- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Yapamiyorum canim evde durmak istemiyorum boguluyorum ya dışarı atıyorum kendimi yada uyuyorum bütün gün ;Hepicigino yaptim arkadascagizlarim.
Elinizi bir zahmet tasin altina sokun.
Yoksa tertemiz ve düzenli evimden size nanik yapmaya devam ederim....
Yapamıyorum yok... yapacaksin. Ucundan tutacaksin.Yapamiyorum canim evde durmak istemiyorum boguluyorum ya dışarı atıyorum kendimi yada uyuyorum bütün gün ;
Tamam atarımYapamıyorum yok... yapacaksin. Ucundan tutacaksin.
Evin en kucuk ve en temiz yerini sec. Tabiki diger odalarina gore en temiz. Yarin sadece oraya basla bakalim. Gel buraya yaz. Hatta eraber yazalım. Bana ozelden fotosunu atabilecek misin oranın
Ben varım canım. Gerçi halılar yıkanmadığı ev boyanmadığı sürece ev hep pis görünüyor gözümeHaftasonu 3 gunluk derin temizlik yapabiliriz bence. Hem ev hanimlari hem de calisanlar olarak.
CKbeautyandsheer evin kirlendi mi yeniden?
Tüh ya,biz bugün memlekete gidiyoruz 3 gün yokuz,gelince inşallah ilk işim temizliğe başlamak olacak Allah nasip ederseHaftasonu 3 gunluk derin temizlik yapabiliriz bence. Hem ev hanimlari hem de calisanlar olarak.
benim evim hep kirli ki... çünkü ben işteyken evde hayat devam ediyor. KV ve kızım evdeler. yemek pişiyor, yemek yeniyor, wc kullanılıyor. camlar açılıyor toz oluyor. Biz işten gelince halim kalmıyor, dolayısıyla haftasonu maratonlarıyla ben yine başbaşa kalıyorum.Haftasonu 3 gunluk derin temizlik yapabiliriz bence. Hem ev hanimlari hem de calisanlar olarak.
Ohoooooo bravooooo sanaa....haftasonuna annemler geliyor pazartesi tatil diye. dip köşe giriştim ama yetistiremicem sanırım bugün evdeyim bütün gün maraton var yani günün ilk beşlisi benden gelsin o zaman
1.oturma odası cam sil.+++
2.oturma odası koltuk sil.+++
3.oturma odası cam sil.+++(uyaniklik etmişim iki tane yazmışım
4. oturma odası sil supur+++
5.banyo wc temizliği.+++
Ohoooooo bravooooo sanaa....
Soyle ya... gaza geliyor taktik ogreniyoruz. Yarin ben de ayni maddeyi iki madde yqzacamdaha coookk iş yaptım.ama soylemiim
Sin ya.... dun den bu yana bayagi ilerkeme var tebrik ediyorumBugün yaptiklarim
Oturma odası toplandı
Yatak odasi toplandı
Mutfak toplandı
Çamaşırlar katlandı
Bulasiklar yikandi
Her yer supuruldu
Teşekkür ederim anksiyite atagi olmadigi günler iyiyimHari
Sin ya.... dun den bu yana bayagi ilerkeme var tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?