sağol canım.Geçmiş olsun canım annene... Aman dikkat et çok salgın var c vitamini falan al..
Yaz tatilinde kimse yoktu buralarda bende yazin basinda ogrendim :) bide utandim bos topige ben hamileyim yazmaya
Az kalmış canımmm yAa bende nasıl bakıyorsam topiğe alttaki takvimi bilem görmemişimYaz tatilinde kimse yoktu buralarda bende yazin basinda ogrendim :) bide utandim bos topige ben hamileyim yazmaya
Amin :) kiz insallah 2 ay kaldiAz kalmış canımmm yAa bende nasıl bakıyorsam topiğe alttaki takvimi bilem görmemişimyuhhh bana yaaa saglıkcakla kucağına al canımmm cinsiyetini ne?
gecmis olsunkubdef tebrik ederim canım.
chentiq hu huuuu ben geldim.
annem geçen hafta ameliyat oldu.
bir haftadır hstane ve hasta bakımı içerisinde geçiyor günlerim.
hastaneden çıktı ablamda,akşam işten çıkıp gidiyorum.
chentiqciğim c.tesi acaib maratondaydım ama yazamadım.
sabah 7 de başlayıp 5 e doğru bitti.
kızım yatılı okuyor gece annemden gelince başladım onun çamaşırlarına,bizimkilerin bir gün önce yıkamıştım.
gece sabah,gündüz başka çamaşırlar da türeyince c.tesi gün boyu çamaşır as,katla,topla etkinliği yaptım.:)))
evi toplamam 1,30 civarına kadar sürdü.
PAZAR SON KIŞLIK HAZIRLIK VE ANNEME GİTMEMLE GÜN BİTTİ.
şu an işteyim.
burnum akıyor.tüm bitki çaylarını karıştırıp içiyorum.
hepsini yaptim9ekim 5lisi
1.yemek yapilacak
2.bulasik mk bosaltilip doldurulacak
3.tezgah masa ocak silinecek
4.daginiklik toplanacak
5.cay icilecek
sağol canım ama kızımdan geçmeden ben hastalandım bütün işlerim kaldı bugün biraz iyiydim çok şükürGecmis olsun
nerdesin senSaat 11.00 olmuş tükanı açan yok.
Bugün var ya bugün... sizin hepiciginizin 1 ghaftada yapacagi isi bir gunde yapmayi hedefliyorum. Yok oyle 3 sene onceki tembel paspal chentiq.
Gunun maraton saatlerini yaziyorum. Randevunuzu alin. Suraya da haftasonu maratonu bekleyenleri ilistireyim çalışanlardan. @wisdom01 eski atalente simdiki nickini hatirlayamadimCKbeautyandsheer dagci
13.00-15.00 arasi
16.00-18.00 arasi
Ve gececilerareser NAVLEE @cnntrm
21.00-00.00
K klbk33 @eflalimkubdef @pinartn ismini unuttuklarim.. hepinizi bekliyorum
Not.. badimcim hamileligini de duyurmussun. Dogurunca yazsaydin da dumur etseydin keske :))
geçmiş olsun canım ve ilaçları bırakmana çooook sevindimSabah 10 da başladım sanırım, 3 de bitti mecburen, küçük uyandı hasta biraz.
Maraton sonucum :
Tezgah üstündeki bulaşıklar toplandı
Makine boşaltıldı
Tezgah üstündeki temizler yerleştirildi
Korkular makineye koyuldu
Koltukların yeri değiştirildi (bir iki objenin)
Altları süpürüldü
Kiler dolabı temizlendi
Öğlen yemeği yapıldı
Yemek yenildi
Çıkan bulaşıklar makineye koyuldu
Mutfak tekrar süpürüldü
Wc temizlendi
Çamaşır toplandı
Oturma odası antre süpürüldü
Oturma odasında koltuklar çekildi altları süpürüldü
Evin ön taraflar süpürülüp silindi
Arka odalar sonra
Çocuk odası toplandı
Yatak odasında iki çekmece düzenlendi
Daha çok işim var. Yazlık kışlık olayını halletim ben bu hafta. Yatak odasında eşyaların da altı süpürülüp silinir orası tamam olacak. Çocuk odası zaten tamam. Salonu halletmiştim. Bütün canlar silinecek. Mutfak içleri dışları silinecek. Hep birlikte yapalım hanımlar.
Bende çok tembellestim. Buraya yazıcam diye bugün durmadan yaptım :)
Diyetdi spordu, büyüğün dersleri, küçüğün istekleri derken bende de istek kalmıyor ev işine artık.
Bu arada imi haftadır antidepresanı bıraktım :))
ayyy kız canım yaz geldi geçti küçük odaya tıkıldık şimdimi gelcenben sana küstüm. Ben oralardayken gitme memlekete. Ben geleyim sen git...NAVLEE
Kiz neredesin. Badisten önce seni gormeye geleyim ben...
seni kahveye cagiracaktim. Sonra vayy dedim o da beni cagirmis. Ama sonra bir baktim meğerse eşin caya cagirmis.. hadi sana kolay gelsin. Ben everestomi seviyorum. Kayak takimlarimi alacagim. Biraz daha dursun... oyle.
o çizdiğin dağa tırmanan bastonlu gözümden kaçmadıOdanin onceki halleri
Eki Görüntüle 2052981
Eki Görüntüle 2052982
Sonraki hali
Eki Görüntüle 2052983
Veeee gunun surprizi
My Ever'est(agfurullah)
Eki Görüntüle 2052984
aman nerdeeeOnumuzdeki hafta bekliyorum o vakit. yatili yollarsa esin, ben Esimi gonderirim. Otururuz kiz kiza. Oh miss. Hatta gelmek isteyen olursa hepinizi beklerim :)
ben anlamadım banada dee
Geçmiş olsun canımkubdef tebrik ederim canım.
chentiq hu huuuu ben geldim.
annem geçen hafta ameliyat oldu.
bir haftadır hstane ve hasta bakımı içerisinde geçiyor günlerim.
hastaneden çıktı ablamda,akşam işten çıkıp gidiyorum.
chentiqciğim c.tesi acaib maratondaydım ama yazamadım.
sabah 7 de başlayıp 5 e doğru bitti.
kızım yatılı okuyor gece annemden gelince başladım onun çamaşırlarına,bizimkilerin bir gün önce yıkamıştım.
gece sabah,gündüz başka çamaşırlar da türeyince c.tesi gün boyu çamaşır as,katla,topla etkinliği yaptım.:)))
evi toplamam 1,30 civarına kadar sürdü.
PAZAR SON KIŞLIK HAZIRLIK VE ANNEME GİTMEMLE GÜN BİTTİ.
şu an işteyim.
burnum akıyor.tüm bitki çaylarını karıştırıp içiyorum.
maşallah. kııııızzzz ben mi şapşiğim ayyy hiç fark etmedim takvimi hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende nisanda boş gebelik mi ne zıkkımsa onu geçirdim düşük yaptım ve kürtaj oldum olsaydı beraber olacaktık kısmetYaz tatilinde kimse yoktu buralarda bende yazin basinda ogrendim :) bide utandim bos topige ben hamileyim yazmaya
al benden de okadarAz kalmış canımmm yAa bende nasıl bakıyorsam topiğe alttaki takvimi bilem görmemişimyuhhh bana yaaa saglıkcakla kucağına al canımmm cinsiyetini ne?
offf çok kötüüüü geçmiş olsunchentiq beni maratonlara çağırmışsın ama 2 haftadır izindeydim, hiç uğrayamadım foruma.
ayrıca izin dönüşü bir geldim ki, şalter atmış, buzdolabındaki heeeerrr şey çürümüş akmış, evi kokutmuş.
gelir gelmez 2 saat buzdolabı mutfak temizledim. ama koku çıkmıyor.
önerilere aşırı açığım.
7 ay olmuş ya.Yaz tatilinde kimse yoktu buralarda bende yazin basinda ogrendim :) bide utandim bos topige ben hamileyim yazmaya
sağol canım senin ufaklık ne kadarlık oldu.?gecmis olsun
geçmiş olsun en kötü sürprizlerden maalesef.chentiq beni maratonlara çağırmışsın ama 2 haftadır izindeydim, hiç uğrayamadım foruma.
ayrıca izin dönüşü bir geldim ki, şalter atmış, buzdolabındaki heeeerrr şey çürümüş akmış, evi kokutmuş.
gelir gelmez 2 saat buzdolabı mutfak temizledim. ama koku çıkmıyor.
önerilere aşırı açığım.
Hayirlisi canim ya cok sagol guzel dileklerin icin :)sağol canım ama kızımdan geçmeden ben hastalandım bütün işlerim kaldı bugün biraz iyiydim çok şükür
nerdesin sen
geçmiş olsun canım ve ilaçları bırakmana çooook sevindim
ayyy kız canım yaz geldi geçti küçük odaya tıkıldık şimdimi gelcen
o çizdiğin dağa tırmanan bastonlu gözümden kaçmadı
aman nerdeee
ben anlamadım banada dee
Geçmiş olsun canım
maşallah. kııııızzzz ben mi şapşiğim ayyy hiç fark etmedim takvimi hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende nisanda boş gebelik mi ne zıkkımsa onu geçirdim düşük yaptım ve kürtaj oldum olsaydı beraber olacaktık kısmet
al benden de okadar
offf çok kötüüüü geçmiş olsun
Amin tesekkur ederim :)7 ay olmuş ya.
Allah taamına erdirsin inşaaALLAH canım.
sağol canım senin ufaklık ne kadarlık oldu.?
geçmiş olsun en kötü sürprizlerden maalesef.
dolabın arkasında bir yerde su oluyormuş.
oraya dolan suyu dökmedikçe koku gitmez diyor yaşayanlar.bir bak istersen canım.
geldim vallaha bi maraton yakaladım tililililiHerkesi 13.30 15.00 maratonuna cagiriyorum
7 ay olmuş ya.
Allah taamına erdirsin inşaaALLAH canım.
sağol canım senin ufaklık ne kadarlık oldu.?
geçmiş olsun en kötü sürprizlerden maalesef.
dolabın arkasında bir yerde su oluyormuş.
oraya dolan suyu dökmedikçe koku gitmez diyor yaşayanlar.bir bak istersen canım.
Ben geldim :)geldim vallaha bi maraton yakaladım tilililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?