- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
degisecek.. biz biraz sinir olayini ihmal ettik. Ben onun bakıcısıydim sanki :))şu an onun hakkında kötü konuştuğunu düşünmüyorum. Sadece başından geçenleri yazmışsın.
Ama, evet! Mutsuzsan rahatsızlığını dile getirmen lazım. Onunla paylaşırsan daha sağlıklı olur.
Ne kadar ödüyorsun? kaç saat bakıcılık yapıyor?
kiyamam sana... ne kadar mutlu oldum bu kadar sevdigine..Bayıldım.Çok duygulu, çok içten...
Teşekkürler, bunu aklımın bir köşesinde tutacak ve sürekli hatırlayacağım.
![]()
sen gunluklerle ve ozellikle de 5 lilerle bozuktun.. bebek bebekkk kendine geelll :))) uyuyacaksan uyu tipislamayayim totonu...Ben hala bir dargın bir barışık devam ediyorum maratona. Kız da inadına huysuz bugün. Aşıları dün yapıldı o yüzden de olabilir huysuzluğu ama akşama misafir var ve daha bir sürü işim var![]()
ammaaannn hangimiz gecirmedikki. Olsun iki cümle de bize yaziver cik geri.. Merak da kalmayalimSelam kizlarchentiq biraz once sinir krizi gecirdim resmen. Hastayim, ev desen o kadar daginik ki anlatamam, o halimle cocuklara biseyler hazirlayayim dedim. Kucuk kiz mutfakta biseyler dagitiyor yapma dedikce avazi ciktigi kadar bagirip agliyor en son su kucuk lastik tokalar var ya mutfak dolabina koymuslar tabagi alayim derken o devrildi tavanin icine dokuldu ben de avazim ciktigi kadar bagirdim. Biraz iyi olsam gelecegim yazdigim bir diyet topigi zaten o da iki cumle.
evet alinti. Kendimden alinti. Önemli de degil kismini yazmasaymisin iyiydiBayildim bu yaziya orjinal mi alinti mi bilmiyorum onemli de degil zaten. Ellerine saglik
her yerde iz birakiyorum su aralar :)))Seni takip edip izini buldum. Yoldaşım canım. Epeydir sizleri gizli gizli okuyorum. Hoş buldum arkadaşlar.
İnşallah canım
yok artik.. inanmam.. hey gidinin kepenkcisi :))Hoş geldin canım ben de erken kalkma topiğini takipteyim gizli gizli![]()