Yaparsın yaparsın tv yı kapalı tutmaya calıs telfondan da uzak dur bak nasıl yapıyorsun :) bugun bı dene ıstersen basıt bısıler yazMaşallah iyi yapıyorsun, bende bir ağırlık var hamilelikten mi tembellikten mi bilemedim, hiç bişey yapamıyorum bulaşık yemek o kadar arada çamaşır, şuan mutfağı p. k götürüyor afedersin ama hiçbişey yapmak gelmiyor içimden bol bol tv karşısında uzanıyorum, bu halime bir dur demem lazım ama nasıl sizleri okuyorum bir kaç gündür kendi kendime kağıda 5li yazıyorum yapabilirsem buraya yazayım diyorum sonrası cortt..
senin birinci madden benim kaç maddem dır:)))Bugun ki 5 lim
Yerleri supurmek silmek +
Camasırları yıkamak kurutmak katlamak +
Mutfagı toplamak+
Banyoyu ovmak+
Dolap duzenlemek+
Ödevi şimdi gördüm ama yatak odasının tozunu alırken aynasını da sildim bi de banyonun aynasını silmiştim oldu sana 2 tane :)) ödev tamamdırBugunun odevi verilmemiş ben veriyorum o zaman
2 tane ayna silmek
zaten buzdolabina el atmam lazimdi. komple duzenlerim artik.sık sık (2haftada1) yaptigimdan kolay oluyoGünlük ödevi de veriyim girmişken
BuZdolbınıza şöyle bir bakın fazla ayrıntıya girmeden (isteyen komple boşaltabilir) düzenleyin akan damlayan yerleri silin kapağında da parmak izi neyin varsa onu da siliverim:)GÜNLÜK ÖDEV
Günlük ödevi de veriyim girmişken
BuZdolbınıza şöyle bir bakın fazla ayrıntıya girmeden (isteyen komple boşaltabilir) düzenleyin akan damlayan yerleri silin kapağında da parmak izi neyin varsa onu da siliverim:)GÜNLÜK ÖDEV
Odev tamamdir 2 gun once komple bosaltip sildimGünlük ödevi de veriyim girmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?