geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba
Buralarda kimse kalmadı sanıyordum ama hala bildirim yapanlar varmış. E o zaman siz varsanız ben de varım
hoşgeldin canım

Facebookta evim temiz evim diye bir grup var. Ben de onlardan duymuştum.
aaa bende oraya takılıyorum

Kızlar iki gündür bi türlü giremedim buraya ben yatak odasına giriştim azıcık ama zor bi haftada bitireme
m

30eylul maddeler
1.6posta(beyazlar, renkliler, nevresimler,buyugun,kucugun, hali ortusu camasir yikanacak, kurutulcak, utulenecekler utulenecek, yerlerine yerlestirilecek
2.yemek yapilacak
3.ev supurulecek
4.yazliklar kaldirilip kisliklar cikarilacak
5.yerler silinecek
6.daginiklik toplanacak
7.mutfak isleri(bulasik mk bosaltilacak, doldurulacak, tezgah masa ocak silinecek, daginikligi toplanacak)yapilacak.

uyuyamadim ya.

Kızlar iki gündür bi türlü giremedim buraya ben yatak odasına giriştim azıcık ama zor bi haftada bitiremem

İşte beraber yapalım bende bugün bizimkileri yapıyımmm birazcık uzun kolluları çıkarayım kısa kolluları kaldırayım diğer bölümlerini de hafta içi ufak ufak yaparım

Tam benim de aklımdan geçen şeyler. Ben varım.

Tamam ben varım bugun mu yapıyoruz

Merhaba kizlar.. Nasılsıniz.

5li birakim özledim burayı..

1. Ütu yapmak
2.Banyo temizlemek
3. Toz almak
4. Buzdolabı silmek
5. Beyazları yıkamak

Grip oldum. Kendimde değilim ama yapiciimmmmm
gecmis olsun

bende yapabildigim kadar yaparim.

30eylul maddeler
1.6posta(beyazlar+, renkliler, nevresimler,buyugun+,kucugun+, hali ortusu+ camasir yikanacak, kurutulcak, utulenecekler utulenecek, yerlerine yerlestirilecek yarisi bitti. gerisini hafta ici yaparim artik.
2.yemek yapilacak+
3.ev supurulecek
4.yazliklar kaldirilip kisliklar cikarilacak+
5.yerler silinecek
6.daginiklik toplanacak
7.mutfak isleri(bulasik mk bosaltilacak, doldurulacak, tezgah masa ocak silinecek, daginikligi toplanacak)yapilacak.+ topladim yine dagittim.simdi yine toplayacagim.
asure yapmaktan diger isler kaldi. sonra yaparim artik.

1 ekim maddeler
-mutfak daginikligi toplanacak
-kisisel bakim yapilacak
-cocuklar yikanacak
-utu yapilacak
-renkliler yikanacak
-gardrobun 3te 1 inin tozu alinip duzenlnecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…