wc lavabo yikanacak+
 yataklar toplanacak+
 saate pil takilacak+
 havlu asilacak+
 bulasik mk bosaltilacak yenileri yerlestirilecek+
 buzdolabi temizlenecek+
 copler atilacak+
 mutfak toplanacak+
 oturma odasi toplanacak
 yatak odasi toplanacak
 salon toplanacak
 masa ustu toplanacak
 balkon supurulup yikanacak
 ev supurulup silinecek
 tozlar alinacak
 banyo temizlenecek
 yemek yapilacak+
 utu yapilacak
 camasir yikanacak
 gida alışverişi yapilacak+

kalanlari da yarin yaparim artik

Bugün kimseden 5li gelmemiş bu saatten sonra ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama gene de yaziim bişiler gaza getirir belki.
1. 1 makine çamaşır yıka ve ser.+++
2. Evi süpür.--- (eve geldiğimde kizim uyuyordu o yüzden kaldı)
3. Silebildiğin kadar odayı sil.---
4. Lavabo wc temizliği.+++
5. Yemek yap.+++

5liler idare eder de fırın buzdolabı hiç elim gitmiyo ya çok zor geliyor

kubdef badim.. burayı okumuyorsun biliyorum ama çok özledim seni
zambak86 hele sen nerelerdesin hiç izini süremiyorum. hamile kaldın dimi
CKbeautyandsheer akşama maraton var desem?
@eflalim
buble toparlandın mı?
NAVLEE toparlandın mı?
yesilkubbe toparlandın mı?
P pinartn kahve?
dagci nazar değdirmeyiz sen gel yeterki
cnntrm sen iyicene hayırsız oldun ya.. tüm kanallar kapalı...
IrResistibLe_ çarşamba abşlayacaksın sanıyordum

eflalimden arakladım. unuttuklarım kendilerini eklesin...
Sweet03 bahar yorgunluğu mu var sende de? vitamin kullansan geçiş döneminde
durkan hastane işlerini bitirdin mi?
bernardshawinuveykizi bugün seninle buzdolabına girişebilirim arzu edersen

Daha önceleri herkes ayni işi yapıyordu sanki yarışma tarzindaydi vazmi geçildi
hala devam ediyor. katılacak mısın yoksa?

3 kişiyi unutmuşum gibi geliyor

3 kişiyi de hatırladım: eshma @Ruhimucerret E Elispo

Günaydın güzel insanlar
chentiq canım dahiliye böl. gittim bütün tahlilleri mi yaptırdım ama sonuçları alıp doktora göstermeye gitmedim tembel tembel duruyorum.
Ücretsiz izin aldım evdeyim (çalışmak içimden gelmiyor). Belki özürlü kadrosundan emekliye ayılabilirim böyle şeyler düşünüyorum.
Sen ne yapıyorsun

5liler idare eder de fırın buzdolabı hiç elim gitmiyo ya çok zor geliyor
ben buzdolabini bir cirpida dun temizlemisim. nasil hemen bitirdim saskinim. bugunku hedefim daginikligi toplamakti ama ben topluyorum buyuk oglum aninda dagitiyor. kisir donguye girdik. toplayip supurmekti hedefim. ulasamiyorumki

akşama kalır belki buzdolabı işi sen gene de bi ses ver baslayacagin zaman ins gelirim çok istiyorum vala

ben buzdolabini bir cirpida dun temizlemisim. nasil hemen bitirdim saskinim. bugunku hedefim daginikligi toplamakti ama ben topluyorum buyuk oglum aninda dagitiyor. kisir donguye girdik. toplayip supurmekti hedefim. ulasamiyorumki
o toplama işini hiç sorma. ama annem hep dagitmazsan toplamak zorunda kalmazsin der o nasıl olacak der kizardim ama doğruymuş gerçekten benim kız da yapıyor onu o odadan çıkar çıkmaz hemen kaldırıyorum attıklarını gelince de bulamayınca bırakıyor artık karistirmayi

Tatlım evde değilim. Bu haftasonu (Pazar günü) eve döneceğim. Pazar da yorgun olurum muhtemelen. Ben bir sonraki haftasonu yapılacak maratonlara katılayım. Zaten ben maratonu bir tek haftasonu yapabiliyorum.

ben hastane işlerini hallettim. yalnız diş için aldığım randevunun gününü unutmuşum. şimdi gidilip bir daha randevu alınacak özür kadrosundan emekliye ayrılmak kolay mı? mental mi fiziksel mi senin ki

ben varım demek isterdim ama 4te doktor randevusu var kızımın kaçta gelicez bilmiyorum. olsa süper olurdu
ben zaten akşam müsait oluyorum. 8-9 civarlarında

Hello

Burdayım.
hiç de burada değilsin. spor ne oldu...

Tatlım evde değilim. Bu haftasonu (Pazar günü) eve döneceğim. Pazar da yorgun olurum muhtemelen. Ben bir sonraki haftasonu yapılacak maratonlara katılayım. Zaten ben maratonu bir tek haftasonu yapabiliyorum.
peki madem. söz alınmıştır

Benim sağ gözüm yanlış tedavi sonucu görmüyor. Sol gözümde iki gözün yükünü aldığı için problem var. Kalp ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarım var. Özürlü raporu ve vergi indirimi aldım. Emekli olma şartlarım uygun her an olabilirim.

eğer olabiliyorsan ol derim. maaşın çok düşüyor mu olduğunda? eğer külfeti olmayacaksa dinlen bence de..

eğer olabiliyorsan ol derim. maaşın çok düşüyor mu olduğunda? eğer külfeti olmayacaksa dinlen bence de..
Tabiki düşecek şimdiki maaşım 2700 alıyorum aşağı yukarı 1300-1400 falan alırım allah hepimizin maaşına bereket versin.
Zaten ben işyerinde daha çok harcıyorum 6 gün çalışıyor toplu taşıma ile gidip geliyorum. Çay, su,sabah evde kahvaltı yapmaya fırsatım olmuyor, öğle yemeği, hepsi masraf benim için çalışmasam evde harcamam daha az olur. Kafamda deli sorular var. Şimdi emekli olmazsam normal çalışırsam daha 12 yıl var emekliliğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…