• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plesanta previa mıydı sen de canım?

ben canımı zor kurtardım.
çok sıkıntılı ve stresli bir süreçdi.
ameliyat da çok zordu ve sonrası...

Allah olanalra sağlık versin.
hayati riske girmeye gerek yok yani.

amin canım 3 tane zaten.
ama insan yetiştirme aşkım ve ev hanımı olabilme imkanım birleşse 4 isterdim.
sanırım benimki totalisti,plesanta önceki kesi yerine tutunmuş ve rahmin her yerine yapışık ve sarmıştı benim rahmimin kurtulması bir mucizeydi rabbimin yardımı ile kurtuldum,iyi bir prof yapmıştı benim ameliyatımı

plesanta previa mıydı sen de canım?

ben canımı zor kurtardım.
çok sıkıntılı ve stresli bir süreçdi.
ameliyat da çok zordu ve sonrası...

Allah olanalra sağlık versin.
hayati riske girmeye gerek yok yani.

amin canım 3 tane zaten.
ama insan yetiştirme aşkım ve ev hanımı olabilme imkanım birleşse 4 isterdim.
Bence sen dört tanenin altından rahat rahat kalkabilirdin. Ben 3 istiyordum ama 2.den sonra gözüm kesmiyor.

3 diyorlar 2 diyorlar ,yetmiyor ikiz diyorlar :KK46::KK46::KK46:..biz 1'e talim :KK71:
tek çocuk çok sıkıcı ya.
şahsen ben çok sıkılmıştım.

geçmiş olsun kızlar. çocuk konusuna gelince rabbim herkesin gönlüne göre versin. ben de çok seviyorum çocukları çalışmasaydım 4. yü de yapardım
benim kafadansın,sevindim.:)

kaç yaşında seninkiler canım?

sanırım benimki totalisti,plesanta önceki kesi yerine tutunmuş ve rahmin her yerine yapışık ve sarmıştı benim rahmimin kurtulması bir mucizeydi rabbimin yardımı ile kurtuldum,iyi bir prof yapmıştı benim ameliyatımı
benimki de totalistti.
beni de prof yaptı.
kimdi senin doktorun?
benim mesaneye kadar gitmişti.
kurtarılmasını da istemedim riske girmemek için.

tek çocuk çok sıkıcı ya.

8, 7 ve 3 yaşındalar canım biz çok eğleniyoruz valla çocuklarla iyiki doğurmuşum. ilk ikisi birbirlerine arkadaş gibi oldular 3. ünün de iki ablası olunca sürekli oyunlar şamata tabii gürültü.

benimki de totalistti.
beni de prof yaptı.
kimdi senin doktorun?
benim mesaneye kadar gitmişti.
kurtarılmasını da istemedim riske girmemek için.
prof.dr.m.ali ceylan k.maraş'ta
ameliyattan sonra duygusal şoka girmişti doktor,beni kontrole geldiğinde konuşurken gözleri dolmuştu bizleri çok korkuttun dedi kanamanı zor durduk nerdeyse rahmini alacaktık Allah'ın yardımıyla kurtardık dedi ,Doktorun o hali gözümün önünden gitmiyor neler yaşadılarsa artık

8, 7 ve 3 yaşındalar canım biz çok eğleniyoruz valla çocuklarla iyiki doğurmuşum. ilk ikisi birbirlerine arkadaş gibi oldular 3. ünün de iki ablası olunca sürekli oyunlar şamata tabii gürültü.
maaşALLAH canım,hepsi kız mı ne güzel.
yaşalrı iyi yakın.
benimkiler 13,8,4.

arada kapışsalar da güzel oluyor kalabalık.

hepsi benim için çok özel.
Allah hepsini farklı değerde yaratmış bütün kuzular gibi.

prof.dr.m.ali ceylan k.maraş'ta
ameliyattan sonra duygusal şoka girmişti doktor,beni kontrole geldiğinde konuşurken gözleri dolmuştu bizleri çok korkuttun dedi kanamanı zor durduk nerdeyse rahmini alacaktık Allah'ın yardımıyla kurtardık dedi ,Doktorun o hali gözümün önünden gitmiyor neler yaşadılarsa artık
ben istanbuldayım canım.
iyi doktor bulmuşsun.

benim doktor da aynen öyleydi geldiğinde ertesi gün oturur görünce elimi tutup çok sevinmişti.

ameliyatta risk yüksek ya onlar da sonuca emin olamıyorlar.
kanama çok oluyor ve nerden çıkacağı belli olmuyor.
aileme söylemişti başarılı olamayabilir çok riskli diye.
ama öyle tatlı bir insnadı ki bana hep güç verdi.

çok şükür Allah kimseye yaşatmasın.
ben bir yıl sonra normal hayata dönebildim ruhen.

dagci dagci erken menepoza girdin ama sen şimdi değl mi?alınması hayatında bir değişiklik yaşattı mı? her anlamda
yumurtalıklar duruyor ya hormonlar çalışıyor.
ama kemiklerde sorun olur diye duymuştum sanki incelme var gibi.
ya da bana öyle geliyor.

pek değişiklik hissetmiyorum.
hasta olmayı unuttum,sanki hiç yaşamamışım gibi.

ramazanda çok zorlanıyorum,hasta oluyorum hemen hemen her yıl.

tek çocuk çok sıkıcı ya.

keşke sıkılsamda sıkıntıdan çocuk yapasım gelse ama sıkılmaya vaktim yokki canım..gerçekten 2.çocuğa ayıracak zamanım yok,kızımla bile yeterince istediğim gibi ilgilenemiyorum,hep günü kurtarıyorum okadar.bunun ezikliğinide çok yaşıyorum.

@eflalim chentiq chentiq çocuk uyumuşken keyif yapayım dedim. Biraz erken oldu ama...

Eklentiler

• 20170116_135853.webp
    20170116_135853.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 38
keşke sıkılsamda sıkıntıdan çocuk yapasım gelse ama sıkılmaya vaktim yokki canım..gerçekten 2.çocuğa ayıracak zamanım yok,kızımla bile yeterince istediğim gibi ilgilenemiyorum,hep günü kurtarıyorum okadar.bunun ezikliğinide çok yaşıyorum.
ama her şey seninle olmaz ki.
kardeş kurtarıcı işte.
benim büyük de tekdi hep benimle.
bunalırdım çoğu zaman.

hayırlısı tabiki de tek çocuklu dönemimi çok sıkıcı hatırlıyorum.
ben de mükemmeliyetçiydim,her şeyi tam olsun vs.

:63::KK11::sopa: fire vermenin tek istisnasi var. O istisna icin dualarimdasin:KK60:

kaybolmasin diye yazdim. Bir iki tane daha yapar 20 ye tamamlarim. 15 yapan da girer...

bu haliyle bile cok guzel olmus.

ben de dun kimbilir kacta yattim:olamaz: benim yerime de sokul o yataga... ahh ahh..:uykucu:
amiiiiiin canım ve fire derken tembellik anayasasını ben yazmış gibi hissediyorum da ondan dedim

3 diyorlar 2 diyorlar ,yetmiyor ikiz diyorlar :KK46::KK46::KK46:..biz 1'e talim :KK71:
oooy çok pişmanım ikiyi hemen yapmadım diye

canım getir hemen kızınma yaptığım en büyük kötülük bence

ama her şey seninle olmaz ki.
kardeş kurtarıcı işte.
benim büyük de tekdi hep benimle.
bunalırdım çoğu zaman.

hayırlısı tabiki de tek çocuklu dönemimi çok sıkıcı hatırlıyorum.
ben de mükemmeliyetçiydim,her şeyi tam olsun vs.
Benim eşim ikinciyi bile istemiyordu. İşi bırakmış olmasam bir takım sıkıntılar olmasa çok isterim 3 çocuk. Ruhsatımı aldım o kadar uğraştım, sonrasında o ruhsatla 1 gün çalışmak nasip olmadı.

Back
X