gecmis olsun

chentiq beni maratonlara çağırmışsın ama 2 haftadır izindeydim, hiç uğrayamadım foruma.

ayrıca izin dönüşü bir geldim ki, şalter atmış, buzdolabındaki heeeerrr şey çürümüş akmış, evi kokutmuş.

gelir gelmez 2 saat buzdolabı mutfak temizledim. ama koku çıkmıyor.

önerilere aşırı açığım.

9ekim 5lisi
1.yemek yapilacak
2.bulasik mk bosaltilip doldurulacak
3.tezgah masa ocak silinecek
4.daginiklik toplanacak
5.cay icilecek

sağol canım ama kızımdan geçmeden ben hastalandım bütün işlerim kaldı bugün biraz iyiydim çok şükür

nerdesin sen

geçmiş olsun canım ve ilaçları bırakmana çooook sevindim

ayyy kız canım yaz geldi geçti küçük odaya tıkıldık şimdimi gelcen

o çizdiğin dağa tırmanan bastonlu gözümden kaçmadı

Onumuzdeki hafta bekliyorum o vakit. yatili yollarsa esin, ben Esimi gonderirim. Otururuz kiz kiza. Oh miss. Hatta gelmek isteyen olursa hepinizi beklerim :)
aman nerdeee

ben anlamadım banada dee

Geçmiş olsun canım
Yaz tatilinde kimse yoktu buralarda bende yazin basinda ogrendim :) bide utandim bos topige ben hamileyim yazmaya
maşallah. kııııızzzz ben mi şapşiğim ayyy hiç fark etmedim takvimi hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende nisanda boş gebelik mi ne zıkkımsa onu geçirdim düşük yaptım ve kürtaj oldum olsaydı beraber olacaktık kısmet

Az kalmış canımmm yAa bende nasıl bakıyorsam topiğe alttaki takvimi bilem görmemişim yuhhh bana yaaa saglıkcakla kucağına al canımmm cinsiyetini ne?
al benden de okadar

offf çok kötüüüü geçmiş olsun

Yaz tatilinde kimse yoktu buralarda bende yazin basinda ogrendim :) bide utandim bos topige ben hamileyim yazmaya
7 ay olmuş ya.
Allah taamına erdirsin inşaaALLAH canım.
sağol canım senin ufaklık ne kadarlık oldu.?
geçmiş olsun en kötü sürprizlerden maalesef.

dolabın arkasında bir yerde su oluyormuş.
oraya dolan suyu dökmedikçe koku gitmez diyor yaşayanlar.bir bak istersen canım.

Hayirlisi canim ya cok sagol guzel dileklerin icin :)
Amin tesekkur ederim :)

9 ekim 5lisi
Mutfagi toplamak +
Kileri duzenlemek +
Getirilenleri yerlestirmek +
Makinaya camasir atmak +
Camasirlari kurutmak katlamak +

10 ekim 5lim

Mutfagi toplamak
Asure ve yemek yapmak
Yerleri supurmek
Makinaya camasir atmak katlamak
Toz almak

evet kokunun o kutudan geldiğini anladım dün akşam. ama o kutu oradan çıkmıyor. yağçöz sıkıp eldivenle sileceğim. ama kokudan nasıl yaparım bilmiyorum.

geldim vallaha bi maraton yakaladım tilililili
Ben geldim :)
Ay cok bi is yapamadim zaten yarim saat gecikmeli basladim
Mutfagi topladim
Yemek yaptim
Asure yaptim
Kizi banyo yaptirdim
Yemek yedirdim
Simdide etkinlik vakti hazir rlime telefonu almisken yazayim sonucu dedim
Daha bugun ki 5lim duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…