spor icin etiketlerden spor maratonuna katilirim. Baska hic bir seye hevesim kalmadiiyim şükür canım çalışıyorum. Spor yapıyorum ve aynı zamanda ev işleriArada maratonlar yapsak ne iyi olur
ama cok az ugramissin ki sen...Hoşbuldum canım
Kusura bakma gün giremedim misafir geldi hazırlıklar falan
Evi yaladım yuttum resmen
Bebeklerde durmadılar elime alamadım telefonumu
mirasimi yedin mi. Ilham perin geldi mi. Issiz acun oldi miGünaydın.chentiq 'ten miras kaldı buralar bana.
Benden başka neredeyse kimse yok artık.
Kolay gelsin. Ev taşımak çok zor bir iş. Kullanmadıklarını elinden çıkarmanı tavsiye ederim.
Sınavda da başarıları dilerim.
seni temizligi eski canliligi icimdeki hevesi beni her seyi ozledim. Kayıp kiz chentiq halagünaydınnnn kızlarrrr..beni özledinizmi
maratonlar icin sabahtan randevulasalim bence...iyim şükür canım çalışıyorum. Spor yapıyorum ve aynı zamanda ev işleriArada maratonlar yapsak ne iyi olur
ayy ne goruyorum. Ne goruyorum ne goruyorummm. Heyecandan yerimde duramadim. Benim icin kendini op o iki tatli yanaktan.. yirim seni yiriiimmmHerkese günaydın arkadaşlar
Cumartesi ev taşıdık, ev yerleştirme telaşındayım, evi oturacak duruma getirirsem, pazar günü sınavım var sınavdan sonra maratonlar beni bekliyor
yarindan gel bekliyorum. Ucret karin tokluguchentiq bende sizi özledim..hemde cooookk..kaybolmak yok ayrıca,canlanırız biz yine merak etme..
hemen günün 5.lisi yazayım;
*yarın için yemek yapılacak
*1 posta beyaz çamaşır yıkanacak
*salon ve hole süpürge yapılacak
*toz alınacak,yer silinecek
*kitap okunacak
buralarda misin..m hsonu temizligin bitti mi..."Buralar bana kaldı" diyince herkes hareketlendi.
Mirasını yemeye fırsat kalmadıchentiq
Hadi kızlar,
ben sizin maddelerinizi okudukça zevk alıyordum kendim yapmış gibi.
Canlanın.
Teşekkür ederim canım allah razı olsunmaratonlar icin sabahtan randevulasalim bence...
ayy ne goruyorum. Ne goruyorum ne goruyorummm. Heyecandan yerimde duramadim. Benim icin kendini op o iki tatli yanaktan.. yirim seni yiriiimmm
yarindan gel bekliyorum. Ucret karin toklugu
buralarda misin..m hsonu temizligin bitti mi...
durkan ablacim nasilsin... epeydir yapmak isteyip yapamadigin ne var? Bugun yapalim mi beraber? Aklimdasin.. keyiflerin nasil... aksamuzeri yuruyebilirsiniz belki de abiyle..
Ay canım teşekkür ederimayy ne goruyorum. Ne goruyorum ne goruyorummm. Heyecandan yerimde duramadim. Benim icin kendini op o iki tatli yanaktan..
gobisindeki sipanin hatrinaAy canım teşekkür ederim
Ben de senin o tatliş yanaklarından öptüm
Geçen gün atar, şimdi öpücük, ben şok
Hiiii anladım şimdi öpücüklerin nedeninigobisindeki sipanin hatrinatum atarlarimo geri donmemecesine geri aldim...
Topige bebe getirecen diyeHiiii anladım şimdi öpücüklerin nedenini
Topige bebe getirecen diyeyalniz oyle bir yazmissin ki normal zamanda hic opup koklamiyormusum gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?