Ben limontuzu sirke kaynattım ama istediğim kadar beyazlamadı.Demlik bölümünün içi kararıyor yA çaydan onu diyorum nasıl yok edebiliriz
1.30 da başlayalım o zaman 2.30 kadarÇocuk uyumak üzere. Hemen arkasından maratona varım.
Tamam süper1.30 da başlayalım o zaman 2.30 kadar
Onu bende denedim olmadı eskiden çamasır suyu koyuyordum ama zor durulanıyor artık koymuyorum sabun mu denesek acabaBen limontuzu sirke kaynattım ama istediğim kadar beyazlamadı.
Onu bende denedim olmadı eskiden çamasır suyu koyuyordum ama zor durulanıyor artık koymuyorum sabun mu denesek acabaBen limontuzu sirke kaynattım ama istediğim kadar beyazlamadı.
Facebookta evim temiz evim diye bir grup var. Ben de onlardan duymuştum.Su cif poseti en son ben ogrendım heralde :)
Sabun o kadar ağartmaz sanki. Ben de çamaşır suyuyla yapıyordum da şimdi gönlüm elvermiyor.Onu bende denedim olmadı eskiden çamasır suyu koyuyordum ama zor durulanıyor artık koymuyorum sabun mu denesek acaba
Ben limon tuzu ve karbonatı karıstırıp uzerine biraz sirke sıkıyorum 2 3 dk oyle beklıyor ovalayınca rengi acılıyor ama bence bunu yapıp posetle ovsak kesin cikarDemlik bölümünün içi kararıyor yA çaydan onu diyorum nasıl yok edebiliriz
Ben varım bucukta kalkıyorum :)
ben de sen yazinca baktim ne diye. iyi biseymis. yani sonuncu degilsin :)Su cif poseti en son ben ogrendım heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?