Ikinci dogumumda benim de uzun sure agri oldu.Hala agriyor dikislerim. Onun icin krem yazdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinci dogumumda benim de uzun sure agri oldu.Hala agriyor dikislerim. Onun icin krem yazdi.
Ooo bugun erkencisinGünaydın bayanlar bugün evdeyim maratonlar beni bekliyor hiiiççç yapasım yokNego gücü ,iş şevki ver bana yarabbim amin

Saat kaçta başlıyorsunuz (hangi işler var) maratona ben hala iş yerindeyimMaratona gelmek isteyen var mi
Gunluk islerimi hizlica yapacagim isteyen katilabilirSaat kaçta başlıyorsunuz (hangi işler var) maratona ben hala iş yerindeyim
Günaydın bayanlar bugün evdeyim maratonlar beni bekliyor hiiiççç yapasım yokNego gücü ,iş şevki ver bana yarabbim amin

Aleykum selam canimSelam herkese
Aleykümselam canımSelam herkese
Hoş geldin aramıza :)Aleykümselam canım
Hoş bulduk sefalar buldum.Hoş geldin aramıza :)
uyudum yaOoo bugun erkencisin![]()
maratonunda katılmışım canım anlat bakım neler yaptınbana da ozenecegin gunlet gelecek))
Maratona başlıyorum 12 itibariyle...
Opuldunuz
penye ip güzel oluyor kolay gelsinDün randevum vardı ilacım bitmişti, iki gün içemedim çok kötü oldum. Birde regl dönemi gerginliği ben benlikten çıkmıştım. Birde mide bulantısı baş dönmesi ayy fenaydım. O halde ablama gittim birde.
Doktora regl gerginliğini dedim onun içinde ilaç yazdı, bir hafta kalası kullanıcam artık. Bakalım bundan sonra ilaçların etkisini daha çok görecekmişim, umarım.
Kitabımı iki haftadır bitiremedim misafir telaşından. Bugün onu bitirmek istiyorum, akşama kardeşime gidicem.
Penye ip aldım, penye sepet örücem :) kitap mı o mu karar veremiyorum :)
geçmiş olsunBenim maraton mecburen başladı. Arkadaşım aradı kahve içmeye geleceğim dedi gel buyur dedim. Dağınıklık toplandı, ev süpürüldü, yatak örtüsü değişti. Eşimde banyoyu yıkadı(kimyasal deterjan bana yasak) gözümden ameliyat oldum ondan yasak. Böyle devam edecek
bende yazayım maraton sonucumuTabiki kitap eflalim. Hatta ben de elimdekini bitirip 100 topigine bildirim yapacagim.
Maraton sonucu
Tum evi piripak oldu balkon dahil.
Sepet sepet camasir yikaniyor asiliyor
Sonra uyku ve utu maratonu baslayacak
Bir de kitap sohbet muhabbet maratonu.