Maşallah sana :)
benim maraton sonucum:
Etraf toplandi
Mutfak toolanfi
Mkinalar calistirildi
Perde almistim yeni 9nu takmak icin ugrastim
Eski perdeleri kaldirdim
3beveyn banyosu ovuldu
Butun ev supuruldu
Mutfak dolaplari duzenlendi icleri silindi
Yemek yapıldı
Buyuk banyo ovuldu
Yikanan camasirlar asildi
Tekrar camasir atıldı
Yetler silindi
Balkondaki sogan patates vs. Soguk odaya tasindi
Gardlop duzenlendi
Kitaplık ve oyuncaklar duzenlendi
Halilar kaldirildi temizlendi

Bu karisik sira tabi baska var mi bilmiyorum
Bana filim önerisi olan?
kung fu panda

Sana da maşallah, perde Dr hayırlı olsun.
Ay almıyım animasyon, çocuklardan önce eşimde izliyordu düşün halimi
Ben çok severim aslında ama isim aklıma gelmedi şimdi. Ne tür filmler seversin?
Korku izlemiyorum artık, onun haricinde her telden çalarım
Film topigi de acsam mi acaba
Olur olur

Kk da filim tavsiyeleri sayfası varmış.
Predestination tavsiye edilmiş, bugün geçti artık çok yorgunum, yarın da misafirim var ablam. Artık ne zaman izlersem
1.Gattaca
2.Predestination

Son düzenleme:
Predestination tavsiye edilmiş, bugün geçti artık çok yorgunum, yarın da misafirim var ablam. Artık ne zaman izlersem
1.Gattaca
2.Predestination
Pre dfilmini kafan yerindeyken izle. Bayagi karisik iyi konsantre olman lazim.

Pre dfilmini kafan yerindeyken izle. Bayagi karisik iyi konsantre olman lazim.
Oo sende filim kurdusun :) akşam çocuklar uyuyunca rahat rahat izliyorum. Birde büyük ekran olsa , pc de tadı çıkmıyor :) eşim salona da tv alıyım diyordu kesinlikle hayır diyordum ama artık kafama yattı. İnternet bağlantılı tv benim işime yarar :)
Artık filim izleyebiliyor olmak bile bu aralar mutluluk sebebim :))

Cok harika.. biz cep teli ekranında izliyoz. Beterin beteri var

Eskiden film kurdu kitap kurdu. Her seydim. Neyse dur yeni yil planlarimi revize ediyorum :)))

kızlar bugün bana bildirim neyim gelmedi hiç acaba niye

idolüm olduğunu söylemişmiydim maşallah

Bana filim önerisi olan?
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...2XZuVZ3fH1ZA_JqAA&sig2=baPL2AzI9fLU_IiGPHK3kg
Bunu izle bir ara
chentiq e söylemiştim izledimi bilmiyorum ve senin savaş odasını izledim cnm güzeldi de baya abartmışlar gibi ya stv filmlerini anımsattı
Film topigi de acsam mi acaba
topik açmadan sorumlu devlet bakanı gibisin kız

Benim de aklıma geldi bu benzerlik ama beğendim yine de

Geçen pazartesi akşamiydi sanirim atv de flight crew (uçuş ekibi) diye Rus yapımı bi film vardı. Ben beğendim izlemediyseniz size de tavsiye ederim...

Şu an ben de film izleyeceğim. Savaş Odasından çok bahsedilmis. Onu açayım diyorum

1.Gattaca
2.Predestination
Sen topla isimleri ben de senden çalayımSavaş odasına bir göz attım da güzel bir filme benziyor eşimle izlerim diye hepsine bakmadım izlerse tabi yoksa da tek izlerim hoşuma gitti
Ben her filmi beğenmem eşim çok filme bakar ,eğer film beni sarmadıysa kalkar giderim genellikle ama savaş odası gerçekten hoşuma gitti
Ben de bu site de FANAA film önerisini görmüştüm 2 sene önce falan bir hint filmi, filmin sonlarında epey ağlamıştım izlemediysen güzel bir film tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…