geçmiş olsunİyi geceler kızlar dün kayınvalidemdeydim rahatsızlanmış Bugun de bizim eve getirdik orda zor oluyor çocuklar durmuyor falan bakalım birkaç gün bende kalacak o yüzden 5 li ödev falan yapamadım yarın için yazıyım bir 5 li
1- çamaşır yıkanacak
2- ev süpürülecek
3- yatak odası dip köşe süpürülüp silinecek
4- banyo silinecek
5- hol silinecek
hoşgeldin canımArkadaşlar merhaba
Buralarda kimse kalmadı sanıyordum ama hala bildirim yapanlar varmış. E o zaman siz varsanız ben de varım
aaa bende oraya takılıyorumFacebookta evim temiz evim diye bir grup var. Ben de onlardan duymuştum.
mKızlar kış geldi kışlıklar çıkması lazım dolap içleri düzenlenmesi baza altı battaniye yorgan çıkartılması çekmeceler düzenlenmesi siz ne diyorsunuz yapalım mı bu hafta yatak odasını hepberaber çok sıkmadan 1 hafta vakit verelim kendimize nasıl olur beraber yatak odamızı düzenleyelim
Kızlar iki gündür bi türlü giremedim buraya ben yatak odasına giriştim azıcık ama zor bi haftada bitiremem
Tam benim de aklımdan geçen şeyler. Ben varım.Kızlar kış geldi kışlıklar çıkması lazım dolap içleri düzenlenmesi baza altı battaniye yorgan çıkartılması çekmeceler düzenlenmesi siz ne diyorsunuz yapalım mı bu hafta yatak odasını hepberaber çok sıkmadan 1 hafta vakit verelim kendimize nasıl olur beraber yatak odamızı düzenleyelim
yapalımda galiba pazartesi mutfağa girişecem annemler leİşte beraber yapalım bende bugün bizimkileri yapıyımmm birazcık uzun kolluları çıkarayım kısa kolluları kaldırayım diğer bölümlerini de hafta içi ufak ufak yaparım
Tamam ben varım bugun mu yapıyoruzKızlar kış geldi kışlıklar çıkması lazım dolap içleri düzenlenmesi baza altı battaniye yorgan çıkartılması çekmeceler düzenlenmesi siz ne diyorsunuz yapalım mı bu hafta yatak odasını hepberaber çok sıkmadan 1 hafta vakit verelim kendimize nasıl olur beraber yatak odamızı düzenleyelim
Gecmis olsunMerhaba kizlar.. Nasılsıniz.
5li birakim özledim burayı..
1. Ütu yapmak
2.Banyo temizlemek
3. Toz almak
4. Buzdolabı silmek
5. Beyazları yıkamak
Grip oldum. Kendimde değilim ama yapiciimmmmm
Bir hafta zamanımız var haftaya Cumartesi'ye kadar olsun...Tamam ben varım bugun mu yapıyoruz
gecmis olsunMerhaba kizlar.. Nasılsıniz.
5li birakim özledim burayı..
1. Ütu yapmak
2.Banyo temizlemek
3. Toz almak
4. Buzdolabı silmek
5. Beyazları yıkamak
Grip oldum. Kendimde değilim ama yapiciimmmmm
bende yapabildigim kadar yaparim.Kızlar kış geldi kışlıklar çıkması lazım dolap içleri düzenlenmesi baza altı battaniye yorgan çıkartılması çekmeceler düzenlenmesi siz ne diyorsunuz yapalım mı bu hafta yatak odasını hepberaber çok sıkmadan 1 hafta vakit verelim kendimize nasıl olur beraber yatak odamızı düzenleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?