Napıyorsunuz bakıyımmmm chentiq agrı dağına indimi ütüler sesin çıkmıyor bende şimdi bir kahve yaptım tam elime kitabımı alacakken eşimin aşagıdan çaya misafir çağırdığını duyuyorummmö tteee Allahımmm yaaa

Sildirmek derken? Çocuklar mi yapıyor benim de çocukları kafaya alip yaptırdığım oluyor bazen buyuk rahatlik
eşime rica edecektim yardim eder mi diye.. cocuklar daha küçük.

K klbk33 tum mutfagi kirklamissin resmen. Ben de odak noktasi mutfak dusunuyordum. O zaman odak noktasini bos verip biraz daha boyle ilerleyelim

antidepresan konusunda tebrik ederim. Eger calismak istersen ilacsiz rahatlama yontemlerimi seninle paylasabilirim baslamadim ama bir kitap vardi iyi hissetmek diye. O kitaba baslamayi dusunuyorum. Bazi uygulamalari var. Beraber yapariz belkim cocuga da gecmis olsun. Tek tek ugrayacak hepimizinkilere :) ben isin oldugu zaman ogle yemegi hazirlamiyorum. Meyveydi kekti gecistiriyorum. Iki maddeni anlayamadimm bir makineye korkular konuldu demissin. Acaba koltuk yazacaksin da yanlis mi yazdin. Yoksa espri mi yaptin. Eger espri ise ileride ben de kullanabilir miyim :))) ve son olarak. Once tezgahtaki bulasiklari hallettim sonra bulasik mak. Yerlestirdim sonra da tezgahtakileri koydum dedin ya. Acaba elde mi yikadin. Ne sacma ayrintilara takilmisim ya hu

• yerleri süpürmek --------- eşcağızım yaptı sağ olsun... ..☆☆☆
  • yerleri sil/(DİR)/mek , halıları yerleştirmek ☆☆☆
  • odaların birindeki ıvır zıvırı yerleştirmek bir cesaretle kızlara Ö/S yapmak /// yerleştirdim. sonrasının fotosunu çekemeden gene dağıttı çocuklar. bir daha yerleştirip odayı kilitlemeyi düşünüyorum. ☆☆☆
  • Çamaşır makinesini dur durak bilmeden çalıştırmak, çamaşırları asmak toplamak katlama //// ☆☆☆
  • Ütü dağını everestten ağrı boyutlarına indirmek. Bunu da fotoğraflamak /// başlanamadı

• Daha gerçekçi olunacak ☆☆☆
  • Tüm evin tozları FAZLA DETAYA GİRİLMEDEN alınacak (son derece titizimdir. Öyle kulak çubuğu, kürdan olaylarına girilmeyecek) ☆☆☆
  • Evin silinmeyen 2 odası mopla alınacak ☆☆☆
  • Banyo mutfak ve koridor yerlere yatılıp fırçalanacak
  • Ocağa yemek konulacak ☆☆☆
  • Çamaşır işinden olduğu kadarı yapılacak ☆☆☆

16-18 maratonuna da talibim
super. Yazdin miydi ne yaptigini

evwt yapmissin hurclari karistiriyorsan ustlerine cengelli igne ile ne oldugunu yazabilirsin. Sana foto atmiatim hatirlar misin. Orada ben yaziyordum. Gerci unutmazsan sorun degil. Ben unutuyorum

her yer duzgun dursaydi sizleri tanimazdim. Cok mutluyum :)

@pinartn @zambak86 @Dostacilisoyler iki selam cakaydiniz hayirsizlar...

Not. Biz arkadas daha vardi. Hani konyada. Nickini hatirlayamadim simdi. Degistiriyordu ya.. bir de avukat olan. Atalante. Onlar nerede ki...

Hanimlar ben memleketteyim o yuzden kendimi izinli sayiyorum pazartesi sahalara donecegim insallah
ben sana küstüm. Ben oralardayken gitme memlekete. Ben geleyim sen git... NAVLEE
Kiz neredesin. Badisten önce seni gormeye geleyim ben...

seni kahveye cagiracaktim. Sonra vayy dedim o da beni cagirmis. Ama sonra bir baktim meğerse eşin caya cagirmis.. hadi sana kolay gelsin. Ben everestomi seviyorum. Kayak takimlarimi alacagim. Biraz daha dursun... oyle.

Aaaa o kitap bende de var bir psikolog önermişti...biraz başlamıştım ama yarım bıraktım alıyım bende bir ara elime

Aaa hatırladım şimdi sen yazınca dur unutmadıysam nerde ne var yazıyımmm sonra hepsini tek tek açıp bakmak gerekiyor...

İşte ben de muzdarip oldugum için etiket koyuyorum. Unutkanlik diz boyu. Hatta yerlestirip yazip, icine kagidi koymayo unuttuklarim da oldu

Hadi sen misafirlerini savustur sonra bir daha kahve ic benimle. Kitabi da bulursan haber ver beraber okuyalim. Ben alali kac sene gecti. Bir turlu okuyamadim. Hatta burada biri konu acmisti. Ona da yalvarmistim beraber baslayalim diye. Biraz da sana yalvarayim..

Gelmediler gelmeyecekler galibaaa amannnn kahve içtim ben sana çayla eşlik edeyimmm

Adaçayı yapayımmmm her gece içiyorum bir özelliği varmış bakalım işe yarayacak mı?
Bak iste.. boyle diyorsun benim merakimi celbediyorsun. Acaba ne ozelligi var

Ben de kahve ictim. Ama gene icicem. Yanina da fistikli cikolata acacam. Sonra da chentiq neden 70 kilo oldu

Yusuf yusuf mode on

mutfak halloldu iyi oldu.
dogru tanisamazdik. bende mutluyum.

chentiq ve ekibi günaydın.
Canım benim ya sen bu ütü işini hiç düşünme, ben ütülerim (en sevdiğim ev işi) sende bana çay demle, kitap oku, ben dinliyeyim çıksın aradan. Ne dersin?

Günaydın kızlar hava tam kitap kahve çay havası buğün ki 5 lim uyduruk olsun bugun daha çok kitap keyifi yapacağım

1- dağınıklık toplamak

2- mutfak derli toplu kalmasını sağlamak

3- ütü yapmak

4- kitap okumak

5- film izlemek olsun (pijamalı çocuk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…