- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
sen temiz oldun ama biz öyle duruyoz,badilik yapsan biz de bi adam olurduk:)bernardshawinuveykizi haklisin. Hottim gecmise baktim. Cevap vermemis sadece beğenmişiz.
hamra86 eshma buble kalabalikmisiz o zamanlae..
Benim evim temiz ve duzenli. Topigim amacima hizmet etti. O yuzden sık ugramiyorum ama diger kizlar da goguslemiyorlar topigi.
Bahar temizliginde mayista gelmeyi dusunuyordum ama benim ev tertemiz oldu . Sadece duvar ve perdelerim kaldi onlari da yapmayacagim.
Belki dolap iclerine girerim
ben de size katılıyorum. gene destekleyici şeyler yapılsa daha iyi olur. ama sadecesen temiz oldun ama biz öyle duruyoz,badilik yapsan biz de bi adam olurduk:)
katil sende eleman lazimben de size katılıyorum. gene destekleyici şeyler yapılsa daha iyi olur. ama sadecechentiq ile olmaz bu iş. ben de pazartesi kendi çapımda başladım ama iş dönüşü yapmak çok zor geliyor canım istemiyor. vala hevesle burdaki gelişmeleri bekliyorum
hoşgeldin canım,inşallah topik eski canlılığına döner,ama herkes kendi kendine bakıp başkalarından beklentiye girmezse daha iyi olur sanki,biri yapsın gaza gelelim diye düşününce herkes çekiliyor dolayısıyla,herkesin çabalaması lazımben de size katılıyorum. gene destekleyici şeyler yapılsa daha iyi olur. ama sadecechentiq ile olmaz bu iş. ben de pazartesi kendi çapımda başladım ama iş dönüşü yapmak çok zor geliyor canım istemiyor. vala hevesle burdaki gelişmeleri bekliyorum
Merhaba bende katilabilirmiyim aranizaBurasi küçük bir ulkecik olsun.
Herkes birbirinden beklemesin ayni anda yapsin.
Iste utopik dedigimiz nice sey o zaman gerceklesir.
Ben de elimden geleni yapayim o halde
Temizlik listem: sadece 15 dk ustten temizlik
Düzen listem: aklima bir sey gelmiyor
Manevi listem: esma calisacagim. Salavat ezberleyecegim. Zikir tefekkur
Kitap okuma listem: 15 dakika yada 30 sayfa..
Tabiki.. hatta 3 5 arkadasini al beraber gel ulkemize :)Merhaba bende katilabilirmiyim araniza
Tesekkur ederimTabiki.. hatta 3 5 arkadasini al beraber gel ulkemize :)
Burasi küçük bir ulkecik olsun.
Herkes birbirinden beklemesin ayni anda yapsin.
Iste utopik dedigimiz nice sey o zaman gerceklesir.
Ben de elimden geleni yapayim o halde
Temizlik listem: sadece 15 dk ustten temizlik
Düzen listem: aklima bir sey gelmiyor
Manevi listem: esma calisacagim. Salavat ezberleyecegim. Zikir tefekkur
Kitap okuma listem: 15 dakika yada 30 sayfa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?