Ne yaşarsan yaşa
Nasıl oldunuz canım? Bebiş de sen de toparladınız mı biraz?
Iyiyiz ikimizde. Dikislerimin iyilesmesini bekliyorum. Seninki ne kadar zamanda iyilesmisti? Esim dikisler icin kontrole git diyor. Bense korkuyorum.

NAVLEE gitme bir yerlere bir yazi daha paylasacagim. Yaziya cidden asik oldum.

Ciktisini alip cuzdanima koymam. Arada size bir seyler dertlesmeye gelecegim zaman once onu acip okumam lazim.

Meraktan catla emi... 5 dk sonra koyacagim
çatlamadım,çünkü çıktım evden okuyamadım msj ini :))))))

maşallah bize ozaman

çatlamadım,çünkü çıktım evden okuyamadım msj ini :))))))

maşallah bize ozaman
Masallah.m yazilarin ikisini de okudun mu? Yorum yap bakiim

Kahveler icildi şükür.. ohh dunya varmia. Saat 10. Ve bayilmayan bir chentiq var. Eski formuma kkavusurum umarim

K klbk33 belli bir sureden sonra dikişler icin kontrole gitmelisin. Bakimi icin ben sarikantaron yagi kullanmostim.

Yeni arkadasim nickini daha ogrenemedim. Kanal tedavisi dis kaybindan onceki son asama. Mutlaka denemelisin. Gerci ben yaptirdim ama hala agrisini cekiyorum. Gidecek vaktim de yok doktora. Sabir deyip bekliyorum.

Eflalim konu uzun ve dalli budakli. Ama bu yaptiklarin seni kotu yapmaz. Sen allaha havale edebilrisun. Ama kotuluk yapmak ve dilemek farkli seyler. Kendibi suçlama

@3kizannesi suraya etiket koyayim. Goremedim sanki

Masallah.m yazilarin ikisini de okudun mu? Yorum yap bakiim

Kahveler icildi şükür.. ohh dunya varmia. Saat 10. Ve bayilmayan bir chentiq var. Eski formuma kkavusurum umarim
hmmm şimdi okuyacağım çünkü gıcık bi gün geçirdim rahatsız olduğum Bi insanla bi kaç saatin geçti bence gereksiz insanlarla bir dk bile bulunmak hayatıma büyük kayıp çok şükür geçen sene bi karar almıştım ama şimdi iyikide almışım o kararı diyorum bu dört gün içinde anladım

chentiq ilk yazı için bi yorumum yok
Ve ikincisi için diyecek çok şeyim var Çünkü ailem için çok uğraştılar bizimle çok bilendim insanlara ve o kadar sinir krizleri geçirdi ki ben artık tanımaz hale gelmiştim arka insanlar benden çekiniyordu Hatta korkuyorlardı bana güzel birşey söyledikleri vakit yanlış anlıyorsun kötü zannediyordum Hatta kötü söylüyorlardı daha çok deliriyorum Sonra baktım okadar uğraşmak neye neden niçin ölümlü dünya o yüzden o nehirden pisliklerin akmasını bekliyordum geçip gitsinler hayatımızdan çünkü öbür dünyada vebali çok büyük yanlış anladım insanların kalbini kırdığım için kendimi çok suçlu hissediyorum biraz karışık oldu ama kısacası bana göre bu yazı

@eflalim mesajım eksik gelmiş. Şimdi fark ettim. Ne yaşarsan yaşa şükretmeyi bırakma diyecektim. Şükrettikçe herşey senin lehine dönüyor. Ve birileri sana kötü bisey yasattiginda onlara beddua etmek yerine kendin icin dua et. Ben bunlardan cok fayda gördüm. @eflalim

Ne yaşarsan yaşa

Iyiyiz ikimizde. Dikislerimin iyilesmesini bekliyorum. Seninki ne kadar zamanda iyilesmisti? Esim dikisler icin kontrole git diyor. Bense korkuyorum.

Doğumun 10. günü kontrole çağırmıştı beni doktor gittim kontrol etti sıkıntı yok dedi. Bence de git kontrole. Doğum sonrası tekrar aynı pozisyonda muayene olmak çok geriyor ama bir terslik varsa da zamanında müdahale edilir en azından. Benim dikişlerim görsel olarak 10 günde falan iyileşti ama iç dikişlerin de tamamen iyileşmesi hemen hemen 20 günü buldu. Aslında muhtemelen daha önce iyileşti ama 20 günden sonra ben kendimi rahat hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…