- 12 Ekim 2016
- 184
- 230
- 18
Evet cnm bitti bugun battaniye yikarken bide dustum tam olduk[/QUOTE
öyle mii çok geçmiş olsun ciddi bisi yoktur ınş senin bugünkü işler baya ağırdı maşallah bitirebilmissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm bitti bugun battaniye yikarken bide dustum tam olduk[/QUOTE
öyle mii çok geçmiş olsun ciddi bisi yoktur ınş senin bugünkü işler baya ağırdı maşallah bitirebilmissin
Sen yine gel arkadaşım burası mutlaka canlanırMerhabalar hanımlar ben iyice temizliği bosladim ya dur dedim sessiz de olsa burayi takip ediyordum bir zamanlar yine bakayim dedim ama kimsecikler kalmamış üzüldüm gerçekten
Sabah iş için kalkmıyormusun canım, benim çözümüm sabah 5 de 4 de kalkan çocukSayfamin kulkedilerinden yardim istiyorum.
Kizlar benim soyle bir sorunum var. Ben bir baykusum. Yani geceleri yasamayi seviyorum. Ama kendimo tarla kusu yapmak istiyorum. Yani sabah erken kalkayim gunu kucaklayayim.
Bunun icin bazi gunler 9 da 10 da yatiyorum ama saat sasmiyor gene ayni saatlerde kalkiyorum.
4.40 ta falan kalkmak istiyorum. Gecenin sakinligini dinginligini seviyorim ama sabah kerahatte uyuyor oluyorum ki bununistemiyorum. Ama dayanamiyorum. Ne yapmam lazim. Bdv ye yazasim var. Ama beni kovarlar oradan. Hic ilgi cekici bir konu degil
Gözün aydın canım, iş ne?İyi cok şükür pazartesi başlayacağım
Hey maşallahduvar silme++
Cam silme++
Koltuk silme++
Unite silme++
Perde utuleme++
Yemek yapma++
Battaniye yikama++
Bulasik yikama++
Geçmiş olsunBelim birz agrdi ama cok sukur bisy olmdi
Hayirli cumalar kizlar
Yapilacaklar
Yatak odasi
Duvar silme--
Cam silme --
Sifonyer gardrop baza ici duzenleme--
yastik battaniye yikama--
Perde yikama utuleme--
Yemek yapma--
Evi duzenleme--
Evet canim bahar temizligi sagol :)))Sen yine gel arkadaşım burası mutlaka canlanır
Sabah iş için kalkmıyormusun canım, benim çözümüm sabah 5 de 4 de kalkan çocuk
Gözün aydın canım, iş ne?
Hey maşallah
Geçmiş olsun
Bahar temizliği mi?
sen kendine ne gorev verirsen. Ama bir gunde yapiliyorBunların hepsini herkes bir günde mi yapıyor
7 de kalkiyorum is icin. Ben 4 lerde kalkmak istiyorum.Canım sen işi bıraktın mı? O saatte mecburen ayakta olmuyoe musun?
gecmis olsun nasilsin simdi.? Ama dunki isler cok zordu hallettin bitti..Evet cnm bitti bugun battaniye yikarken bide dustum tam olduk
sebebi havanin karanlik olmasi evde herkesin uyuyor olmasi ne yapacagimi bilmemem. Uyku mahmurlugu olsugu icin kitap okusam bile uyuyakalacsk olmam sayilabilirP pinartn cocuga gecmis olsun. dikislere bayildim. cok hamarat hatunmussun.
chentiq gunduz uyumamak isini niye cozemedinki sebebi bulmadan sorunu zor çözeriz
IrResistibLe_ isin hayirli ugurlu olsun.
Sagol canm iyiyim ama is icin cok halsizim hic is yapasm gelmedi bugun bakalmsen kendine ne gorev verirsen. Ama bir gunde yapiliyor
7 de kalkiyorum is icin. Ben 4 lerde kalkmak istiyorum.
gecmis olsun nasilsin simdi.? Ama dunki isler cok zordu hallettin bitti..
sebebi havanin karanlik olmasi evde herkesin uyuyor olmasi ne yapacagimi bilmemem. Uyku mahmurlugu olsugu icin kitap okusam bile uyuyakalacsk olmam sayilabilir
Benim yine bugün hastane işim var. Akşama kadar yokumCan dostlar nerdesiniz, ben gittim sizde bırakmışsınız
kubdef
chentiq
zambak86
CKbeautyandsheer
Nego
buble
NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
dagci
cnntrm
IrResistibLe_
@NAZ__24
Bu listede olmayanlardan olsam ben alinirdim![]()
Çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey yoktur.Benim yine bugün hastane işim var. Akşama kadar yokum
o daha güzel boşverGunaydin kuzucuklar...
Tertemiz bir cuma olsun insallah.
Ben hala maddi degil manevi temizlikteyim.
sessiz işler yapabilirsin. ütü yemek yapma çamaşır as topla mesela. bence süpürge hariç çoğu iş yapılır ya herkes uyurken. bi ara 5buçukta kalkardim yapabilirdim çoğu şeyisen kendine ne gorev verirsen. Ama bir gunde yapiliyor
7 de kalkiyorum is icin. Ben 4 lerde kalkmak istiyorum.
gecmis olsun nasilsin simdi.? Ama dunki isler cok zordu hallettin bitti..
sebebi havanin karanlik olmasi evde herkesin uyuyor olmasi ne yapacagimi bilmemem. Uyku mahmurlugu olsugu icin kitap okusam bile uyuyakalacsk olmam sayilabilir
yooo alinmadim benCan dostlar nerdesiniz, ben gittim sizde bırakmışsınız
kubdef
chentiq
zambak86
CKbeautyandsheer
Nego
buble
NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
dagci
cnntrm
IrResistibLe_
@NAZ__24
Bu listede olmayanlardan olsam ben alinirdim![]()
Sen yine gel arkadaşım burası mutlaka canlanır
Sabah iş için kalkmıyormusun canım, benim çözümüm sabah 5 de 4 de kalkan çocuk
Gözün aydın canım, iş ne?
Hey maşallah
Geçmiş olsun
Bahar temizliği mi?