topik acildigindan beribuble ve Nego e bir kac kere soyledim bu kitabi gozden kacirmissin. Ayni dagci nin zekare egitim setinden bahsedisi gibi. Zaman asimina ugradim yarin bir gun gene biri sorar :aD
sahi neydi senin cocuklarina aldigin setin adi????
bravoooo..........
benim de sorunum oaca. Kendime gore bulamiyorum. Ekleme de yapiyor misunuz :)))(
Nerdesin sen ne oldu bakıyımney ya derdimizide anlatmayalım şimdi kaç gündür yokum
Niye yokum
Neden yokum
Ooo hep dert bunlar burada anlatmimde gidip psikologlara mı anlatayım
ay merak ettim ne dedi
bende dinliyeyim
Ben yaptım da bildirimi unutmuşum. Hemen yapıyorum.NAVLEE
P pinartn
yesilkubbe
buble
Hadi ama dünün ödevini yapın hemen toz alınacak ayol
yesilkubbe nasılsın canım nedir son durum?
buble sen nasılsın canım nasıl oldu eşin?
Nasıl hamilelik durumuNego iyi olmaya çalışıyorum canım. Sağolasın
kızım yine okula giymek istemedi onunla uğraştım ya baya canım sıkıldı ilk haftası kaynananın ameliyatına denk geldi çok ilgilenemedim
Nerdesin sen ne oldu bakıyım
1.sınıf mı canımkızım yine okula giymek istemedi onunla uğraştım ya baya canım sıkıldı ilk haftası kaynananın ameliyatına denk geldi çok ilgilenemedim
Yok canım daha dört buçuk yasında kuran öğreten bi kreşe gidiyor1.sınıf mı canım
Bugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.Nasıl hamilelik durumu
Canım ya ben çok üzüldüm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın dikkat et kendine.Bugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
Iyiyim hamdolsun. Allah razi olsun. Her şey Rabbimden. Hayirlisi buymuş demekkiCanım ya ben çok üzüldüm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın dikkat et kendine.
Bugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
uzuldum canim hayirlisi ne denir bilmiyorumBugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
canin mi sikkin birazKızlar iyiki varsiniz
canım ya çok üzüldüm ,hayırlısı buymuş canım çok geçmiş olsunBugün öğleden sonra hastanedeydik canım. Kürtaj oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?