• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

badim yazmis. Ilk mesaji guncellemistim canim..

cok uzak oldugunun farkindayim esasinda orada yarismak daha mantikli gelmistibilk basta. Evim oldugu icin. Ama istenirse tasiyabilirim. Bir de 3 topik sadece bizler varsak biraz fazla karisik degil mi?

var. Koridor pek yapilmadi ya o yuzden tekrar dahil etmistim. Sen yapmis miydin?

slm cnm. Nasil oldu esin? Isin? Yavrun? Musaitim ozet geciyorum. Eflal nisan ayina kadar izin aldi 1 ay dinlenecek. Sonra bahar temizliginde gene gelecekm evlerimizi kirklayip paklayacagiz. Sonra yeni 3 arkadas basladi. Biri her gun ugruyor, biri arada ugruyor, biri bir arkadasa bakip cikacak galiba. Zambak dehset spor yapmaya basladi. Nazara gelmesin vallaha masallah. Cnntrm in gobegi ozerkligini ilan etti cnntrm de ona savas acti. Sonra dagci bana takilmaya basladi yasindan beklenmeyen bir performans icerisinde. Irresistible in evi icin pinarin bebegi icin yesilkubbenin sihhati icin hep bir agizdan dua ediyoruz. Ckb. Harika bir arkadas edindi. Arada sirada bizlere ugruyor ozellikle hsonu maratonlarina. Kubdef hastaydo sen yokken o da gelmedi. Navle adiyamandaki depremde cok korktu ama saglik durumu iyi. Eshma bebek telasinda oldugu icin arasira ugruyor sadece. Durkan ablamla 40 gunluk sabah maratonuna tekrar basladik. Aklıma gelenler bu sekilde

hay allah iyiligunu versin saskin badi

ben de. Seninle evrak maratoju mu yapsak ki
yesinler senin perfonmansını.
yataktan kazıdığımız günleri ne çabuk unuttun.:KK8::KK8::KK8:

günaydın herkese..
chentiq chentiq özet için çok thank you..eşim kontrole gitti kemik kaynamaya başlamış demiş doktor ancak parmağı aşırı derecede şiş..bir anlam veremedim.3 hafta olacak nerdeyse,şişliğin inmesi gerekiyordu..kızımında okul sorunu var biraz,bu sene 4.sınıfta.seneye ortaokul olacaktı.ama şuan devam ettiği okulun ortaokul kısmı kapanıyormuş..okul arayışındayım şuan..resmen kapı kapı okul dolaşıyorum..bunların arasında ablam nişanlandı,mayısta düğünü var.işyerindeki sorunlar aynen devam..böyle bir koşturmaca içindeyim işte canım.
buarada evrak maratonu fena fikir değilmiş..:KK66:

Kızlar ben telkıne cok gelıyorum bunu anladımm. Burası ıle ne kadr ıclı dıslı olursam o kadar temızlık yapıyorumm sabahın 5 ınde camasır makınesının camını ve dışını silmemi baska turlu bırseyle acıklayamam.
Sabah erkenden uyanıp makıne bosalttıım makınr sildimm ayna sildimm camasır dolabının dısını sildim sımdı ders Arasındayım eve gıdınce ne yapacagımı dusunuyorumm.
:) bj ay odak noktası korıdor demıssınız ama ben mutfak dıye almak ıstıyorum mutfak dolaplarımın bosaltılıp sılınıp yerlestırılmesı lazım bırı yapsa ıyı olur. :)

bende onu diyorum gelmiyorum :bicak:

Kuzum sen eskiden dünyanın işini yapıyordun. Ayağı sakatladın annene gittin kvye gittin sonra bir değiştin. Ne oldu sana bilmiyorum. Toparla kendini bir an önce. Sen yaparsın biliyorum. Bahar geldi artık öyle soğuk da yok. Mazeret de yok o zaman. Forumun başından kalk da bir şeyler yapıp gel hadi. Kontrole gelicem tekrar. Yapmazsan ceza var ona göre ;)

Ben bugün dışarıdaydım. Ama eve geldim derin dondurucunun içi dağılmıştı, onu yerleştirdim.

1 makine çamaşır yıkadım,serdim.
Akşam ütü yapcam.
Bulaşık makinesini boşaltcam.
Bir de yemek yapcaö

Bu gün buzdolabını bir güzel temizledim buzdolabı bayram etmiştir her halde epeydir böyle detaylı temizlenmemişti, ocağı sildim, mutfak dolabının çekmecelerini temizledim ellerime sağlık. Yatak odası toplandı, süt pişirdim, yoğurt mayaladım, kullanıp kullanmayacağım çantalar temizlendi ayrıldı, çamaşır yıkanacak daha. Şimdi kahve eşliğinde tv keyfi.

IMG_3151.webp
IMG_3151.webp
E Elispo elenaferrante elenaferrante kızlar bugünün ödevi wc temizliği.

Wc temizliği yazmıyor listede. Hem ben 2 gün önce klozet ve lavaboları temizlemiştim

Kuzum sen eskiden dünyanın işini yapıyordun. Ayağı sakatladın annene gittin kvye gittin sonra bir değiştin. Ne oldu sana bilmiyorum. Toparla kendini bir an önce. Sen yaparsın biliyorum. Bahar geldi artık öyle soğuk da yok. Mazeret de yok o zaman. Forumun başından kalk da bir şeyler yapıp gel hadi. Kontrole gelicem tekrar. Yapmazsan ceza var ona göre :KK66:
canım yapıyorum iş ama yapacam dediğim zaman yapmıyorum mesala maratonu hayatta yapamıyorum günlük beş madde zaten beşle sınırlı değil hep evdeyim on oluyor yirmi oluyor buraya yazınca hiç yapamıyorum

Bende bu var buda buzdolabı dıyor ama

Wc temizliği yazmıyor listede. Hem ben 2 gün önce klozet ve lavaboları temizlemiştim

buble buble cevap vermiş zaten:)) sihirli değnekteki aylık liste geçerli ;)

canım yapıyorum iş ama yapacam dediğim zaman yapmıyorum mesala maratonu hayatta yapamıyorum günlük beş madde zaten beşle sınırlı değil hep evdeyim on oluyor yirmi oluyor buraya yazınca hiç yapamıyorum

Maraton ben de yapamıyorum. Günlük beşli de yazınca olmuyor. Ama sen şimdi ne işler yaptın onu de bana yoksa zopa geliyor :sinirli:

evet beybisi :))
anlatayım ozaman

Sabah saat dört sen sonra kızımın öksürük nöbeti yüzünden uyumadım namaz kılıp saat sekize doğru uyudum
Saat 11:55 gibi uyandım kaynana aradığı için uyandım , kızım saat oniki de derste olması lazımdı bi koşu WC yatak toplama kızı uyandırma giydirme kahvaltı bile etmeden evden çıkma ,haa bu arada kaynana nın arama sebebi evi okula yakın geçerken pide üstü yaptıracak fırına götür iç malzemeyi dedi k,kayınbabam hastaymış mış götürmüyormuş ve yeni doğum yapan eltimin ailesi gelecekmiş ,
Onlara uğra içi al fırına götür düm fırıncı eleman yok diye almadı kızı okula bıraktım ve kaynana gile geri döndüm yolda diğer kaynın oğlu gördüm arkasından koştur seslen falan ,başka fırına yolla kaynana gile git namaz kıldım şans yeni eltimin annesi gil gelecekmiş taziye için hemen mutfağı topladım bulaşık makinasını bışalttım çay suyu koydum pideler geldi tadına baktım
Çok güzel olmuştu o arada misafirler geldi ikram ,muhabbet yolcu etme mutfağı eski haline getirme ikindi namzı kılma , kızı okuldan alma eve geçme evden kaçar gibi çıktığım için evi toplama biraz dinlenme yemek faslı ,kocayı yolcu ettim komşuya çay içmeye gitme, geri dönüp WC yıkama ,mutfağı toplama yatsıyı kılma ,dinlenme arada etrafı toplama biraz kızla didişme koca eve geldi azıcık yemek yeme tekrar mutfağı toplama çıkan bulaşıkları yıkama kocaya bitki çayı yapma biraz el işi ayyyy

Back
X