Doktora gitmene sevindim, niye ilaç vermiyor ki , iyi yaparsın başka doktora gitmekle.vakit konusunda sıkıntım olunca kendimi çok yorup,geriyorum.
cuma akşam çok yoruldum yetiştirme telaşıyla.
ama temiz oldu her şey.
halıları yıkatmıştım sermedim.öncekiler duruyor.
bir daha ki misafire hazır olur.
dün tahlillerimi aldım.
kanım düşük,allerji seviyem yüksek.immun sisteminde düşüklük var baya.
ama doktor ilaç vermeyi gerek görmedi.
başka doktora gideceğim.
her şerde bir hayır varmş.
şimdiye kadar badilerim hep gitti.
fazla muhabbetimiz olmadı.:))
Allah yardımcısı olsun.
Tabi ki istediğin gibi kopyala :)) hoş geldin aramızaWawww tam istediğim bir plan olmuş bu kopyala yapıştır yapmak istiyorum hatta izninle az bir değişiklikle yapayım lütfeenn:)& özellikle çocuklar için olan bölüm harika eleştiri yapılmayacak bölümüne bittim kaç gündür dilimi ısırıyorum onlara eleştiri yapmayayım diye :)
@MuskaM katılabilirsin tabiki..hoşgeldin..
günaydın hepinize kızlar,gününüz güzel olsun inşallah..
basit ödevler veriyorum ama katılım yine sıfır ya,bu topiğin titiz,temiz,becerikli hatunlarına ne oldu.bir silkelenin kendinize gelin bakayım..bugünün ödevini yazdım bildirim topiğine,haydi canlanın biraz
@NAVLEE canım sağlıkla alsın bebeğini kucağına arkadaşın inşallah..
hoşgeldin canım11 ocak maddelerim :
Günlük işler :
1. Ev süpürülecek
2. Yerler silinecek
3. Wc temizlenecek
4. ToZ alınacak
5. Yatak odası ve salon camları silinecek
6. çocuk odası ve salon yatak koltuk altları silinecek
Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak (yasin okumam vardı)
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Tespihler yapılacak
5. Kaza namazlarına ayrıca önem verilecek
Çocuklar için :
1. Bağırılmayacak
2. Sakin olunacak
3. Eleştiri yapılmayacak
4. İkisiyle de ayrı ayrı sohbet edilecek ilgilenilecek
@eflalim izninle canım
Hoşbulduk teşekkür ederimDoktora gitmene sevindim, niye ilaç vermiyor ki , iyi yaparsın başka doktora gitmekle.
Senin evin her halükarda temizdir, öyle berbat bir şekilde kirlenecegini hiç düşünmüyorum
Tabi ki istediğin gibi kopyala :)) hoş geldin aramıza
hoşgeldin canım
e bu tıpkısı olmuş
Badim nasılsın, ev ne durumda?hoşgeldin canım
e bu tıpkısı olmuş
iç güveysinden halliceyimBadim nasılsın, ev ne durumda?
Buluşma zor canım, söylemedim ablamaNego badim nerelerdesin çok sık uğramıyorsun,e ne zaman buluşuyoruz?
İyi aferin gez, komşunun kızına da söyle evi toplasıniç güveysinden halliceyimyan gel osman yatıyorum o topik senin bu topik benim geziyorum ,kalktım kalkıcam derken bu saat oldu,siteden çıkamıyorum
ay hiç fena olmazdı komşunun kızı yapsaİyi aferin gez, komşunun kızına da söyle evi toplasın
canım camlar ve perdelere epey olmuştu.Doktora gitmene sevindim, niye ilaç vermiyor ki , iyi yaparsın başka doktora gitmekle.
Senin evin her halükarda temizdir, öyle berbat bir şekilde kirlenecegini hiç düşünmüyorum
Tabi ki istediğin gibi kopyala :)) hoş geldin aramıza
e ben geleyim o zaman diyecem de sen ipe un seriyosun bence görüşmek istemiyosunBuluşma zor canım, söylemedim ablama
Neden istemiyeyim, eşim burayı bilmiyorken kimse bilmiyorken nasıl görüşmemi bekliyorsun anlamış değilime ben geleyim o zaman diyecem de sen ipe un seriyosun bence görüşmek istemiyosun
tamam canım ya ben senin yaşantını bilemem tabi,ben evime gelen gidene pek hesap verecek kimse yok çevremde o yüzden rahatım,olsa bile bir arkadaşım derim bu kadar kimene,emin ol bi daha bu konuyu açmıyacamNeden istemiyeyim, eşim burayı bilmiyorken kimse bilmiyorken nasıl görüşmemi bekliyorsun anlamış değilim
neden kahkaha attigini anlamadim. Mesaji okudum acaba ne yazmisim diye gene anlamadim..
ya uyuyacaktim... geyik var dediler geldim
cok tatlisim ya sağolUzun zamandır silmediğim yer yok diye kapak yapmışsın yakubdef e ona güldüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?