• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chentiq chentiq kitap bildirimlerine ben de katılmak istiyorum ya geceden geceye 20-30 sayfa okuyabilirim sanırım.. Cumadan cumaya mı bildirim yapılıyor?

Telefonum kirildi kizlar firsat buldukça esimin telden girip bakacağım telefonum nezaman gelecek hic bilmiyorum

Film önerisi olan varmı korku olmasın lütfen:KK17:
ne tur arıyosun ona gore soyleyelim

Lisedeyken bi film izlemistim zombili biseydi ama korku degil ask filmi cok hosuma gitmisti esimle onu izlemeyi dusunuyoruz 1 haftadir :) sicak kalpler diye bi film

En son 300 kere falan madagaskar izledim
350 kere angry birds
400 kere falanda alvin ve sincaplar yani kizimin değimiyle aslan filmi kus filmi sincap filmi :) koyun ve balik filmimiz de var ama onlar daha 100 olmamistir :D :D

Ne alakaysa simdi :D :D

Lisedeyken bi film izlemistim zombili biseydi ama korku degil ask filmi cok hosuma gitmisti esimle onu izlemeyi dusunuyoruz 1 haftadir :) sicak kalpler diye bi film

350 kere angry birds
400 kere falanda alvin ve sincaplar yani kizimin değimiyle aslan filmi kus filmi sincap filmi :) koyun ve balik filmimiz de var ama onlar daha 100 olmamistir :KK70: :KK70:

Ne alakaysa simdi :KK70: :KK70:
O filmi izledim canım iki kere güzeldi animasyonları da izledim başka varmı öneri

350 kere angry birds
400 kere falanda alvin ve sincaplar yani kizimin değimiyle aslan filmi kus filmi sincap filmi :) koyun ve balik filmimiz de var ama onlar daha 100 olmamistir :KK70: :KK70:

Tür olarak bilmiyorum ama çekik gözlülerin kini sevmiyorum

kimseyi davet etmedim canim. Okumaya katilmak isteyenler kendileri geldiler. Istiyorsan seni de yazayim

bi kerem ben cok duzenli ve temiz oldum. Kimsenin icine kacmam .. canta firlatan dil cikaran iikin..

NAVLEE NAVLEE beni 150 sf bildirimi icin etiketlemis olabilir misin acaba
Harikasın o zaman, senin yerini ben almış oldum :) bu arada işe de başlamışsın senin adına sevindim.
kızlar...

salon bildirimi için son 2 gününüz var farkında mısınız?
ve sadece areser areser bildirim yaptı bitirdim diye
bir de ben.

topiği sallamıyor musunuz artık bana mı öyle geliyor?
öyleyse indireyim kepenkleri?
nasılsa buralardayım ben.
ara sıra görüşür gideriz.
Ben mazeretimi bildirmiştim, küf yüzünden bu eve dip köşe yapmak istemiyorum :KK43:
wisdom01 wisdom01 +++ (havada karada) :nazar:
P pinartn
areser areser
zambak86 zambak86 +++

bildirim?

elektiriğim kesikti örtmenim

1. Nego Nego durum ne?
  1. IrResistibLe_ IrResistibLe_ durum ne okudun mu?
Sabah yazmıştım okudum canim
Telefonum kirildi kizlar firsat buldukça esimin telden girip bakacağım telefonum nezaman gelecek hic bilmiyorum
Tüh kötü olmuş

350 kere angry birds

Bizde bizde :KK70:
Bu aralar yusufun dünyası var çizgi dizi onu açıyorum, diyanetin.

Harikasın o zaman, senin yerini ben almış oldum :) bu arada işe de başlamışsın senin adına sevindim.

Ben mazeretimi bildirmiştim, küf yüzünden bu eve dip köşe yapmak istemiyorum :KK43:

Sabah yazmıştım okudum canim

Tüh kötü olmuş

Bizde bizde :KK70:
Bu aralar yusufun dünyası var çizgi dizi onu açıyorum, diyanetin.
Sorma 5 ay olmusti alali

chentiq chentiq kitap bildirimini kaçurmadım dimi iki gün okumayacağım şuan 133 sayfadayım kitap 160 sayfa gerçi bu Yen'i kitap size gönderdiğim resimli kitabı bitirdim 150 olmuş olur onunla beraber

Back
X