hoşgeldin canımSelamlar hanimlar ben yeni katildim buraya.nasil bir sistemlerle neler yapiyosunuz bilmiyorum ama benim cok isimvar bugun buraya yazmak ve sonrasinda tamamladigimda bildirmek istedim bana iyi gelir daha bir sevkle yaparim insallah.bir kac gundur hastaydim o yuzden evim cok karisik.
1.balkon yikancak.
2.makinaya camasir atilcak.
3.wc,banyoya camasir suyu dokulcek.
4.yatak odasi,cocuk odasi,mutfak toplancak.
Sonra sirasiyla her oda supurulup silincek tozu alincak.wc banyo yikancak
Ve en onemlisi yemek yapilcak insallah.
arada cocuklari almaya gidicem insallah.
Allah islerimizi kolaylastirsin bizlere guc kuvvet saglik versin insallah.
akşamki (20:00) kahve maratonuna bile katılamayan bir ben var aranızda...
Gün içinde başlayan şiddetli baş ağrısı sebebiyle gözümü açamamış olmakla birlikte, Eve gittik yemek ve kızla oyun oynama faslı sonrası CK 22:00'de bir yatar ve sabah 06:40'da zor uyanır!!!!
kızlar bu başağrıaı bende de oluyor acaba çokmu kafayı takıyoruz bazı şeyleriyeni gördüm yadığını canım.
dün de biz de önceki günden çantada kalan oyuncakalrı çıkarmadım krizi vardı.
Allah tan hemen ablası çıkardı da gittik.
geçmiş olsun canım.
dün benim de çok feci ağrıyordu başım.
erken yatacaktım komşum geldi yatamadım.
sonra da çocuklar yatmadı.
12 yi buldu yani.
sabah kalktım çok yorgunum diyorum eşim şaşkın şakın bakıyor.
ama gerçekten sabah baş ağrısıyla kalkıyorum.
Allah sifa versinDİŞ AGRISINDAN ÖLÜYORUM
Amin randevu aldim sabah gidecem oglan durmuyor bir taraftanAllah sifa versin
DİŞ AGRISINDAN ÖLÜYORUM
Geldim arkadasim. Bizim cocuklarla ilgili sikintilar vardi. Giremedim uzun zamandir. Umarim herkes iyidir.chentiq P pinartn nerelerde?
@yesilkubbe grup arkadaşımız hamile olduğu için ödevlerden muaf mı oluyor? Bu durumda grup ne olacak?
hoşgeldin canım
kızlar bu başağrıaı bende de oluyor acaba çokmu kafayı takıyoruz bazı şeyleri
kucuk 20 aylik. Ise baslayali 2 ay oldu. Eve donmek istiyorum simdi dechentiq canım işe döndün galiba. izin bitti dimi. geçmişi çok okuyamadım ama hayırlısı olsun. ne kadar oldu başlayalı. ilk başta zorlanman çok normal hatta kendine 1-2 ay süre ver . senin küçük kaç yaşında oldu şimdi
keş in sizin oradaki karsilogi galiba. Kinadigin sey basina gelmeden olmezsin lafi var ya o hesap. Ben de bi milyon seyi kiniyorum. Allahim onlarla sinamasin cidden..Günaydın kızım dün tekrar okula başladı diye erken uyudum tabi ben uyumadığım için kız erken kalktı GEJ gibiyim (bizim burada kafası dalgınlara birazda salak lara denir)
canım mektubunu aldım çok sevindim uzun uzun bendecvb yazacaktım ama hazırlanmam lazım kaynana gidecem bu arada gece uyumadan teşbih çeksen olurmu
Hala bu arada şu topik topik gezmeyi bırakmazsan daha çok yorulursun
siz hadi hadi diyince nedir bu çocukların sizden çektiği ,görümceminde uç çocuğu var sürekli hadi hadi der çocuklara geçen kızı birbuçuk yasında kapının önünde ayakkabı giydirriyorum kızıma bize hadi hadi demezmi biz şok olduk ,alemler bu çocuklar
grubu dagitayim mi :)) en tembel gruo bizimki. Hakkaten
ah ah.. eski günler. 3 saat ugrasirdim uyutmaya 40 dk sonra uyanirdi..Benim kızın iyice ayarı kaçtı yineyarım saat oldu uyuyalı ki saat 20.00'dan beri uğraşıyorum uyusun diye
Ödevi yapmayı çok istiyorum ama hiç gücüm kalmadı sanki yaparsam eklerim listeye
yesilkubbe odevden muaf degil. Odak noktasi hususunda torpilli sadece. Pinar da suresiz izinli. Haber vermisti cnm.chentiq P pinartn nerelerde?
@yesilkubbe grup arkadaşımız hamile olduğu için ödevlerden muaf mı oluyor? Bu durumda grup ne olacak?
cok değiştin hakkaten. Sana birisi meydan okusun da gorelim. Her yer toplu mu degil mi
hosgeldin. Simdilik gunluk islerini yazip gun sonunda +/- koyarak devam edebilirsin. Kurallarımiz yarismaya katilacaklar icin gecerli.. bos kadromuz var gelmek istersen :)Selamlar hanimlar ben yeni katildim buraya.nasil bir sistemlerle neler yapiyosunuz bilmiyorum ama benim cok isimvar bugun buraya yazmak ve sonrasinda tamamladigimda bildirmek istedim bana iyi gelir daha bir sevkle yaparim insallah.bir kac gundur hastaydim o yuzden evim cok karisik.
1.balkon yikancak.
2.makinaya camasir atilcak.
3.wc,banyoya camasir suyu dokulcek.
4.yatak odasi,cocuk odasi,mutfak toplancak.
Sonra sirasiyla her oda supurulup silincek tozu alincak.wc banyo yikancak
Ve en onemlisi yemek yapilcak insallah.
arada cocuklari almaya gidicem insallah.
Allah islerimizi kolaylastirsin bizlere guc kuvvet saglik versin insallah.
kendin cikarsan tabi vermez. Git konus. Mutlu degilim. Hakkimi yedin de. Zam istiyorum yeni memurdan ne farkim var de. Duruma gire renk alir. Illa kotu bir sey olacak degil. Git meramini anlat adama. Sonrasinda da 100 ic geliyorsa 70 yap 60 yap. Yavas yavas kendini sıkıntıya sokmadan. Amcanda olsa vermez tazminatıni. Hatta ozellikle amcan oldugu icin vermex yani. Bence is yukunu hafiflet.günaydın canlarım,gününüz güzel olsun..
chentiq işle ilgili şuan tek korkum 13-14 senelik emeğimi kendim ayrıldığım için bana vermeyecek oluşu.çevremdekiler akrabasınız okadarınıda yapmaz heralde diyorlar ama bana sorsan yapar valla..bakalım göreceğiz yaşayıp..bu ay masrafları elimden geldiğince kısıyorum.eşimle oturup konuştuk,sağolsun desteğini esirgemiyor manevi olarak.üzme,yıpratma kendini boş yere diyor.ben elimden geleni yaparım yetmezse gider 2.işte çalışırım diyor.böyle davranıyor olması bana güç veriyor gerçekten.kırıp dökerekte olsun istemiyorum işten ayrılmam,sonucta sürekli yüzyüze bakacağız..bir yol bulacağım inşallah.ama şuna eminim, burda mutlu değilim ve gerçekten burda olmak istemiyorum.erkek yada kadın farketmez bence işyerinde mutlu olmak ve oranın bir parçası olduğunu tüm varlığınla hissetmek çok önemli..
canim üzülme. Kahve maratonu diye bir sey olmuyir olamiyor. 9 da 10 da tavuk gibi yataga serilen bir chentiq var. Ve hatta senin gibi 6.40 ta zor uyanan bi chentiqakşamki (20:00) kahve maratonuna bile katılamayan bir ben var aranızda...
Gün içinde başlayan şiddetli baş ağrısı sebebiyle gözümü açamamış olmakla birlikte, Eve gittik yemek ve kızla oyun oynama faslı sonrası CK 22:00'de bir yatar ve sabah 06:40'da zor uyanır!!!!
Geçmiş olsun canımDİŞ AGRISINDAN ÖLÜYORUM
İnşallah hallolmuşturGeldim arkadasim. Bizim cocuklarla ilgili sikintilar vardi. Giremedim uzun zamandir. Umarim herkes iyidir.
Tamam canım ben görmemişimGunaydin...
Kisim kisik alintilayom. Son 3 sayfayi sonra okurum.
Mektubuma başlarken hepinizin gizlerinden tek tek operim. Sizi seviyorum.
kucuk 20 aylik. Ise baslayali 2 ay oldu. Eve donmek istiyorum simdi desen de saka maka yarisini geri de biraktin hamileligin... esinin yardim etmesi cok guzel canim. Masallah
keş in sizin oradaki karsilogi galiba. Kinadigin sey basina gelmeden olmezsin lafi var ya o hesap. Ben de bi milyon seyi kiniyorum. Allahim onlarla sinamasin cidden..
grubu dagitayim mi :)) en tembel gruo bizimki. Hakkatenvintagecupcakes kac gun oldu girmeyeli ki epeydir göremiyorum..
ah ah.. eski günler. 3 saat ugrasirdim uyutmaya 40 dk sonra uyanirdi..
yesilkubbe odevden muaf degil. Odak noktasi hususunda torpilli sadece. Pinar da suresiz izinli. Haber vermisti cnm.
cok değiştin hakkaten. Sana birisi meydan okusun da gorelim. Her yer toplu mu degil mi
İnsanla uğraşmak zor ofhosgeldin. Simdilik gunluk islerini yazip gun sonunda +/- koyarak devam edebilirsin. Kurallarımiz yarismaya katilacaklar icin gecerli.. bos kadromuz var gelmek istersen :)
kendin cikarsan tabi vermez. Git konus. Mutlu degilim. Hakkimi yedin de. Zam istiyorum yeni memurdan ne farkim var de. Duruma gire renk alir. Illa kotu bir sey olacak degil. Git meramini anlat adama. Sonrasinda da 100 ic geliyorsa 70 yap 60 yap. Yavas yavas kendini sıkıntıya sokmadan. Amcanda olsa vermez tazminatıni. Hatta ozellikle amcan oldugu icin vermex yani. Bence is yukunu hafiflet.
canim üzülme. Kahve maratonu diye bir sey olmuyir olamiyor. 9 da 10 da tavuk gibi yataga serilen bir chentiq var. Ve hatta senin gibi 6.40 ta zor uyanan bi chentiq
Benim de basik agriyor. Yazmistim topige de. Bakici cephesinden son gelismeler dun bana mesaj yazmis. Kizim ona 2 gundur bos durma temizligi de sen yap ortaligi da sen topla diyormus. Annemin basi agriyor gelince is yapamıyor diyormus. Bunu bana yazmis kadin.
Ben de canim yavrum dedim. Ne guzel de beni dusunmjs. Basim agridigi icin kiyamamis bana. Ben de dedim o 6 yasinda bi cocuk onun dediklerine bakma. Aksam da kizima sordum. Anne bos durma demedim.. sadece ortaligi toplamasini soyledim dedi. Senin basinin agridigini da soyleyince belli belli bulasigi bile birakmis demis kizima.
Bu aksam bir gittim 3 tane tepsi duruyor.. pogaca yapmisti. Tepsilerini yikama zahmetine girmeden firina koymus. Kadin yuzunden iyice feaat oldum ciktum. Onun yuzune soyle ne demeye arkadan gelip de topige yaziyorsun.. kendimi frenlemem laziiiimmmm... imtihanimi kaybediiiiiiyyyooooryyyymmmmmmmmtobe esstagfurullahh
çabuk paylaş çıkacam birazdanNego buradasin degil mi.
Herkesle ama burada mesjimi alintilafigin icin ozellikle seninle bir yazi paylasmak istiyorum
Aayy senin bu yerinde duramayan haline bayiliyorum ya... panik atakim benimçabuk paylaş çıkacam birazdan
Aayy senin bu yerinde duramayan haline bayiliyorum ya... panik atakim benim
http://frmsinsi.net/showthread.php?p=366932
Sagol canim gece uyuyamadim randevuyu da kacirdim yeniden randevu alip gidecegimGeçmiş olsun canım benimki de arada tutuyor ama emzirme bitene kadar bekleyecek mecbur. İyi tanırım diş ağrısını çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?