim, küf yüzünden bu eve dip köşe yapmak istemiyorum
Sabah yazmıştım okudum canim
Tüh kötü olmuş
Bizde bizde
Bu aralar yusufun dünyası var çizgi dizi onu açıyorum, diyanetin.