- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
dinlen canim yaaa. tuzlu ayran iyi gelir sana.
İyiyim canım sağol biraz dinlenince geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dinlen canim yaaa. tuzlu ayran iyi gelir sana.
Öperim tabiYerim o keltoşu ben ya tipe bak sıpaŞu enseden öpüver benim için
![]()
Kısalttım az önce, bence çok tatlıydı :)güle güle kullan canım.
ilginç bir tasarım.
eşinin yerinde olsam ben de büyük şok yaşardım.:))
her berber dönüşü beğenmiyorum.
![]()
Pu ha ha haKeşke yazmasaydınBöyle herkesin içinde deme göze geliyorsun sonra
![]()
Mohikan ettimKızzz neeeeetmişinnnnn çocuğu![]()
Saçı benim çok hoşuma gitti ama bizim millet değişime kapalı diye kısalttım az önceay ben bozsam da bana Marathon almaz benimki. Ne istemistim halbuki. Ger i artik istemiyorum. Bakiniz bir alt alinti
Nego alintin kaybolmis
![]()
saci cok degisik olmis.. bence o dert etmiyorsa sorun degil. Bende kizin sacinin bir yanini kut ote yanini katli kesmistim
![]()
degisik tarzlara acigim :) supurmuyormusum dedin ya. Ben de evime rainbowdn tanitima geldiklerinde ole dedim. 3 gun onceki halimi bir supurdu kat kat toz çıktı. Aglayacaktim. Fiyatinin 3bin oldugunu duyunca tam agladim
enseden opme soz dinlemez derler bizim orda...
Kahve maratonuna gelen var mi saat 9 da.
zambak86 seni gordum cagorayim. Gerci bu hafta 2 arti koymadin ama.. mazeretin oldugunu dusunuyorum.
Aa bizde de inat olur derler, doğru mu ne çok inatlarSağol canım ben çok şükür iyiceyim :)
Ben berbere göstermek için taaa aliekspress'te modellik yapan çinli bir çocuk buldum onun resmini çekip götürdüm ama yok beceremedi. Aslında dediğim gibi becerilmeyecek bir şeyi yok ama onlar ille de yorum katmak istiyorlar kestikleri modele :)))
Maraton almaz çünkü rainbow mu aldı? Anlamadım ben
Enseden öpünce inat olur derler bizde de aynı şekilde ama bayılırım çocukları ensesinden öpmeye. Oğlumu sürekli öperim kızı daha başlayamadım önce bir oturma aşamasına geçsin o ense açılsın öyle. Şimdi göbüşten öpüyorum:))
Sağol canım aminNego hayirli bol kazanclar olsun. islerin daim olsun.

ben de devlet hastanesine giderim. Hatta arastirma olsun. Bayagi surunduruyor amaa.. her seye bakiliyor...chentiq tamam canım ben devlet hastanesine giderim.
ay ilahiii.. o cinki cocuklari biliyorumSağol canım ben çok şükür iyiceyim :)
Ben berbere göstermek için taaa aliekspress'te modellik yapan çinli bir çocuk buldum onun resmini çekip götürdüm ama yok beceremedi. Aslında dediğim gibi becerilmeyecek bir şeyi yok ama onlar ille de yorum katmak istiyorlar kestikleri modele :)))
Maraton almaz çünkü rainbow mu aldı? Anlamadım ben
Enseden öpünce inat olur derler bizde de aynı şekilde ama bayılırım çocukları ensesinden öpmeye. Oğlumu sürekli öperim kızı daha başlayamadım önce bir oturma aşamasına geçsin o ense açılsın öyle. Şimdi göbüşten öpüyorum:))
ah ah. Benim de bir zamanlar kankitom vardim beni terketti gittim.Günaydın kankitolar
Yasasiiiinnn.... ozlemle beklenen listeler geri donduuuu22 şubat maddelerim :
Günlük işler :
1. Ütü yapılacak bitirilecek o kadar
2. Buzdolabı düzenlenecek
3. Çamaşırlar yerleşecek
4. Banyo silinecek
5. Yemek yapılacak
Manevi Listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Sohbet dinlenecek
3. Bir süre tecvidli olarak düzeltilecek
4. Kitap okunacak
5. Kahve keyfi yapılacak
Çocuklar için :
1. Sabırlı olunacak
2. Kalpten dinlenecek
3. Ters cevap verilmeyecek
4. Zaman ayrılacak iş güç beklesede olur
5. Çocuk yetiştiriyorsun boru değil hakkını ver !
Aldatildim 5 yil önce affettimIrResistibLe_ casenin sorunun kaynağı ne ? Basit bir mesele olduğunu düşünmüyorum, seni hayata küstüren bir şey mi yaşadın? Eşinle iyisin anladığım kadarıyla, benim düşüncem eşin yanındaysa seni seviyor sayıyorsa ailesi dış faktörler etkilemiyor mutluluğu. Yani en azından benim için eşimin bana değer vermesi her daim yanımda olması yeterli.
Temelde başla bir sıkıntın var gibi geliyor bana.
yeniliğe açık değilim galiba.:)Öperim tabibayılırım enseden öpmeye
Kısalttım az önce, bence çok tatlıydı :)
Pu ha ha ha
Mohikan ettim
Saçı benim çok hoşuma gitti ama bizim millet değişime kapalı diye kısalttım az öncebaktıkça öpüp duruyordum :) dayson mıydı o da 2000 bin lira çok iyi diyorlar, aslında ısrar etsem marathon alacaktı lakin gözüm yemedi çünkü kırılır falan ki benim küçükden fersah fersah kaçırıyorum iki süpürge kırdı
1000 lira çöpe giderdi o zaman dilinden kurtulamazdım
bu da 600 lira nette, mağaza da 800 falan hatta 900
Aa bizde de inat olur derler, doğru mu ne çok inatlar
Sağol canım amin
Allah kolaylık versin.Günaydın millet, dün siparişi bitirdim, endişeliyim ya beğenmezlerse diye. Ev var ya resmen göçüyor, bir pis bir dağınık ki
Bugün maraton üstüme maraton diyorum hanımlar
Her gün makina açıp yine de çamaşırı bitmeyen var mı
Buzdolabı birbirine girdi, eşim isyan ediyor ütü yapmam lazım.
Çok çalışmam gerekiyor çoooook![]()
harika olmuş,maaşALLAH.Eki Görüntüle 1957494 bu siparişim
evet ya kafalarında tek bir model var.ben de devlet hastanesine giderim. Hatta arastirma olsun. Bayagi surunduruyor amaa.. her seye bakiliyor...
ay ilahiii.. o cinki cocuklari biliyorum![]()
ay deli annem cocuklara boyleyseniz kendinize nasilsiniz acaba. Ben kuafore model soylemeyi birakt artik. Zirilyon tane dergi var. Sen katli kesim namina ne gosterirsen goster gene kendi bildigi gibi kesiyor. Bir suru kadin farkli saclar ama model ayni..
Maraton almaz benom esim. Bizim skala fakir fantom arzum o skala iste...ben maratondan vazgectim cunku rainciler tanitima gelince, hicbirseyin o kadar iyi temizleyemeyecegini goryp canim sıkıldı. Foyati da cok ama cok pahali olsugu icin ve alamayacagim icin daha da canim sıkıldı..
ah ah. Benim de bir zamanlar kankitom vardim beni terketti gittim.wisdom01
NAVLEE ve
IrResistibLe_ bugün bosluk doldurma odeviniz var. Süreniz gun batimina kadardir. Istediginiz sorudan baslayabilirsiniz
- Bugün çok mutluyum çünkü ......
- Bugün cok saglikliyim çünkü .......
- Bugün cok sansliyim çünkü ......
- Bugün cok zenginim çünkü ........
- Bugün cok sevgi doluyum çünkü ......
süpersin.22 şubat maddelerim :
Günlük işler :
1. Ütü yapılacak bitirilecek o kadar
2. Buzdolabı düzenlenecek
3. Çamaşırlar yerleşecek
4. Banyo silinecek
5. Yemek yapılacak
Manevi Listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Sohbet dinlenecek
3. Bir süre tecvidli olarak düzeltilecek
4. Kitap okunacak
5. Kahve keyfi yapılacak
Çocuklar için :
1. Sabırlı olunacak
2. Kalpten dinlenecek
3. Ters cevap verilmeyecek
4. Zaman ayrılacak iş güç beklesede olur
5. Çocuk yetiştiriyorsun boru değil hakkını ver !
gözümü açamıyorum,bildirim yaptım ya ona şükür.:)CKbeautyandsheer
dagci
Nego den
Umudu kestim.
Bakalim 12 ye kadar odevi yapanlardan kim 21.02.2017 sali yazmayi akil edecek
: D
![]()
Bugün çok mutluyum çünkü mutlu uyandım
Bugün cok saglikliyim çünkü havalar ısınıyor
Bugün cok sansliyim çünkü oğlum ve kocam yanımda
Bugün cok zenginim çünkü esim para bıraktı:)
Bugün cok sevgi doluyum çünkü gece tüm ev işini yaptım
acacam ben simdi senin gözünü. Ucan cantaylan hemi de....gözümü açamıyorum,bildirim yaptım ya ona şükür.:)
Umutlu degildim ben halbuki :))))))