evet bu da başıma geldi. Kuzenim 2 yasinda falandi surekli besledigi bu kopek vardi kucuk biseydi yolun kenarinda oyun oynuyorlardi bizde annesiyle otiruyorduk viraj olan bir sokakti araba hizli geliyordu köpek kuzenimin ustune atladi kuzenim duvara dogru dustu kopege araba carpti sonradan ölmüş kopek ay cok duygulandım şimdi. Bunlar heo Allahin rahmetinin birerparcasi. Elhamdülillah

Selam hanımlar nasılsınız bakalım.
Boş boş uzandım, müthiş uykusuz bir gece geçirdim yine :)
Boya malzemelerimi kaldırdım, bir süre mola veriyim masamın üstü boşalsın dedim, boşluğa düştüm :)
Yeni kitaba da bir türlü baslayamadım, büyük bir hevesle aldım yazarın kitabını lakin nedense okumadan içime bir soğukluk geldi :)
Çok yoğun bir tempom varmış meğer şimdi böyle durmak tuhaf geldi
Sinema da izleyemiyorum, faturayı yatırmamış kaynım

Evet canım rahmeti o kadar çokki tabi görebilene o görmeyenlerin de gözünü açsın Rabbim
benim kız da akşam erken yattı dün kaynanam cilde elrimler ve görümcem gelmiş di baya kudurdular yoruldu gece saat uç de uyandı acıktım diye pilav üstü kurufasulye yedi yemek yemeyen çocuk saat altı buçuğa kadarda uyumadı biri beynime sopayla vurmuş gibi

chentiq kötü olmuş ama ne yapılır bilmiyorum.

Benim maraonum:
  • Sofra toplandı
  • Bulaşık makinesi boşaltıldı ve yenileri yerleştirildi
  • Üç çeşit yemek yapıldı
  • Tezgah ovuldu
  • Kaşıklık çekmecesi boşaltıldı, temizlenip yeniden yerleştirildi
  • Namaz kılındı

chentiq ile maraton sonucum.

NOT: Çalıştığım için, haftasonu yaptığım maratonlar gün boyu oluyor. Saat sınırlamasına uyamıyorum. Bilginize.

-ilk olarak duşakabine muhteşem sıvı sıkıldı.

Mutfak
-kahvaltı masası toplandı.
-bulaşık makinesi boşaltıldı. Tekrar dolduruldu.
-masa ve tezgah silindi.
-halısı süpürüldü. Kaldırıldı
-yerler elle silindi. Halısı serildi.

Salon (artık salonda oturuyoruz)
-ortalık toplandı.
-3 koca halı, yerler, koltuk altları ve arkaları dahil süpürülüp, silindi.
-toz alındı ve silikonlu detarjanla cilalandı.

Hol-antre
-süpürüldü.

Çocuk odası
-süpürüldü.

Banyo
-çamaşır yıkandı.
-ilaçlanan duşakabin çamaşır suyu ve sirke ile tekrar ovuldu.
-duş alındı.

Ayrıca;
-kızın ihtiyaçları karşılandı. Yemek tuvalet vs. Oyun babaya aitti bugün.
-Yemek vardı. Bir ilave yapıldı.
-Yemek yendi. Masa toplandı.

Yapılmayı bekleyenler
-çamaşır katlanacak.
-çamaşır asılacak.
-yatak odası toplanacak.
-ocak ovulacak.
-bulaşıklar makineye doldurulup çalıştırılacak.
-wc yıkanacak.
-banyo paspasları serilecek.

Çok yorulmuşsun canım eline sağlık

Bi ara yaptıklarınınpaylaşmıştın ya, sonrakileri de merak ediyorum aslında.

tatlım istersen kepenk kapatma işini bize bırak cnntrm kesin birazdan kalkar

Bu defa gelemedim yalnız bildiğin kepenk indirme yarışı olmuş topikte

Bu arada vajinal kaşıntıdan ölücem 2 gündür. Fitil attım inş. İyi gelir

Canım Allah korusun ama vajinal kaşıntı olayını ciddiye al git doktora. Son bir yıl içinde smear aldırmadıysan da aldır. Bu tarz şeyleri çok hafife alıyoruz ama çok önemli aslında.

günaydın kızlar,iyi haftalar hepinize..
dün kk.ya bir türlü giremedim ben,sürekli sunucu bağlantı hatası verdi..bildirim topiğine yazıyorum hemen günlük ödevi haberiniz olsun..

ay 2 yadinda miydi. Oturfugu yerde de mi guveni yok cocuklarin. Rabbim esirgesin ne minikmis o zamanalr. Allah korusun ya. Gelirken de buzda hafif virajda kaydik. Yolda 5 arabanin frci kazalarini gorduk. Rabbim korusun hepimizi. Evde duraak bir turlu cikaak boe turlu
Kizim hala soruyordu donuste gorur muyuz tekere yapismis midir diye. Yavrum yam aslinda her seyi anlatmam pek iyi degil galiba. O da hassas. Ben de doganin dengesinden kurbaga sinek, aslan zebra, kartal serce, yılan fare vb. Anlattim. Kurandan binek et süt dedigini anlattim. Havalar cok soguk zaten donacakti dedi. Sonra hayvanlara yiyecek birakmamiz gerektigini falan anlattim. Oyle gecti gun...

kızlarrrr,karın altındamı kaldınız,dondunuzmu kaldınız ne oldunuz..sesiniz soluğunuz çıkmıyor bugün..herkes bulunduğu şehirden hava durumu raporu geçsin bakalım..ben vereyim raporumu hemen,bursa tarafı karlar altında,hava buz gibi,sabahtan beri kabanla oturuyorum ofiste,klimalar çalışmıyor,ayaklarım buz..akşam olsun evime gideyim biran önce diye resmen saniyeleri sayıyorum şuan..hava muhalefetinden ötürü doğru düzgün işte yok zaten..

Ankara dan durum raporu veriyorum. Tofun kar yagisi ve buzlanma var. Ancak ogleden sonra bitti. Aksam kosullari nasil olur ongoremiyorum. Kaza oruclarini turmaya devam ettigimden mutevellit gozum cay ve kek hayalinden baska bir sey gormuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…