• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Allah çok ilginç. Bu kadar sık ve rahat yaptığına göre sorun fiziksel değil gibi.. Acaba tv'de falan onu korkutacak bir şey mi gördü ki? Başka bir şey gelmedi aklıma.
bilmemki pek tv açmiyorum açincada çok bakmaz iki dk sonra kalkar gider basindan
kaka deyip bez çantasinida getiiryor anusle ilgili bisey olmali ama ne:KK64::KK64::KK64::KK64:

bilmemki pek tv açmiyorum açincada çok bakmaz iki dk sonra kalkar gider basindan
kaka deyip bez çantasinida getiiryor anusle ilgili bisey olmali ama ne:KK64::KK64::KK64::KK64:

Bez çantasını getirdiğine göre ya yapmış olmalı ya da yapmak istiyor olmalı değiştir diye de yeni bez getiriyor. Anlayamadım valla canım ya ilginç..

Bez çantasını getirdiğine göre ya yapmış olmalı ya da yapmak istiyor olmalı değiştir diye de yeni bez getiriyor. Anlayamadım valla canım ya ilginç..
yok bez temiz , o yuzden anus le ilgili bisey var diye dusuunuyorum
birazdan bi daha bakicam kil kurduna
keske kurd olsa içeriz ilaci hepimiz ikiser defa olur biter
boyle bilmeyince napaacagimi sasiriyorum :(

Onlar gelecek diye kutlamaktan ve hediye almaktan vazgecmistim ama bu dedigin olabilir canim
aksam haber edersin. Iyi gecer umarim

Yazacaklarımı onlarla anlattım
ne dedim manikurle diye sormak icin alintilamostim

chentiq chentiq
cuma yarismasi var . Kilo vermek icin bi gruba laydoluyorsun beraber veriyorsunuz falan. Her cuma kilonu bildirmek zorundasin. Ve devam sart tabi.. oyle chentiq sen nerdeysen ben de ordayim deyip sonra firar etmeye beznemiyor :KK70: :KK70:

:KK51::KK51:hmmm
:KK43::KK43:şimdi ben ne yapayım
:ruh::ruh:en iyisi öleyim evet öleyim ben
:süslü::süslü:ama güzel olmak istiyom
:kızgın::kızgın:olmuyor
:kk77::kk77:çünkü yemeğe hiç dayanamıyorum
:sinirli::sinirli:bu duruma çok kızıyorum
:spor::spor:ama spor yapacam
:KK11:gıcık
:mad:göreceksin sen

:sampiyon:kilo vercem birinci olacağım

DEDİM
ama bunlarla anladim..m harikasin ya.. kimin aklina gelir. O zaman seni 3. Takima alalim.. kac kilo vermek istiyorsun...

chentiq chentiq kiz gercekten bilmiyorum. Valla benim icin cok iyi olur. Nerde baslik
Ben namazda gozu olmayanin ezanda kulagi olmaz manasinda oyle dedim. Zambak demisti. Ikinizde odak noktası ne diye sorup beni isyana sürüklüyorsunuz.. mutfak maddeleri paylastik o kadar da konustuk. Hic mi gecmis okumuyorsunuz diye... ama madem ezanda da kulagin var. O konuda da topigim var. :D her persembe 100 rekat kiliyoriz :D
chentiq chentiq ha şimdi gördüm canım sen dedikten sonra, benim haberim yoktu demekki ben girmediğim bir zamanda açmışsın
Gruplarda herkesin karşısındaki tarihler ne ola ki?
o tarihler arasi odagimiz var ya ondan...

O baslikta sadece temizlik var hani namaz olayi:işsiz:
o basliktan haberin var dimim okudun hep ilk mesajlari. Namaz benim actigim konulara bak..

niye kizzzzz naptiki benii niye çagurmadiniz ama yaaaaaaaaaa:mad::mad::mad::mad::mad:

valla butun ogleden sonra ugrastim , ama bitince heruer piril priril oldu ayy içim açildi valla gidip gidip mutfaga bakiyordum :))) gerçiç simdide ayni duuryor aksam bulasigini çabul topladim ortalik daginik durmasin diye

ee baska na evar odev gaz ageldim iyice mutfak beni kesmediii:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
mutfaktan sonrayi da @cnntrm belirleyecek. Malum o torpilli :D

Bu saatte kimse maratona gelmez değil mi? :KK43:
inan uyumasaydim ben gelirdim ya.. tuhh.. gitti gul gibi saat...

YOk dogudugundan beri hiç kabiz olmadi, kakasi gayet civik ve gunde uç dort sefer yapar, kabizlik olmadigina eminim :KK43:

kil kurdu heldi aklima az once isikla abkdim goremedim :KK43:

daha once kizim bi kere kasiniyor dediginde gece uyurken bakip gormustum kil kurdunu hamileydim o zmanlar 2.5 yil oldu
kil kurdunu nasi gordun? Benim kucuk de hatur hutur kasio popoyi bezden diye tahmin ettim. Senin kucuk belki de bezi birakmak istiyordur lazimliga falan oturmak istiyordur.

ama bunlarla anladim..m harikasin ya.. kimin aklina gelir. O zaman seni 3. Takima alalim.. kac kilo vermek istiyorsun...

Ben namazda gozu olmayanin ezanda kulagi olmaz manasinda oyle dedim. Zambak demisti. Ikinizde odak noktası ne diye sorup beni isyana sürüklüyorsunuz.. mutfak maddeleri paylastik o kadar da konustuk. Hic mi gecmis okumuyorsunuz diye... ama madem ezanda da kulagin var. O konuda da topigim var. :KK70: her persembe 100 rekat kiliyoriz :KK70:

o basliktan haberin var dimim okudun hep ilk mesajlari. Namaz benim actigim konulara bak..

mutfaktan sonrayi da cnntrm cnntrm belirleyecek. Malum o torpilli :KK70:

kil kurdunu nasi gordun? Benim kucuk de hatur hutur kasio popoyi bezden diye tahmin ettim. Senin kucuk belki de bezi birakmak istiyordur lazimliga falan oturmak istiyordur.
Günaydın 74/76 da gidip geliyorum gerçi kendime görsem yataktan çıkıp gidip tartılacağım

Ben namazda gozu olmayanin ezanda kulagi olmaz manasinda oyle dedim. Zambak demisti. Ikinizde odak noktası ne diye sorup beni isyana sürüklüyorsunuz.. mutfak maddeleri paylastik o kadar da konustuk. Hic mi gecmis okumuyorsunuz diye... ama madem ezanda da kulagin var. O konuda da topigim var. :KK70: her persembe 100 rekat kiliyoriz :KK70:

mutfaktan sonrayi da cnntrm cnntrm belirleyecek. Malum o torpilli :KK70:

gece uyurken ışıkla baktım popodaydı canlı canlı. Yatmadan önce kaşınıyor demişti

Odal noktasi bildirimi ayin 31 inde bitiyor. Hatta ayin 1 i sabah 12 ye kadar.

Eger bildirim yapamazsan topikten.. daha dogrusu yarisma topikinden atiliyorsun.:KK11::KK4::KK4:

Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Nasil cananimterimim balim bitanem. Iyi motive ettim mi grup arkidisini:KK8:
Heeee bir düşüneyim evet getirdi galiba:KK17::KK17:
Hepsini bitirmem mümkün değil ama yapabildiğim kısmını yazsam olur mu mesela buzdolabını temizledim cam perde tamam masa sandalyeler tezgah üstünü bugün temizlerim ocak falan zaten olur gibi ama hepsi bitemez galiba
Bide bugün izin almaya geldim yoğunluk olacak bugün ve yarın kayınvalidemin birinci senei devriyesi mevlidi okunacak temizlik ve hazırlık var yardım etmem lazım olabiler miiii acaba sonrasında hafiflemiş olarak geri dönüyorum aranıza (manevi olaral:ıslık:) inşallah

Selam herkese bu bir maraton çağrısı. Eşim evde geçmişe bakamam.

11
12
13 e kadar maraton var

Peki tahlil yaptırmışmıydın
Bizim oğlanda kaşınıyor diyor ama tahlilde çıkmıyor
yok dr a gözümle gördüm dedim zaten 10 tane ilaç yok, bir tanesi her çeşit kurt için işe yarıyor ilacın. Onu bütün ev alacak 15 gün arayla tertemiz olacak sonra, iştahsızlık dan kılo alamaya herşeye yol açıyor kurtlar, karın ağrısı kaşıntı tabi ilk olanlar belirti olarak

Kurtlar gece çıkıp yumurta bırakıp anüs ün dışına geri giriyorlar. Kaşıyınca ele geliyor tekrar ağızda giriyor kısır bir döngü işte

Ilk dozda kurtlar dökülür eğer varsa

Back
X