- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
15 mayis
Yeni gelen koltuklar silindi++++
Yerleri silindi yerlestirildi++++
Gunluk oda
Toplama+makinaya vurulucak
Toz alinacak
Yerini silinecek
Mutfak
Kirliler makinaya dizilecek
Mutfak duzene oturtulacak
Makina ve silme yapilacak
Yatak odasi
Toplanacak
Toz alinacak
Yerler makinaya vurulacak
Silinecek
Kucuk banyo yikanacak
Bos oda
camasir katlanacak utuler yapilacak
Makinaya vurulup halisi silinecek
Wc ve buyuk banyo yikanacak
Yemek yapilacak
Yorgunluktan canim cikacak
ben zayıflama topiğindeyim canım bi de Allah izin verirse gebelik topiğine geçecegim daha gecemedim ama :)
Bebekmi var yoksaaaaa
Yapmayi dusunuyorumda bakalmbunların hepsini bugün mü yapcan
Evet buradayim. Ama fahri olarak :) atalente sen misin yoksa?
maşallah sanaaaa15 mayis
Yeni gelen koltuklar silindi++++
Yerleri silindi yerlestirildi++++
Gunluk oda
Toplama+makinaya vurulucak++++
Toz alinacak+++++
Yerini silinecek++++
Mutfak
Kirliler makinaya dizilecek+++++
Mutfak duzene oturtulacak++++
Makina ve silme yapilacak+++++
Yatak odasi
Toplanacak+++++
Toz alinacak++++
Yerler makinaya vurulacak+++++
Silinecek++++
Kucuk banyo yikanacak++++
Bos oda
camasir katlanacak utuler yapilacak++++
Makinaya vurulup halisi silinecek++++
buyuk banyo yikanacak+++++
Wc yikanacak ×××××
Yemek yapilacak ×××××
Evet buradayim. Ama fahri olarak :) atalente sen misin yoksa?
Ben buyuk ise giristim mi birileriyle ayninanda girismek istiyorum. Bunun icin de maratonu icat etmistim. Sana denk gelmedi ama takip ediyorduysan bilirsin belki.chentiq buzdolabı sonunda temizlendi sende durum ne
tek tek utulemek de cok guzel ama o zaman utu ac kapa ac kapa cok elektirik harcamoyor mu acaba. Ben hep o yuzden cekinmisimdir...Benim utum dolapta hicbisey kalmamis firsat bulamiyorum yapayim bende utu masasini kaldirmadim bi bos odam var hergun tek parca utuluyorum bugunde kaynvalideme gidecem yarin koltuklarim degisecek buyuk bir kirli ev bombasi beni bekliyor olacak sanirim
yetismek istiyorsan en uygun zaman bu zaman. Zaten cook hafif ilerliyoruzEvet katılmak istiyorum cok saldım kendimi çünkü ama size yetisebilirmiyim bilemiyorum
aslinda benim de yapasim var. Cunku ramazanda hic kolumuz kalkmayacak. Benim dış temizlik bitti de dolap icleri var. Istersen onları yapabiliriz.kimse ramazan temizliği yapmıyor mu
makineye vurdurmak ilk defa senden duydum. Ve cok hosuma gitti. Eve gidip makineye vurdurasim var... ama enerjim kalir mi bilmiyorum.Dibden bayaga yapildi insAllah hep boyle duzenli kalir
ben de ayni seyi kitap okuyamayinca senin icin söylüyorum. Yapamiyorum ya...Evet canım benim. :) Ne zaman evin hali berbat olsa aklıma sen geliyorsun.chentiq beni düzene sokar diyorum
tek tek utulemek de cok guzel ama o zaman utu ac kapa ac kapa cok elektirik harcamoyor mu acaba. Ben hep o yuzden cekinmisimdir...
yetismek istiyorsan en uygun zaman bu zaman. Zaten cook hafif ilerliyoruz
aslinda benim de yapasim var. Cunku ramazanda hic kolumuz kalkmayacak. Benim dış temizlik bitti de dolap icleri var. Istersen onları yapabiliriz.
makineye vurdurmak ilk defa senden duydum. Ve cok hosuma gitti. Eve gidip makineye vurdurasim var... ama enerjim kalir mi bilmiyorum.
ben de ayni seyi kitap okuyamayinca senin icin söylüyorum. Yapamiyorum ya...
Sagol canim benimmaşallah sanaaaa
tek tek utulemek de cok guzel ama o zaman utu ac kapa ac kapa cok elektirik harcamoyor mu acaba. Ben hep o yuzden cekinmisimdir...
Yok canm pek farketmyr bence
makineye vurdurmak ilk defa senden duydum. Ve cok hosuma gitti. Eve gidip makineye vurdurasim var... ama enerjim kalir mi bilmiyorum.
| Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma |
|---|---|---|---|
| Mutfak toparlanıp temizlenecek | Çamaşırlar katlanacak Balkon yıkanacak | Kitaplık temizlenecek | 3 pencere 3 tane kapı 3 tane petek silinecek |
| 50 sayfa kitap okunacak | ütü yüpılacak Bulaşık makinesi boşalacak | Çarşaflar değişecek | Balkon yıkanacak |
| Tavuklu pilav taze fasülye yapılacak | 3 pencere 3 tane kapı 3 tane petek silinecek | Genel temizlik yapılıp çamaşırlar yıkanıp asılıp katlancak | |
| 50 sayfa kitap okunacak | 50 sayfa kitap okunacak | Gün için börek yapılacak İzmir köfte yapılacak |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?