• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama her şey seninle olmaz ki.
kardeş kurtarıcı işte.
benim büyük de tekdi hep benimle.
bunalırdım çoğu zaman.

hayırlısı tabiki de tek çocuklu dönemimi çok sıkıcı hatırlıyorum.
ben de mükemmeliyetçiydim,her şeyi tam olsun vs.
canım ya sen uzman olmuşsun ben çokmu geç kaldım bebiş için senin kaç yaş var arada benim kız 2012 eylül doğumlu

Benim eşim ikinciyi bile istemiyordu. İşi bırakmış olmasam bir takım sıkıntılar olmasa çok isterim 3 çocuk. Ruhsatımı aldım o kadar uğraştım, sonrasında o ruhsatla 1 gün çalışmak nasip olmadı.
zor tabi ama güzel bir şey.
Allah herkese hayırlı evlat versin.
iki çocuk sahibi olmak da büyük nimet.

canım ya sen uzman olmuşsun ben çokmu geç kaldım bebiş için senin kaç yaş var arada benim kız 2012 eylül doğumlu
Benim kız 2007 doğumlu, erkek 2015. Geç olsun ama yine de olsun. Ufaklık ablasına öyle düşkün ki, gidip gidip sarılıyor:KK200:

Eklentiler

• 20170111_160752.webp
    20170111_160752.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 47
ödev olmayacak mı peki
bilemiyorum canım,kim verecek?
sen de verebilirsin.
Benim kız 2007 doğumlu, erkek 2015. Geç olsun ama yine de olsun. Ufaklık ablasına öyle düşkün ki, gidip gidip sarılıyor:KK200:
maaşALLAH çok tatlılar kuzular.:)
Amin amin. Bazen çok bunaldığım oluyor. Ufaklık çoookkkenerjik ama bir şirinlik yapıyorlar ne sinir kalıyor ne stres:KK200::KK200:
dünyada sıkıntı çok.
kafamız dağılıyor işte.

doğum sonrasında 3.kişilerin bana yaşattıklarını düşününce bile soğuyorum ben 2.çocuk fikrinden kızlar..herkesin yaşadığı
kendine ağır gelirmiş,banada benimkiler ağır geldi işte..ama bu benim tek başıma aldığım bir karar değil tabi,eşimde istemiyor.iki taraftan biri istese olur zaten kesin..birde cidden yaşım geçti artık,çok riskli bu yaşlarda..allah herkesin evladına sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah.

doğum sonrasında 3.kişilerin bana yaşattıklarını düşününce bile soğuyorum ben 2.çocuk fikrinden kızlar..herkesin yaşadığı
kendine ağır gelirmiş,banada benimkiler ağır geldi işte..ama bu benim tek başıma aldığım bir karar değil tabi,eşimde istemiyor.iki taraftan biri istese olur zaten kesin..birde cidden yaşım geçti artık,çok riskli bu yaşlarda..allah herkesin evladına sağlıklı güzel ömür nasip etsin inşallah.
ayip olmazsa kac yasindasin canim sen ben seni hep 28 29 falan düşünmüştüm

Oğlum 2012li, kızçem 1,5 aylık, yaşım 32. Ve benden bu kadar:))) Eşim daha kızıma hamileyken üçüncü planı yapıyordu. Hatta doktor kız deyince bozuldu bile. Evlat ayrımı yaptığından değil yanlış anlaşılmasın. İkinci de erkek olursa kız çocuk istediğim için üçüncüyü yaparım diye düşünüyordu :D

Bu arada ben kalktığımdan beri kahvaltımı bile emzirirken yaptım :) Kutlama falan yalan oldu. Bebişin karnı doyup da uyursa inşallah kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum. Evde bomba patlamış gibi her yer :(

Oğlum 2012li, kızçem 1,5 aylık, yaşım 32. Ve benden bu kadar:))) Eşim daha kızıma hamileyken üçüncü planı yapıyordu. Hatta doktor kız deyince bozuldu bile. Evlat ayrımı yaptığından değil yanlış anlaşılmasın. İkinci de erkek olursa kız çocuk istediğim için üçüncüyü yaparım diye düşünüyordu :KK70:
ben de hep 2 kız 2 oğlum olsun isterdim eşimde çocukları çok seviyor ama 3.ye durumum riskli,bu durum da 3.yü istemekle aptallık yapıyorum galiba

kızlar ben bugün topiğe ödev yazacaktım ama bu yeni düzenleme falan var diye yazmadım..olmazsa yarın sabahtan başlarım yine yazmaya,bugün serbest takılalım..

Back
X