- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Kolay gelsin simdidenYarın komşular bize geleceklermiş hazırlık yapıyorum
Çay ikramlıkları hazır
Yemeklik adı kondu
Servis takımları hazır
Semaver, çaycı çıkartıldı (onlar kaçak çay içiyorlar, biz Türk çayı içiyoruz)
Masa örtüsü ütülenecek,
Banyo yıkanacak,
Balkon yıkanacak,
Oturma odası ve salon son kez kontrol edilecek,
Vestiyer ve terlikler silinecek.
AminKolay gelsin simdiden
anam.. uçağa da kıyamam ki pahalıdır şu sıralar. bakayım da ufukta bir daha gidiş gözükürse ben o zaman haber vereyim. bak ya şimdi içim gitti. havaalanının dibinde oturuyordum önceden.. o zaman geleydin kendi arabamla bile alırdım. şimdi havaalanına uzak düşüyor yolumAllah söyletti galiba canım ben adana yım Eskişehiri de merak ediyorum görmeyi çok isterdim.
Sen ne zaman dersen ben uçar gelirim canım
Oy oy ne güzel olurdu,canım inşallah bir gün nasip etsin Rabbim. Bende beklerim sizleri misafirim olun gelin buyrun.anam.. uçağa da kıyamam ki pahalıdır şu sıralar. bakayım da ufukta bir daha gidiş gözükürse ben o zaman haber vereyim. bak ya şimdi içim gitti. havaalanının dibinde oturuyordum önceden.. o zaman geleydin kendi arabamla bile alırdım. şimdi havaalanına uzak düşüyor yolumpöööffffff
Merhabalar ben de varim insallahEki Görüntüle 2055917
Şimdi kim var kim yok özelden bir mesaj atın bakem.. Bir de eş dost tanıdık tanımadık reklam isterim.
sen eskişehirde misin anam ben seni İstanbul da biliyordumSen eskisehirden trene atlayip gelmiyir muydun
Hoşgeldin canımMerhabalar ben de varim insallah
30 yasindayim ev hanimiyim 13 aylik bir oglum var aileden uzakta gurbetteyim.cok pasakli oldugum soylenemez ama biraz duzene ihtiyacim var
Ilk 5limle baslayim o vakit
1.ev toparlanacak
2.salon koridor mutfak supurulecek
3.mutfak silinecek
4.makine bosaltilacak
5.oglus yikanacak
HosbuldumHoşgeldin canım
Tesekkurler hepimize kolay gelsin bu arada maraton yapan varsa katilabilirimYildiztozu16 hoşgeldin.. Kolay gelsin..
Günlük ödev √
1. Balkon temizliği √
2. Yer temizliği √
3. Sineklik yıkama √
4. Dikiş tamirleri √
4. Çamaşır katlama, yerleştirme √
sen eskişehirde misin anam ben seni İstanbul da biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?