Canım ne Zamandır merak ediyorum kusura bakma beyaz oda yazıyorsun özel bir odamı yoksa boyası beyaz olduğu içinmi öyle diyorsun,teşekkür ederim.Bugun ki 5 lim
Beyas odayi toplamak
Utu yapmak
Camasitlari katlayip yerlestirmek
Ciceklere bakim yapmak
Kileri duzenlemek
Mutfak dolabı temizleme işi ani misafirle misafir ağırlama olarak degışti. Mutfal.dolabi başka bir güne devretti artık..Merhaba.. ödev tamam.
1. Yerler temizlendi.
2. Balkon temizlendi.
3. Yatak odası toz alındı.
4.mutfak dolabı temizlenecek (üst kısım)
5. Wc temizlenecek..
Canım ne Zamandır merak ediyorum kusura bakma beyaz oda yazıyorsun özel bir odamı yoksa boyası beyaz olduğu içinmi öyle diyorsun,teşekkür ederim.
Sağol canım. İyi günlerde kullan. Allah daha büyük ferah, mutlu mesut oturacağın bir ev nasip etsin inşallah.guldurdun beni benim suan ki evim 2+1 daha once hep genis evlerde oturmustum esyalari zor sigdirdik buraya odalardan birini yatak odasi birinide dolap kitaplik kurutma masa sifonyer ne kadar esya varsa oraya koyduk esyalarin hepsini beyaz oldugu icin beyaz oda diyorum yoksa ardiye gibi giyinme odasi gibi bi yer :)
Maratona gelmek isterdim ama ben yeni farkettim.
amin Allah hepimize nasıp etsinSağol canım. İyi günlerde kullan. Allah daha büyük ferah, mutlu mesut oturacağın bir ev nasip etsin inşallah.
bende cok merak ettiydim :) cok gizemli gelmistiCanım ne Zamandır merak ediyorum kusura bakma beyaz oda yazıyorsun özel bir odamı yoksa boyası beyaz olduğu içinmi öyle diyorsun,teşekkür ederim.
ben randevulaşabilirim. Ama gece iş yapıyorum. sana uyar mı?Maratonu bir gun onceden belirleyip bildirme şansı var mı? O zaman kat8!ma şansım daha yüksek olur. Siteye uğrayacağım zamanlar belirsiz oluyor çünkü.
Bugünkü görev şu an çamaşır makinasında.
Beşli tamamlandı mı bakayım.
1. Komşuya d. Günü için ikram için yardım (kurabiye),
2. Oda düzenleme son bölüm,
3. Çamaşır toplama, katlama, yerleştirme,
4. Bulaşık makinası boşaltma,
5. Wc. Temizliği
5.
Profil foto değişmişBen geldim. Kenara kayın bakiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?