hoşgeldin canım

kızlar bu başağrıaı bende de oluyor acaba çokmu kafayı takıyoruz bazı şeyleri

Gunaydin...

Kisim kisik alintilayom. Son 3 sayfayi sonra okurum.

Mektubuma başlarken hepinizin gizlerinden tek tek operim. Sizi seviyorum.

kucuk 20 aylik. Ise baslayali 2 ay oldu. Eve donmek istiyorum simdi de sen de saka maka yarisini geri de biraktin hamileligin... esinin yardim etmesi cok guzel canim. Masallah

keş in sizin oradaki karsilogi galiba. Kinadigin sey basina gelmeden olmezsin lafi var ya o hesap. Ben de bi milyon seyi kiniyorum. Allahim onlarla sinamasin cidden..

grubu dagitayim mi :)) en tembel gruo bizimki. Hakkaten vintagecupcakes kac gun oldu girmeyeli ki epeydir göremiyorum..

Benim kızın iyice ayarı kaçtı yine yarım saat oldu uyuyalı ki saat 20.00'dan beri uğraşıyorum uyusun diye
Ödevi yapmayı çok istiyorum ama hiç gücüm kalmadı sanki yaparsam eklerim listeye
ah ah.. eski günler. 3 saat ugrasirdim uyutmaya 40 dk sonra uyanirdi..

chentiq P pinartn nerelerde?
@yesilkubbe grup arkadaşımız hamile olduğu için ödevlerden muaf mı oluyor? Bu durumda grup ne olacak?
yesilkubbe odevden muaf degil. Odak noktasi hususunda torpilli sadece. Pinar da suresiz izinli. Haber vermisti cnm.

@dagci ve Nego ben sabah maratonunda yapacak hic bisi bulamiyorrum cunku yatmadan her yeri toplayip yatıyorum. Sadece kahvalti hazirladim 2 gündür. Bende siz gibi bi suru sey yapiyim diye ugrastim da olmuyir. Yarina inşallah
cok değiştin hakkaten. Sana birisi meydan okusun da gorelim. Her yer toplu mu degil mi

hosgeldin. Simdilik gunluk islerini yazip gun sonunda +/- koyarak devam edebilirsin. Kurallarımiz yarismaya katilacaklar icin gecerli.. bos kadromuz var gelmek istersen :)

kendin cikarsan tabi vermez. Git konus. Mutlu degilim. Hakkimi yedin de. Zam istiyorum yeni memurdan ne farkim var de. Duruma gire renk alir. Illa kotu bir sey olacak degil. Git meramini anlat adama. Sonrasinda da 100 ic geliyorsa 70 yap 60 yap. Yavas yavas kendini sıkıntıya sokmadan. Amcanda olsa vermez tazminatıni. Hatta ozellikle amcan oldugu icin vermex yani. Bence is yukunu hafiflet.

canim üzülme. Kahve maratonu diye bir sey olmuyir olamiyor. 9 da 10 da tavuk gibi yataga serilen bir chentiq var. Ve hatta senin gibi 6.40 ta zor uyanan bi chentiq

Benim de basik agriyor. Yazmistim topige de. Bakici cephesinden son gelismeler dun bana mesaj yazmis. Kizim ona 2 gundur bos durma temizligi de sen yap ortaligi da sen topla diyormus. Annemin basi agriyor gelince is yapamıyor diyormus. Bunu bana yazmis kadin.

Ben de canim yavrum dedim. Ne guzel de beni dusunmjs. Basim agridigi icin kiyamamis bana. Ben de dedim o 6 yasinda bi cocuk onun dediklerine bakma. Aksam da kizima sordum. Anne bos durma demedim.. sadece ortaligi toplamasini soyledim dedi. Senin basinin agridigini da soyleyince belli belli bulasigi bile birakmis demis kizima.

Bu aksam bir gittim 3 tane tepsi duruyor.. pogaca yapmisti. Tepsilerini yikama zahmetine girmeden firina koymus. Kadin yuzunden iyice feaat oldum ciktum. Onun yuzune soyle ne demeye arkadan gelip de topige yaziyorsun.. kendimi frenlemem laziiiimmmm... imtihanimi kaybediiiiiiyyyooooryyyymmmmmmmm tobe esstagfurullahh

DİŞ AGRISINDAN ÖLÜYORUM
Geçmiş olsun canım
Geldim arkadasim. Bizim cocuklarla ilgili sikintilar vardi. Giremedim uzun zamandir. Umarim herkes iyidir.
İnşallah hallolmuştur
Tamam canım ben görmemişim
İnsanla uğraşmak zor of

NAVLEE gitme bir yerlere bir yazi daha paylasacagim. Yaziya cidden asik oldum.

Ciktisini alip cuzdanima koymam. Arada size bir seyler dertlesmeye gelecegim zaman once onu acip okumam lazim.

Meraktan catla emi... 5 dk sonra koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…