alinsammi diye bi dusundum sonra ben hep buradaydim kas goz dil cikarma yaptim durdum. gidip de hatirlanmayanlar alinsin dedim :)Can dostlar nerdesiniz, ben gittim sizde bırakmışsınız
- @kubdef
chentiq
@zambak86
CKbeautyandsheer
Nego
@buble
NAVLEE
@yesilkubbe
P pinartn
@dagci
@cnntrm
IrResistibLe_
@NAZ__24
Bu listede olmayanlardan olsam ben alinirdim
Çocukların tahlilleri vs. Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Olmaz olırma ama daha yağmurlar durmamış aslında başlıcamda ne zaman, etiketi tek gördüm geçmişe bakmadım bu aralar müsait zamanda okurum inşallah
@kubdef
chentiq
@zambak86
CKbeautyandsheer
Nego
@buble
NAVLEE
@yesilkubbe
P pinartn
@dagci
@cnntrm
IrResistibLe_
@NAZ__24
Can dostlar nerdesiniz, ben gittim sizde bırakmışsınız
chentiq patron ben taşın altına elimi koyuyorum her türlü göreve varım
@dagci günlük yaptığın o güzel işlerin listesi nerelerde
NAVLEE yaz geldi senin bahçe yıkanır ev yıkanır nerdesin iş yok mu iş?
@cnntrm bebis nasıl sen nasılsın, eski cnntrm nerde hani ?
@ pinartn maraton yapmıyormuyuz beraber?
@zambak86 evin düzeni ne durumda öğlen olmadan iş bitiyor nü iş?
@kubdef sen nerdesin bırakmazdın
CKbeautyandsheer sen haftasonu temizliğine devam ediyorsun zaten
@buble nerelerdesin?
IrResistibLe_ depresyon falan anlamam o ev temizlenecek hadi bakalım
Can dostlar nerdesiniz, ben gittim sizde bırakmışsınız
- @kubdef
chentiq
@zambak86
CKbeautyandsheer
Nego
@buble
NAVLEE
@yesilkubbe
P pinartn
@dagci
@cnntrm
IrResistibLe_
@NAZ__24
Yok alınmasınlar çünkü bildirim topiginden kopyala yapıştır yaptımCan dostlar nerdesiniz, ben gittim sizde bırakmışsınız
- @kubdef
chentiq
@zambak86
CKbeautyandsheer
Nego
@buble
NAVLEE
@yesilkubbe
P pinartn
@dagci
@cnntrm
IrResistibLe_
@NAZ__24
Bu listede olmayanlardan olsam ben alinirdim
Üstte yazdım sebebiyooo alinmadim ben
Ha hay hiç sanmam isteyeceğinichentiq e cocugu bende onerecektim. son anda vazgectim. aklin yolu bir aslinda :)
Yok kuzum iki mesaj üstte sebebi yazıyoralinsammi diye bi dusundum sonra ben hep buradaydim kas goz dil cikarma yaptim durdum. gidip de hatirlanmayanlar alinsin dedim :)
Tamam canım, pinartn e de yazmadım daha
mavis gozlu bebisim buyudu coook iyi cook seker oldu. buyuttum birazcik. bebislerime baktikca cok mutlu oluyorum.Yok alınmasınlar çünkü bildirim topiginden kopyala yapıştır yaptım
Üstte yazdım sebebi
Ha hay hiç sanmam isteyeceğini
Yok kuzum iki mesaj üstte sebebi yazıyorsenin bebis nasıl?
Tamam canım, pinartn e de yazmadım daha
yaparsın allahın izniyle. emin ol sıkışıkEvde 1 haftalık is var benimse sadece 12 saatim var pazartesi ise baslayacagim ama ev perisan 1 haftadir eve gelemedim nasil olacak bilmiyorumpazartesi saat 6 da uyanmis olmam 7 de servise binmis olmam gerekiyor
Insallah canimyaparsın allahın izniyle. emin ol sıkışık
zamanda daha çok iş yapılıyor biraz zaman alır ama düzenini oturtunca üstesinden gelirsin
Daha önceleri herkes ayni işi yapıyordu sanki yarışma tarzindaydi vazmi geçildisen kendine ne gorev verirsen. Ama bir gunde yapiliyor
7 de kalkiyorum is icin. Ben 4 lerde kalkmak istiyorum.
gecmis olsun nasilsin simdi.? Ama dunki isler cok zordu hallettin bitti..
sebebi havanin karanlik olmasi evde herkesin uyuyor olmasi ne yapacagimi bilmemem. Uyku mahmurlugu olsugu icin kitap okusam bile uyuyakalacsk olmam sayilabilir
dolu dolu bi gün be güzel günaydın bu arada herkesewc lavabo yikanacak
yataklar toplanacak
saate pil takilacak
havlu asilacak
bulasik mk bosaltilacak yenileri yerlestirilecek
buzdolabi temizlenecek
copler atilacak
mutfak toplanacak
oturma odasi toplanacak
yatak odasi toplanacak
salon toplanacak
masa ustu toplanacak
balkon supurulup yikanacak
ev supurulup silinecek
tozlar alinacak
banyo temizlenecek
yemek yapilacak
utu yapilacak
camasir yikanacak
gida alışverişi yapilacak
olur gider canim sıkma canini.Evde 1 haftalık is var benimse sadece 12 saatim var pazartesi ise baslayacagim ama ev perisan 1 haftadir eve gelemedim nasil olacak bilmiyorumpazartesi saat 6 da uyanmis olmam 7 de servise binmis olmam gerekiyor
gunaydin diyecegim de aksam olmus. hayirli aksamlar diliyorum.dolu dolu bi gün be güzel günaydın bu arada herkese
yaptinmi islerini. cogunu bitiremedim ben. bebelerle ugrastim.acilen fırın ve buzdolabı temizliği yapmam lazım. biriniz bana destek olun yaa beraber yapalım. bahar temizliği bitti bunlar kaldı gözümde çok büyüyor
geri sayim sayaci baslatarak yap :)Ogle yemegi arasi verildi aksama eve gidince yemek ve temizlik var nasıl olacak bilmem
bugunun 20lisini yazmisim. 4 gunluk besli :) pfff saka bi yana coook isim var. bebelerden yapamiyorum. eve kadin cagirmak lazim temizlik icin. ama ben once kendim temizlerim sonra kadin cagirmaya gerek kalmadi der cagirmam.Bugün kimseden 5li gelmemiş bu saatten sonra ne kadarını yapabilirim bilmiyorum ama gene de yaziim bişiler gaza getirir belki.
1. 1 makine çamaşır yıka ve ser.
2. Evi süpür.
3. Silebildiğin kadar odayı sil.
4. Lavabo wc temizliği.
5. Yemek yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?