5liler idare eder de fırın buzdolabı hiç elim gitmiyo ya çok zor geliyorgunaydin diyecegim de aksam olmus. hayirli aksamlar diliyorum.
yaptinmi islerini. cogunu bitiremedim ben. bebelerle ugrastim.
geri sayim sayaci baslatarak yap :)
bugunun 20lisini yazmisim. 4 gunluk besli :) pfff saka bi yana coook isim var. bebelerden yapamiyorum. eve kadin cagirmak lazim temizlik icin. ama ben once kendim temizlerim sonra kadin cagirmaya gerek kalmadi der cagirmam.
cook isim var. cocuklari uyuttum. oturmus cay içiyorum. hangi birini yapayim dedim oturdum cay iciyorum.Günaydın canlar..
Ne yapalım bu gün? Eve gidince okkalı bir maraton yapasım var. Randevulaşalım
Gunaydin canim bende eve gidince bayagi bi is yapasm varGünaydın canlar..
sen de mi çalışıyorsun? kaçta gideceksin eveGunaydin canim bende eve gidince bayagi bi is yapasm var
hala devam ediyor. katılacak mısın yoksa?Daha önceleri herkes ayni işi yapıyordu sanki yarışma tarzindaydi vazmi geçildi
kubdef badim.. burayı okumuyorsun biliyorum ama çok özledim seni
zambak86 hele sen nerelerdesin hiç izini süremiyorum. hamile kaldın dimi
CKbeautyandsheer akşama maraton var desem?
@eflalim
buble toparlandın mı?
NAVLEE toparlandın mı?
yesilkubbe toparlandın mı?
P pinartn kahve?
dagci nazar değdirmeyiz sen gel yeterki
cnntrm sen iyicene hayırsız oldun ya.. tüm kanallar kapalı...
IrResistibLe_ çarşamba abşlayacaksın sanıyordum
eflalimden arakladım. unuttuklarım kendilerini eklesin...
Sweet03 bahar yorgunluğu mu var sende de? vitamin kullansan geçiş döneminde
durkan hastane işlerini bitirdin mi?
bernardshawinuveykizi bugün seninle buzdolabına girişebilirim arzu edersen
hala devam ediyor. katılacak mısın yoksa?
3 kişiyi unutmuşum gibi geliyor
ben buzdolabini bir cirpida dun temizlemisim. nasil hemen bitirdim saskinim. bugunku hedefim daginikligi toplamakti ama ben topluyorum buyuk oglum aninda dagitiyor. kisir donguye girdik. toplayip supurmekti hedefim. ulasamiyorumki5liler idare eder de fırın buzdolabı hiç elim gitmiyo ya çok zor geliyor
ben varım demek isterdim ama 4te doktor randevusu var kızımın kaçta gelicez bilmiyorum. olsa süper olurduGünaydın canlar..
akşama kalır belki buzdolabı işi sen gene de bi ses ver baslayacagin zaman ins gelirim çok istiyorum valakubdef badim.. burayı okumuyorsun biliyorum ama çok özledim seni
@eflalim
buble toparlandın mı?
NAVLEE toparlandın mı?
P pinartn kahve?
o toplama işini hiç sorma. ama annem hep dagitmazsan toplamak zorunda kalmazsin der o nasıl olacak der kizardim ama doğruymuş gerçekten benim kız da yapıyor onu o odadan çıkar çıkmaz hemen kaldırıyorum attıklarını gelince de bulamayınca bırakıyor artık karistirmayiben buzdolabini bir cirpida dun temizlemisim. nasil hemen bitirdim saskinim. bugunku hedefim daginikligi toplamakti ama ben topluyorum buyuk oglum aninda dagitiyor. kisir donguye girdik. toplayip supurmekti hedefim. ulasamiyorumki
kubdef badim.. burayı okumuyorsun biliyorum ama çok özledim seni
@eflalim
buble toparlandın mı?
NAVLEE toparlandın mı?
P pinartn kahve?
ben hastane işlerini hallettim. yalnız diş için aldığım randevunun gününü unutmuşum. şimdi gidilip bir daha randevu alınacakGünaydın güzel insanlar
chentiq canım dahiliye böl. gittim bütün tahlilleri mi yaptırdım ama sonuçları alıp doktora göstermeye gitmedim tembel tembel duruyorum.
Ücretsiz izin aldım evdeyim (çalışmak içimden gelmiyor). Belki özürlü kadrosundan emekliye ayılabilirim böyle şeyler düşünüyorum.
Sen ne yapıyorsun
ben zaten akşam müsait oluyorum. 8-9 civarlarındaben varım demek isterdim ama 4te doktor randevusu var kızımın kaçta gelicez bilmiyorum. olsa süper olurdu
hiç de burada değilsin. spor ne oldu...Hello
Burdayım.
peki madem. söz alınmıştırTatlım evde değilim. Bu haftasonu (Pazar günü) eve döneceğim. Pazar da yorgun olurum muhtemelen. Ben bir sonraki haftasonu yapılacak maratonlara katılayım. Zaten ben maratonu bir tek haftasonu yapabiliyorum.
eğer olabiliyorsan ol derim. maaşın çok düşüyor mu olduğunda? eğer külfeti olmayacaksa dinlen bence de..Benim sağ gözüm yanlış tedavi sonucu görmüyor. Sol gözümde iki gözün yükünü aldığı için problem var. Kalp ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarım var. Özürlü raporu ve vergi indirimi aldım. Emekli olma şartlarım uygun her an olabilirim.
Tabiki düşecek şimdiki maaşım 2700 alıyorum aşağı yukarı 1300-1400 falan alırım allah hepimizin maaşına bereket versin.eğer olabiliyorsan ol derim. maaşın çok düşüyor mu olduğunda? eğer külfeti olmayacaksa dinlen bence de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?