- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Evin temizmis daha ne olsun :) düğün içinde yaparsın güzel bir temizlikhehehe beni tanımışsınNego
Bu hafta ve bundan sonraki hafta annemdeyim.
Bu Pazar sınavım var evime gideceğim ama temizlik yapmam herhalde, çünkü temizleyip gelmiştim anneme.
Ondan sonraki haftasonu İstanbul'da düğündeyim.
anlayacağın 2 hafta temizlik yapmayacağım. Annemde yaparsak yazarım.
Ama düğün için kişisel temizlik şart![]()
Boya devam canım bir ara bitmişti şükür alabildim hemen başladım, özelden yazıyım benim ig yi bakarsın boyadıklarıma yaptıklarımaEflalim bir ara herkes kayboldu. Benim ufaklık da bir iyi bir kötü. Kötü olduğu zaman ev işini bırak hiçbir şey görmüyor gözüm. Maratonları özledim ama.
Sen nasılsın? Boya işleri ne alemde? Ben de fırsat buldukça hobi olarak dikiş dikiyorum.
İnşallah canım.Benim kombim bozuldu. Öğleden sonram hep yeni kombinin takılması temizliği vs ile geçti. Yarın öğleden önce maraton yapabilirim. Öğleden sonra hastanede olacağız.
Gecmis olsun
Amatörce denemeler diyelim. Mesela yeşil olan kızıma sabahlık. Dikili halini çekmedim. Giyiyor. Diğerleri aynı kumaştan anne kız kombini.Eki Görüntüle 1990995
Bu da eşime koşuda verilen tişörtünden bozma zıbınla baba oğul kombini. Beğenmene sevindim![]()
Ellerine sağlık dikiş bilmeyi çok istiyorum ama nerde gidemem kursa. Acemice bir kere elbise dikmistim