• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatayım ozaman

Sabah saat dört sen sonra kızımın öksürük nöbeti yüzünden uyumadım namaz kılıp saat sekize doğru uyudum
Saat 11:55 gibi uyandım kaynana aradığı için uyandım , kızım saat oniki de derste olması lazımdı bi koşu WC yatak toplama kızı uyandırma giydirme kahvaltı bile etmeden evden çıkma ,haa bu arada kaynana nın arama sebebi evi okula yakın geçerken pide üstü yaptıracak fırına götür iç malzemeyi dedi k,kayınbabam hastaymış mış götürmüyormuş ve yeni doğum yapan eltimin ailesi gelecekmiş ,
Onlara uğra içi al fırına götür düm fırıncı eleman yok diye almadı kızı okula bıraktım ve kaynana gile geri döndüm yolda diğer kaynın oğlu gördüm arkasından koştur seslen falan ,başka fırına yolla kaynana gile git namaz kıldım şans yeni eltimin annesi gil gelecekmiş taziye için hemen mutfağı topladım bulaşık makinasını bışalttım çay suyu koydum pideler geldi tadına baktım
Çok güzel olmuştu o arada misafirler geldi ikram ,muhabbet yolcu etme mutfağı eski haline getirme ikindi namzı kılma , kızı okuldan alma eve geçme evden kaçar gibi çıktığım için evi toplama biraz dinlenme yemek faslı ,kocayı yolcu ettim komşuya çay içmeye gitme, geri dönüp WC yıkama ,mutfağı toplama yatsıyı kılma ,dinlenme arada etrafı toplama biraz kızla didişme koca eve geldi azıcık yemek yeme tekrar mutfağı toplama çıkan bulaşıkları yıkama kocaya bitki çayı yapma biraz el işi ayyyy

Ahaha çok tatlı anlatmışsın:KK200: O pidelerden yaptırmak için oraya gelmek istiyorum yaa.. Bizim buralarda yapmıyorlar. Ancak gidip onların yaptığını yiyebiliyoruz :( Bu akşam Mardin'deyken fırında pişirttiğimiz bir yemeği yaptım evdeki fırında. Tabi ki o lezzet olmadı. Kıymetini bilememişim oranın..

Ahaha çok tatlı anlatmışsın:KK200: O pidelerden yaptırmak için oraya gelmek istiyorum yaa.. Bizim buralarda yapmıyorlar. Ancak gidip onların yaptığını yiyebiliyoruz :KK43: Bu akşam Mardin'deyken fırında pişirttiğimiz bir yemeği yaptım evdeki fırında. Tabi ki o lezzet olmadı. Kıymetini bilememişim oranın..
burada çok fırına atılır yemek gel sende :))

Biliyorum o bölgenin yemek kültürünü. Biz de tam alışmıştık sonra memlekete döndük. Buralarda almıyorlar maalesef..
şimdi siz sabah fırına biber atıp sıcak pideyle kahvaltı edemiyormusunuz vışşşş :))kız burada varya pişmil biber olmasa ölecek insanlar var :)))

şimdi siz sabah fırına biber atıp sıcak pideyle kahvaltı edemiyormusunuz vışşşş :))kız burada varya pişmil biber olmasa ölecek insanlar var :)))

:D :D o zaman buralara hiç gelmesinler ya da ocakta közlenmiş biberle idare etmek zorunda kalırlar

anlatayım ozaman

Sabah saat dört sen sonra kızımın öksürük nöbeti yüzünden uyumadım namaz kılıp saat sekize doğru uyudum
Saat 11:55 gibi uyandım kaynana aradığı için uyandım , kızım saat oniki de derste olması lazımdı bi koşu WC yatak toplama kızı uyandırma giydirme kahvaltı bile etmeden evden çıkma ,haa bu arada kaynana nın arama sebebi evi okula yakın geçerken pide üstü yaptıracak fırına götür iç malzemeyi dedi k,kayınbabam hastaymış mış götürmüyormuş ve yeni doğum yapan eltimin ailesi gelecekmiş ,
Onlara uğra içi al fırına götür düm fırıncı eleman yok diye almadı kızı okula bıraktım ve kaynana gile geri döndüm yolda diğer kaynın oğlu gördüm arkasından koştur seslen falan ,başka fırına yolla kaynana gile git namaz kıldım şans yeni eltimin annesi gil gelecekmiş taziye için hemen mutfağı topladım bulaşık makinasını bışalttım çay suyu koydum pideler geldi tadına baktım
Çok güzel olmuştu o arada misafirler geldi ikram ,muhabbet yolcu etme mutfağı eski haline getirme ikindi namzı kılma , kızı okuldan alma eve geçme evden kaçar gibi çıktığım için evi toplama biraz dinlenme yemek faslı ,kocayı yolcu ettim komşuya çay içmeye gitme, geri dönüp WC yıkama ,mutfağı toplama yatsıyı kılma ,dinlenme arada etrafı toplama biraz kızla didişme koca eve geldi azıcık yemek yeme tekrar mutfağı toplama çıkan bulaşıkları yıkama kocaya bitki çayı yapma biraz el işi ayyyy
Siz spor yapmayın

NAVLEE NAVLEE cok guzel anlatmissin sonunda ne olacak diye soluksuz okudum :)) bidr ev yapimi pideyle biber cekti canim ya olsa da yesek :)

Bu arada ben maraton icin gelmiştim katilan var mi 12.00 13.30 maratonu

Ben bugün mutfağı süpürdüm sildim.
Şu anda bulaşığım yok, tezgahım ocağım masam temiz.
Akşama yemek yapcam ama ilerleyen saatlerde.

İki gündür çamaşır yıkıyordum. Bugün ütüler yerleştiririm diye düşünüyorum.

Bir de kızı yıkayacağım, kızın kıyafetlerini makineye atacağım.

Bi de ortalığın tozunu alacağım birazdan

Ben bugün keyifçiyim. Kv kp geldi oturuyorum iş yok, mutfak temiz, ortalık toplu, yemek de var bir pilav yapıcam yanına akşama o kadar:))
bende bitirdim temizligi termosumu aldim tostumu yaptim meyvelerimi de dilimledim kizimida alip cikicam az sonra dag bayir gzicem gunes batana kadar :)

Kızlar bu haftanın alışkanlığını vereyim: Çamaşırları biriktirmeden hemen makinayı çalıştırmak.

Nasıl yani? Ben biriktiriyorum da öyle çalıştırıyorum. Öyle sıkış pıkış da yapmıyorum ama az çamaşırla da çalıştırmıyorum

Nasıl yani? Ben biriktiriyorum da öyle çalıştırıyorum. Öyle sıkış pıkış da yapmıyorum ama az çamaşırla da çalıştırmıyorum

Yok biriktirmeden derken bir makine çamaşır çıkınca hemen yıkansın üstüne binmesin demek istemiş P pinartn hani bazen o çamaşır sepeti dolar taşar ya öyle olmasın anlamında:)

Back
X