Eeee ne için gelecekmiş o ZATEN ne kaldı ohh ne güzel iş öyle benim bi de bu Ramazan da her geldiğimde 1 odanın duvarını sildine iyiymis ya. ben biri ile gorustum. hali koltuk silmem perde takmam duvar silmem. gelirsem tam gun gelirim. mutfak raflarini esyalari indirmeden silerim. utu yapmam dedi. sanki ben onu ise almiyorumda o beni ise alacak
boyle insanlarin bana denk gelmesi acayip geliyo bana. cagirmicam zaten. hem cagirsamda arkasindan biri daha toplamak zorunda olcak. o yuzden hic gerek yok.Eeee ne için gelecekmiş o ZATEN ne kaldı ohh ne güzel iş öyle benim bi de bu Ramazan da her geldiğimde 1 odanın duvarını sildi
Geriye ne kaldı kine iyiymis ya. ben biri ile gorustum. hali koltuk silmem perde takmam duvar silmem. gelirsem tam gun gelirim. mutfak raflarini esyalari indirmeden silerim. utu yapmam dedi. sanki ben onu ise almiyorumda o beni ise alacak
sorma ya.. bide mutfak dolabina yardim edersen esyalari indiripde silerim dedi. ondada beni eleman olarak çalıştıracak.Geriye ne kaldı ki
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsunSelam kızlar şimdiden herkesin Ramazan bayramını kutluyorum hepinize güzel tatlı mı tatlı bir bayram diliyorum....
| Gün | Temizlik 1 | Temizlik 2 | Sosyal Faliyet | Yemek |
|---|---|---|---|---|
| Çarşamba | Ön Balkon Yıkanacak Çamaşır yıkanıp asılacak | Buz Dolabının İçi temizlenecek | 1,5 saat spora gidilecek | Domates Çorbası Taze Fasülye pişirilcek |
| Perşembe | Tuvalet yıkanacak Çamaşırlar katlanacak | ev süpürülcek Toz alınacak | 1,5 saat spora gidilecek | -Boş |
| Cuma | Çamaşır yıkanacak asılacak | Gardolap düzenlenecek | 50 sayfa kitap okunacak | Dolma yapılıp buzluğa koyulacak Tavuklu yemek Şehriye çorbası |
| Cumartesi | Çamaşırlar katlanacak Balkon yıkanacak | Tuvalet- Banyo temizlenecek Ev süpürülcek | 1,5 saat spora gidilecek | -Boş |
Geldim canım. Misafirim var bugün. Yarın başlarımHaydi kızlar.
kubdef chentiq zambak86 CKbeautyandsheer Nego buble NAVLEE yesilkubbe - P pinartn
dagci cnntrm IrResistibLe_ - @NAZ__24
Nego bernardshawinuveykizi areser
Ramazan Ayı bitti. Oruçlar Tutuldu.
Yazılsın artık maddeler.
Bugünkü beşlimi yazayım o zaman:Haydi kızlar.
kubdef chentiq zambak86 CKbeautyandsheer Nego buble NAVLEE yesilkubbe - P pinartn
dagci cnntrm IrResistibLe_ - @NAZ__24
Nego bernardshawinuveykizi areser
Ramazan Ayı bitti. Oruçlar Tutuldu.
Yazılsın artık maddeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?