- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
| GÜN | Temizlik 1 | Temizlik 2 | Sosyal Faliyet | Yemek |
|---|---|---|---|---|
| PERŞEMBE | EV SÜPÜRÜLECEK ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÇALIŞTIRILACAK | TOZ ALINACAK ÜTÜ YAPILACAK | EVDE 1 SAAT ZUMBA | DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI BEZELYELİ KÖFTE BOL SEBZELİ KISIR CACIK |
| CUMA | MUTFAK TOPLANACAK BULAŞIK MAKİNESİ BOŞALACAK | TUVALET YIKANACAK | SPOR SALONUNDA 1 SAAT AEROBİK EGZERSİZİ | CUMARTESİ MİSAFİRİ İÇİN HAZIRLIK AĞLAYAN KEK BUZLUK BÖREĞİ |
| CUMARTESİ | MİSAFİR AĞIRLANCAK | EV SÜPÜRÜLCEK BALKON YIKANACAK BANYO TEMİZLENCEK | EVDE 1 SAAT PLATES | --- |
| PAZAR | ARKADAŞLARLA PİKNİK | BULAŞIK MAKİNESİ BOŞALCAK | 1 SAAT AÇIK HAVA YÜRÜYÜŞÜ | BİBER DOLMASI TARHANA ÇORBASI |
| PAZARTESİ | ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÇALIŞACAK | BALKON YIKANACAK TUVALET YIKANACAK | SPOR SALONUNDA 1 SAAT ZUMBA | --- |
| SALI | EV SÜPÜRÜLÜP TOZ ALINACAK | MUTFAK TEMİZLENCEK BANYO TEMİZLENCEK | EVDE 1 SAAT AEROBİK EGZERSİZİ | FIRINDA TAVUK CACIK SEBZELİ BULGUR PİLAVI |
| ÇARŞAMBA | EV TOPLANACAK | BULAŞIK MAKİNESİ BOŞALCAK | SPOR SALONUNDA 1 SAAT PLATES | --- |
| PERŞEMBE | BALKON YIKANACAK TUVALET YIKANACAK | BUZDOLABININ İÇİ TEMİZLENCEK ÜTÜ YAPILACAK | EVDE 1 SAAT ZUMBA | BOL SEBZELİ KISIR CACIK TAZE FASÜLYE |
| CUMA | EV TOPARLANCAK | ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÇALIŞICAK | SPOR SALONUNDA 1 SAAT AEROBİK EGZERSİZİ | --- |
hadi canım ya. çok üzüldüm. erteleme şansınız var mı tatili? hastalığı nasıl oldu neymiş hastalık mantar falan mıKullar plan yaparmış, Allah gülermiş.
Tatile gidemedik, kızım el-ayak-ağız hastalığına yakalandı.
Fenalardayız.
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Bizimki de yemiyordu. Bi dr eczanede bi karışım ilaç yaptırdı. Ağzına sıktık. Ağzı uyuşturuyormuş. İki güne düzeldi yemek yemeye başladı.benimkide yakalandi ya. hic yemek yemiyor
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl
Erteleyemiyorum. Evde geçiriyoruz bu sefer. Tatile gittik 2 günde geri geldik. Hiç durmadı. Hastalıktan değil ama çok yaramazlık yaptı sürekli yerlerde sürüklendi. Kucağıma almaktan belimi sakatladım.
- Bayram dönüşü ütüleri bitirilecek ------
- Çamaşır yıkanacak ++++++
- Ön balkon yıkanacak ++++++
- Çocuklarla çizgi film izlenecek +++++
- 200 sayfa kitap okunacak (Duy da inanma!) ++++
- Yatak odasındaki yığınlar toplanacak ve oraya yazı yazılacak -----
- DENGE için ÇABA da olunacak!!! (en önemli maddem) -------
hadi canım ya. çok üzüldüm. erteleme şansınız var mı tatili? hastalığı nasıl oldu neymiş hastalık mantar falan mı
bizede agzi uyusturan bi ilac verdiler. kullanmamiza ragmen cocuk bisey yiyip icmedi. simdi atesi yok. yemek yiyor. vucudundaki beneklere losyon surup gecirmeye calisiyoruz. kucuge bulasir diye diken ustundeyiz.teşekkür ederim canım
Bizimki de yemiyordu. Bi dr eczanede bi karışım ilaç yaptırdı. Ağzına sıktık. Ağzı uyuşturuyormuş. İki güne düzeldi yemek yemeye başladı.
ağzının içini bir gördüm ki sormayın.
İyiyiz şimdi çok şükür. Vücudunda bi iki kırmızı tane çıktı. Geçti onlarda.
Erteleyemiyorum. Evde geçiriyoruz bu sefer. Tatile gittik 2 günde geri geldik. Hiç durmadı. Hastalıktan değil ama çok yaramazlık yaptı sürekli yerlerde sürüklendi. Kucağıma almaktan belimi sakatladım.
Eve döndük şimdi herkes rahat. Çocuk evini istiyo.
Hastalık için bi kaç sene önce suriyelilerden geldi demişlerdi. Bilmiyorum çok ilerlemeden geçti.
Propolis de verdik. Bağışıklığı güçlendiriyormuş. Geçti şimdilik. inşallah tekrarlamaz
hala devam ediyorsa ben katiliyorumGecmis olsun cok cok... saglik cok onemli. Allah kiymetini bilenlerden etsin.
Bu arada 14.00 itibariyle maratona gelmek isteyen olursa elime mum diksin
Etmez mi... saat 5 oldu hala devam ediyorhala devam ediyorsa ben katiliyorum
gunaydin canim. Nasil gidiyor emeklilik?
nasilsin neler yapiyorsun..
gel gel.. iyiyim sen napoyorsun betuschentiq napıyooon :)
merhabe temiz titiz pırıl pırıl insanlar.... bende azcık okuyayım belkim gaza gelirim.... çok tembelleştim çoook....
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.gunaydin canim. Nasil gidiyor emeklilik?
gel gel.. iyiyim sen napoyorsun betus
gunaydin canim. Nasil gidiyor emeklilik?
gel gel.. iyiyim sen napoyorsun betus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?