• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aksam dedihim aslinda gece yarisi :)
size gore 12 fln !:))

Oooo ben ikinci uykumda oluyorum :KK70:

chentiq chentiq ben hala mutfak maddelerini bitiremedim. Hatta bitirmenin yanına bile yaklaşamadım. Tam kız uyudu diye sevinip kalkıyorum; oğlan bir gürültü kopartıyor, kız uyanıyor, ben hiçbir şey yapamadan geri dönüyorum ve bu kısır döngü hep böyle devam ediyor:KK43:

Nego Nego o yaptığın düzenleyicilerin ve kutuların fotosunu atar mısın bir ara merak ettim :)

K klbk33 canım sağlıklı ve kolay bir doğumun olsun inşallah. Huzurla al miniğini kucağına..
Tamam canım

Kız uyudu nihayet. Hemen yemek koydum, kirli bulaşıkları makineye dizdim, kuruyan çamaşırları salona atıp yıkanmış olanları da kurutmaya attım. Maraton yapacak olan varsa gelsin; bitiş saati yok, yani var da belli değil, kız uyanana kadar devam :)))
sana kolay gelsin
gidip çocuklari okuldan alucam gelincede yemek hazirlarim esime
ay acikdim valla yemek yemezsem kilimi kipirdatamam :)

2017-01-31 17.31.48.webp 2017-01-31 17.32.11.webp 2017-01-31 17.32.41.webp 2017-01-31 17.31.28.webp 2017-01-31 17.31.06.webp 2017-01-31 17.34.40.webp 2017-01-31 17.33.20.webp 2017-01-31 17.34.18.webp 2017-01-31 17.36.56.webp 2017-01-31 17.37.15.webp 2017-01-31 17.35.23.webp 2017-01-31 17.38.38.webp 2017-01-31 17.35.03.webp 2017-01-31 17.35.23.webp 2017-01-31 17.36.12.webp

kizlar size bi sorum var
iki yasindaki bi çocuk alti temiz,kabiz deil , anuste çatlak vs yok yani gorunurde bi derdi yok
kaka diye aglayip duruyor uykuya bile zor daliyor

akliniza ne gelir ilk ?
Canım benim küçük de aynen öyle. Büyük tuvaleti bırt diye öğrettim, o gelince bırt bırt diye emeklemeye başlıyor yürüyen çocuk. Ağla ağla ter içinde kalıyordu, işin tuhafı abisi de öyleydi :( kaç sene uğraştım tuvalet eğitimi için bu yüzden of of . Kadir tugcu ya az sormamıştım. Nedenini öğrenirsen bana da söyle.

Canım benim küçük de aynen öyle. Büyük tuvaleti bırt diye öğrettim, o gelince bırt bırt diye emeklemeye başlıyor yürüyen çocuk. Ağla ağla ter içinde kalıyordu, işin tuhafı abisi de öyleydi :KK43: kaç sene uğraştım tuvalet eğitimi için bu yüzden of of . Kadir tugcu ya az sormamıştım. Nedenini öğrenirsen bana da söyle.
sordum kadir beye canım, bu yaşlarda olabilir dedi nedenini demedi, çok rahatsız ederse sıcak havluya otur dedi
sana ne demişti kadir tugcu
yarında burada dr a gidecem bakalım o ne diyecek, çocuğun görünürde bir sorunu da yok ama doktorluk olduk saçma bir snçebepten,en sevmediğim şey boş yere dr a gitmek
Aslında boş değilde ne biliyim işte

senin küçük öğrendimi tuvaleti

Kızlar yeni odak noktası olarak istediğiniz bir yer varsa 00.00'a kadar yazın. Yoksa ben kafama göre seçeceğim bir yer. Zira benim evde her bir alanın derin temizliğe ihtiyacı var :)) Gece fırsat bulduğumda da maddeleri yazarım inşallah..

sordum kadir beye canım, bu yaşlarda olabilir dedi nedenini demedi, çok rahatsız ederse sıcak havluya otur dedi
sana ne demişti kadir tugcu
yarında burada dr a gidecem bakalım o ne diyecek, çocuğun görünürde bir sorunu da yok ama doktorluk olduk saçma bir snçebepten,en sevmediğim şey boş yere dr a gitmek
Aslında boş değilde ne biliyim işte

senin küçük öğrendimi tuvaleti
Hatırlamıyorum canım kaç sene oldu, kabız yapan şeyler yedirme demişti o kalmış aklımda. Doktora götürmeyi düşündüm ama eşim üstüne düşme diğeri gibi olmasın deyince beklemeye karar verdim
Aslında abiden görüp girmek istiyor wc ye , bir kaç kere denedim oyun sandı yaptım bitti dedi :) bu aralar düşünüyorum ama
Kızlar yeni odak noktası olarak istediğiniz bir yer varsa 00.00'a kadar yazın. Yoksa ben kafama göre seçeceğim bir yer. Zira benim evde her bir alanın derin temizliğe ihtiyacı var :)) Gece fırsat bulduğumda da maddeleri yazarım inşallah..
Benim için farketmez

Dogumu yaptim kizlar. Ancak kanamam var. Bana dua edin lütfen cok ihtiyacim var.
Geçmiş olsun canım, Allahım yardımcın olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah
Rabbim bebeğinizi de sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin
Allahım analı babalı büyütsün

Nego Nego bu arada benim maraton hala devam ediyor :KK70:biraz dipli bucaklı yaptım, dinlene dinlene yapıyorum şuan belim ağrıyor biraz dinleneyim devam edecek, çok işim var çooook
Aslında akşam ben de pek iş yapmazdım ama mecburum şimdi :KK14:

Hatırlamıyorum canım kaç sene oldu, kabız yapan şeyler yedirme demişti o kalmış aklımda. Doktora götürmeyi düşündüm ama eşim üstüne düşme diğeri gibi olmasın deyince beklemeye karar verdim
Aslında abiden görüp girmek istiyor wc ye , bir kaç kere denedim oyun sandı yaptım bitti dedi :) bu aralar düşünüyorum ama

Benim için farketmez
hım şimdi yaouır sandım ben anladım canım

Koydum havluya bakalım nolavcak oda geçici çözüm galiba :((((((
Oturmuyor da zor orda tutması :(

bende bunları aoracaktım çok güzel olmuşlar eline sağlık

Dogumu yaptim kizlar. Ancak kanamam var. Bana dua edin lütfen cok ihtiyacim var.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım bizi habersiz koyma

oturma odası lütfen

Back
X