evet bu da başıma geldi. Kuzenim 2 yasinda falandi surekli besledigi bu kopek vardi kucuk biseydi yolun kenarinda oyun oynuyorlardi bizde annesiyle otiruyorduk viraj olan bir sokakti araba hizli geliyordu köpek kuzenimin ustune atladi kuzenim duvara dogru dustu kopege araba carpti sonradan ölmüş kopekİnşallah canımolacağı varmış ve hayvanlar yani bizim burfa öyle derler beslediğin hayvan tavuk olur köpek kedi aniden ölünce başınıza bişey geldiğin de kendilerini önüne atarlarmış belki de öyle bişeydir size bişey olacakdı Allah korusun kendini önüne attı
Evet canım rahmeti o kadar çokki tabi görebilene o görmeyenlerin de gözünü açsın Rabbimevet bu da başıma geldi. Kuzenim 2 yasinda falandi surekli besledigi bu kopek vardi kucuk biseydi yolun kenarinda oyun oynuyorlardi bizde annesiyle otiruyorduk viraj olan bir sokakti araba hizli geliyordu köpek kuzenimin ustune atladi kuzenim duvara dogru dustu kopege araba carpti sonradan ölmüş kopekay cok duygulandım şimdi. Bunlar heo Allahin rahmetinin birerparcasi. Elhamdülillah
benim kız da akşam erken yattı dün kaynanam cilde elrimler ve görümcem gelmiş di baya kudurdular yoruldu gece saat uç de uyandı acıktım diye pilav üstü kurufasulye yedi yemek yemeyen çocuk saat altı buçuğa kadarda uyumadı biri beynime sopayla vurmuş gibiSelam hanımlar nasılsınız bakalım.
Boş boş uzandım, müthiş uykusuz bir gece geçirdim yine :)
Boya malzemelerimi kaldırdım, bir süre mola veriyim masamın üstü boşalsın dedim, boşluğa düştüm :)
Yeni kitaba da bir türlü baslayamadım, büyük bir hevesle aldım yazarın kitabını lakin nedense okumadan içime bir soğukluk geldi :)
Çok yoğun bir tempom varmış meğer şimdi böyle durmak tuhaf geldi
Sinema da izleyemiyorum, faturayı yatırmamış kaynım
Çok yorulmuşsun canım eline sağlıkchentiq ile maraton sonucum.
NOT: Çalıştığım için, haftasonu yaptığım maratonlar gün boyu oluyor. Saat sınırlamasına uyamıyorum. Bilginize.
-ilk olarak duşakabine muhteşem sıvı sıkıldı.
Mutfak
-kahvaltı masası toplandı.
-bulaşık makinesi boşaltıldı. Tekrar dolduruldu.
-masa ve tezgah silindi.
-halısı süpürüldü. Kaldırıldı
-yerler elle silindi. Halısı serildi.
Salon (artık salonda oturuyoruz)
-ortalık toplandı.
-3 koca halı, yerler, koltuk altları ve arkaları dahil süpürülüp, silindi.
-toz alındı ve silikonlu detarjanla cilalandı.
Hol-antre
-süpürüldü.
Çocuk odası
-süpürüldü.
Banyo
-çamaşır yıkandı.
-ilaçlanan duşakabin çamaşır suyu ve sirke ile tekrar ovuldu.
-duş alındı.
Ayrıca;
-kızın ihtiyaçları karşılandı. Yemek tuvalet vs. Oyun babaya aitti bugün.
-Yemek vardı. Bir ilave yapıldı.
-Yemek yendi. Masa toplandı.
Yapılmayı bekleyenler
-çamaşır katlanacak.
-çamaşır asılacak.
-yatak odası toplanacak.
-ocak ovulacak.
-bulaşıklar makineye doldurulup çalıştırılacak.
-wc yıkanacak.
-banyo paspasları serilecek.
Bi ara yaptıklarınınpaylaşmıştın ya, sonrakileri de merak ediyorum aslında.Selam hanımlar nasılsınız bakalım.
Boş boş uzandım, müthiş uykusuz bir gece geçirdim yine :)
Boya malzemelerimi kaldırdım, bir süre mola veriyim masamın üstü boşalsın dedim, boşluğa düştüm :)
Yeni kitaba da bir türlü baslayamadım, büyük bir hevesle aldım yazarın kitabını lakin nedense okumadan içime bir soğukluk geldi :)
Çok yoğun bir tempom varmış meğer şimdi böyle durmak tuhaf geldi
Sinema da izleyemiyorum, faturayı yatırmamış kaynım
Çok teşekkür ederim. Valla haftaiçi bi şey yapamayınca böyle oluyor mecburen.Çok yorulmuşsun canım eline sağlık
Bu arada vajinal kaşıntıdan ölücem 2 gündür. Fitil attım inş. İyi gelir
Geçmiş olsun aynı dert bende de var sürekli hortluyor çıldiricim fitil hangisi acaba yazarmısınBu arada vajinal kaşıntıdan ölücem 2 gündür. Fitil attım inş. İyi gelir
Günaydın badim. Allah yardımcın olsun.Günaydin herkese.
Annemlerdeyim. Doğurmayi bekliyorum. Daha doğuramadim.
ay 2 yadinda miydi. Oturfugu yerde de mi guveni yok cocuklarin. Rabbim esirgesin ne minikmis o zamanalr. Allah korusun ya. Gelirken de buzda hafif virajda kaydik. Yolda 5 arabanin frci kazalarini gorduk. Rabbim korusun hepimizi. Evde duraak bir turlu cikaak boe turluevet bu da başıma geldi. Kuzenim 2 yasinda falandi surekli besledigi bu kopek vardi kucuk biseydi yolun kenarinda oyun oynuyorlardi bizde annesiyle otiruyorduk viraj olan bir sokakti araba hizli geliyordu köpek kuzenimin ustune atladi kuzenim duvara dogru dustu kopege araba carpti sonradan ölmüş kopekay cok duygulandım şimdi. Bunlar heo Allahin rahmetinin birerparcasi. Elhamdülillah
kalkıyorum yazacaktim ama kalktigimi görencocuk etegime yapisiyor :) emzirip kalkıyorum :)Kızlar 12.30da benimle maratona kalkacak var mı?
Amin. InsallahGünaydın badim. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?