kendone cok yuklenme olur mu ablacimSelam kızlar maratona gelen varmı
Camları sileceğim,
Kapıları sileceğim,
Perdeleri yıkattırıp asılacak
İki odanın koltukları silinip, kılıfları takılacak,
Halıları süpürülüp silinecek,
Bugün hava çok güzel güneşli bütün yatak, yorgan, yastık, battaniye balkona atıldı güneşlenecek,
Yatak dolabı silinip temizlenecek.
Arada çay - kahve molası verilecek.
Hadi bana kolay gelsin.
aeden.. ikisi nasil olcak bacimmmkitapta oku temizlikte yapBen bu aralar Ejderha dövmeli kız okuyorum. Sen?
Aksam utune katilirim. Bitince gelip yazaliBugun bütün evi süpür sil yapıyorum
Çamaşır yikatilip asılacak diğerleri katlanacak ütüyü aksam dizimi izlerken yapacağım öğleden sonra anneme gideceğim hizli olmam lazım
Kenarda duesun ben de ustune yatayim. Ne guzelllllll yapmissin..
Salı Çarşamba Perşembe Cuma Mutfak toparlanıp temizlenecek Çamaşırlar katlanacak
Balkon yıkanacakKitaplık temizlenecek 3 pencere
3 tane kapı
3 tane petek silinecek50 sayfa kitap okunacak ütü yüpılacak
Bulaşık makinesi boşalacakÇarşaflar değişecek Balkon yıkanacak Tavuklu pilav
taze fasülye yapılacak3 pencere
3 tane kapı
3 tane petek silinecekGenel temizlik yapılıp çamaşırlar yıkanıp asılıp katlancak 50 sayfa kitap okunacak 50 sayfa kitap okunacak Gün için börek yapılacak
İzmir köfte yapılacak
dolap iclerini aksamlari yavas yavas yapalim ni bi iki cekmece seklindeSelam kızlar.
Artık evimdeyim. Dün İstanbul'daydım eve gelince sadece dinleneceğim dedim, ama;
-duş aldım
-2-3 makine çamaşır yıkadım.
-bulaşıkları makineye doldurdum çalıştırdım.
-buzdolabında atılacak tüm yemekleri attım, gereksiz tüm tencereleri yıkanmak üzere çıkardım.
-katlanacak çamaşırlarımı katladım.
-çantaları boşalttım, yıkanacakları ayırdım, temizleri yerlerine yerleştirdim.
-banyoda atılacak şampuan kutularını, ıvır zıvırları attım.
sonrasında dışarıdan bi şeyler söyleyip yedik ve kızımla vakit geçirerek dinlenmeye geçtim.
----------------------------------
Aklımda bu aralar dolap içi düzeni varchentiq
Yine atılacakları atıp, kışlıkları kaldırıp düzenlemek istiyorum.
dolap iclerini aksamlari yavas yavas yapalim ni bi iki cekmece seklinde
maratonu biliyorum canım bilmez miyim dün okul çıkışı bi gaza geldim elim de boştu yapiim dedimBen buyuk ise giristim mi birileriyle ayninanda girismek istiyorum. Bunun icin de maratonu icat etmistim. Sana denk gelmedi ama takip ediyorduysan bilirsin belki.
Maraton: ayni saat dilimleri icinde en az iki kisinin farkli isleri yapmak icin randevulasmasi.
Bu beni acayip gaza getiriyordu. O yuzden dolap kaldi.bahane bak ya.....
dolap içlerini yeni yaptım ve haftasonu temizliğinde her hafta bi yeri yapmaya çalışıyorum kirlenmiyo böylelikle yani ben dolap içine her zaman varım anlicantek tek utulemek de cok guzel ama o zaman utu ac kapa ac kapa cok elektirik harcamoyor mu acaba. Ben hep o yuzden cekinmisimdir...
yetismek istiyorsan en uygun zaman bu zaman. Zaten cook hafif ilerliyoruz
aslinda benim de yapasim var. Cunku ramazanda hic kolumuz kalkmayacak. Benim dış temizlik bitti de dolap icleri var. Istersen onları yapabiliriz.
makineye vurdurmak ilk defa senden duydum. Ve cok hosuma gitti. Eve gidip makineye vurdurasim var... ama enerjim kalir mi bilmiyorum.
ben de ayni seyi kitap okuyamayinca senin icin söylüyorum. Yapamiyorum ya...
elişi napiyosun16 mayis
Kucuk banyo yikandi
Yatak odasi toplandi
Toz alinacak
Yerleri silinecek
Mutfak
Kirliler makinaya dizilecek
Mutfak makinaya vurulup silinecek
Gunluk oda
Toz alinacak
makinaya vurulacak
Yerleri silinecek
Yeni yikanan camasirlar katlanacak utulenecekler utulenecek
Wc yikanacak
Elisi yapilacak
Yemek yapilacak :))
Icine su koy toz camasir deterjani koyup kaynat beyazlarkızlar sizlere bisi sorcam. caydanligi limon tuzu sirkeli su ile kaynattim. içi kapkara oldu sanki is olmuş gibi. deterjanlarla denedim gene de çıkmadı niye oldu sizce bide nasıl geçer. durduk yere caydanliktan oldum ii mi
Igne oyasi ogrenmeye calsyrmelişi napiyosun
yaptım dediğini ama yok olmadı hiçbir fark yokIcine su koy toz camasir deterjani koyup kaynat beyazlarbernardshawinuveykizi
hmmyaptım dediğini ama yok olmadı hiçbir fark yok
Evet canım açıldı :) attım küçük poşetlerle 25 poşet :)madımak sezonu açıldı mi
bulaşık makinesi tableti kaynat birde canımkızlar sizlere bisi sorcam. caydanligi limon tuzu sirkeli su ile kaynattim. içi kapkara oldu sanki is olmuş gibi. deterjanlarla denedim gene de çıkmadı niye oldu sizce bide nasıl geçer. durduk yere caydanliktan oldum ii mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?