- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Temizlik yapamamam çünkü anksiyite atagim başladı kizkardesimi cagirdim yardima gel diye başkasının evini temizleyemem diye gelmedi oysa ben temizlik yapmasini beklemiyordum sadece yanimda birine ihtiyacim vardiSebebi neydi ağlamanın canım üzüldüm ya senin için.
Şimdi canimGece dedigin simdi mi? Eger simdi ise seni maratona davet edeyim mi :))) e kadar sursun maratonumuz?
Hocbuzulme. Yaninda olacagiz insallah. Ben ne bileyim topik kapansa da genr temiz olur evler saniyordum. Bu aliakabligi kazandiracagiz insallah canim. Hic uzulme.. evlerin iyi yani, ne kadar kirlenirse kirlensin iyi bir temizlikle eskisi gibi tertemiz oluyor. Tıpkı kalplerimiz gibi. Ne kadar gunahla kirletirsek kirletelim bir istigfsr ile pirupak oluyoruz insallah. Yeterki samimi olalim.Temizlik yapamamam çünkü anksiyite atagim başladı kizkardesimi cagirdim yardima gel diye başkasının evini temizleyemem diye gelmedi oysa ben temizlik yapmasini beklemiyordum sadece yanimda birine ihtiyacim vardi
Ben gelsem olurmu kabul edermisinTemizlik yapamamam çünkü anksiyite atagim başladı kizkardesimi cagirdim yardima gel diye başkasının evini temizleyemem diye gelmedi oysa ben temizlik yapmasini beklemiyordum sadece yanimda birine ihtiyacim vardi
Amaniiinnn... iste bana takilan boyle oluyor. Onlar beni duzeltecegine ben onlari Bozuyorum. Yeniden baslamayi teklif etsemYok canım ya uyku yok bana, gece yatmaz gündüz kalkmaz gibi bişey oldum
Yarın demiyelimde bu ara psikolojik olarak problemlerim var onu atlatayım sonra inşallah.Amaniiinnn... iste bana takilan boyle oluyor. Onlar beni duzeltecegine ben onlari Bozuyorum. Yeniden baslamayi teklif etsemyarindan itibaren. Beni boyle surukler misin
00.40 chentiq kalkar...Şimdi canim
Valla ciddiyim ben adana dayım eğer yakınsak bir. El atıverelim
Konyada yim Allah razi olsun Rabbim gönül muradinizi versinValla ciddiyim ben adana dayım eğer yakınsak bir. El atıverelim
her daim yanındayım. Geçecek.Yarın demiyelimde bu ara psikolojik olarak problemlerim var onu atlatayım sonra inşallah.
Bende geliyorum00.40 chentiq kalkar...
Planlar:
Yarın demiyelimde bu ara psikolojik olarak problemlerim var onu atlatayım sonra inşallah.
Plan güzelde senin sabah işine gitmeyeni hadi namazı kıl gerisini bırak ve yat bak takipteyim seni00.40 chentiq kalkar...
Planlar:
Sağol canım sanada geçmiş olsun. Allahın izniyle bu hastalıklarda mevsimler gibi gelirler ve bizi bırakıp giderler inşallahGecmis olsun
Tatli ablam. Bugun oructum. Is yerinde oglen uyudum. Sonra eve geldim aksam namazindan sonra gene uyudum. 9 ile 11 arasi. 11 de 3 bardak cay ictim. Simdi 4. Yu icecegim. Gunduzki kaylule sanirim bu kadar dinç yapti beni. Neyse kalkiyorum. Madem takibe alindim. Oyalanmayayim.Plan güzelde senin sabah işine gitmeyeni hadi namazı kıl gerisini bırak ve yat bak takipteyim seni
Konyada yim Allah razi olsun Rabbim gönül muradinizi versin
amin ecmain....Sağol canım sanada geçmiş olsun. Allahın izniyle bu hastalıklarda mevsimler gibi gelirler ve bizi bırakıp giderler inşallah
İnşallahSağol canım sanada geçmiş olsun. Allahın izniyle bu hastalıklarda mevsimler gibi gelirler ve bizi bırakıp giderler inşallah
Afiyet şifa olsun canım çayı bende severim. Hadi sana kolay gelsinTatli ablam. Bugun oructum. Is yerinde oglen uyudum. Sonra eve geldim aksam namazindan sonra gene uyudum. 9 ile 11 arasi. 11 de 3 bardak cay ictim. Simdi 4. Yu icecegim. Gunduzki kaylule sanirim bu kadar dinç yapti beni. Neyse kalkiyorum. Madem takibe alindim. Oyalanmayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?