Kepenkleri kapatamiyorum ama acayim bari.

Hos... pazar pazar bu saatte olsa kimse gelmez tukana ama olsun...

alismis kudurmustan beterdir.. alistim artik

fanadan nefret etmistim ben. Hala da millet nesini begenmis anlamis degilim. Turk filmleri bile daha mantikli gelmistir. Ama muzikleri sahaneydi...

kız ne geziyon bu saatte hadi o bebek emziriyor,ben de erken yattım 30 dk önce uyandım kk da geziniyom uykum yok

Akşam üzeri 4 ten 8 e kadar uyuyunca gece uykusu yalan oluyor tabii

Ilginx olan ne biliyor musunuz. Dun ben de saat 5 te yattim. Kerahatin cikmasini bekledim. Aksam okunur okunmaz gittim bayildim. 8 civarlarinda kalkip aksami kildim. Geri yattim. Sonra 11 civarinda yatsi icin kalktim. Hİç bu kadar erken yatmazdim. Hepiniz de wrken aaatte sizmissiniz. Dun enerji akisinda bir sey mi vardi acaba. Inceleyesim geldi.. baska bu durumu yasayan var mi?

canim.. vintage demiski kepenk indirmeyelim belki bir musteri daha gelir demis. Topige gelenleri kacirmayalim diye. Espri yapmis..

Neyse..

Saat cok gec oldu ama. 12.30 maratonuna gelmek isteyen olursa ben burdayim. Hatta gelin gelin. Dur nerede benim maratondasim.

CKbeautyandsheer

Varım dostum.
Ahanda 2 dk'ya başlıyorum :*

Ben de varım

Maratona herhal gec kaldim

Benn tam 2 de kalkıyorum maraton devam.ediyosa ona etmiyosa yenisine

aaaa ben o müşteri kısmını mesajları diye okudum o yüzden anlamadım tabi tek gözle okuduğum için anca

Sonuc.

Bulasik mak. Bosaltildi
Yenileri konuldu
Tezgah masa vb. Silindi
Yerler supuruldu
Bebekle montessoru yapildi (nohutlar bir kaba plastik olcekle baska kaba aktarma calismasi)
Yatak odasi cocuk kiyafeti vb toplama
Abdest alma ust bas giyme namaz kilma evden cikma..

Kizlar kediler veya kopekler guvercin yerler mi bileniniz var mi. Az once bir kusu ezdik. Icim paramparca. Tek tesellim bir baska cana yaramasi...

kız kuşu nasıl ezdin uçan daireyemi biniyon

kız kuşu nasıl ezdin uçan daireyemi biniyon
Suruydu. Korna caldik bir kaci uctu. Solda ayni hizda bir araba daha vardi sola gecemedik. Ucmayan yada ucamayan bilemiyorum biri kaldi iste.. bizim yol cadde saga durabilecegimiz yer yoktu. Cok uzgunuz. Ilk kez basimiza geldi. Insallah da son olur..

Suruydu. Korna caldik bir kaci uctu. Solda ayni hizda bir araba daha vardi sola gecemedik. Ucmayan yada ucamayan bilemiyorum biri kaldi iste.. bizim yol cadde saga durabilecegimiz yer yoktu. Cok uzgunuz. Ilk kez basimiza geldi. Insallah da son olur..
İnşallah canımolacağı varmış ve hayvanlar yani bizim burfa öyle derler beslediğin hayvan tavuk olur köpek kedi aniden ölünce başınıza bişey geldiğin de kendilerini önüne atarlarmış belki de öyle bişeydir size bişey olacakdı Allah korusun kendini önüne attı

ay gecmis olsun cok kotu bu duygu benimde basima gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…