bahar temizliğine başlanıdınız mı ? maddelerınız var mı bende ilk defa yapıcam buyuk temızlık nerdeyse çok korkuyorum
Canım burada çok güzel onbeş günde bir evin bir bölümü yapılıyor aslında zor değil
Benim kızım da bir sene gitmişti. Çok faydalı oldu. Bir sene de normal anaokuluna verdim
bende öyle yapmayı düşünüyorum ama benim kız ikinci dönem gitti ,eğer giderse belki yaz kursunada yollarım

Selam kızlar
Size birşey sorucam
Fırınlı ocağımın dışı(kapağın üst kısmı, düğmelerini olduğu yer) fırının sıcağından yandı ve sarardı, epeydir böyle ne yapsam gitmiyor, Allah rızası için bir fikri olan söylesin, baktıkça sinirlerim bozuluyor, sanki pis gibi iğrenç bir görüntü
Not:fırınlı ocağın beyaz

Google'a bakıyorum bişey bulamıyorum, benden başka bu sorunu yaşayan olmadı mı acaba?

Boyası yandı sanırım. Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim eski fırınımın alt kısmı öyle sarı-kahverengi gibi olmuştu ama zaten eski idarelik diye önemsememiştim(annemin fırınıydı). Ciflesen falan rengi bir miktar açılabilir ama beyaz olmaz yine de. Ancak onu kapatacak bir şey bulman lazım ama o da düğmeli kısımda olduğu için biraz zor ve kapatmak için kullandığın materyal de yine sararacaktır büyük ihtimalle

Canım cif çamaşır suyu kullanıyorum zaten en fazla 1-2 ton rengi açılıyor o kadar, servisine sormaktan başka çarem yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…