Ben şimdi mola verdim yemek ve plan hazırlama molası. İmi saattir maratondayım.28 ekim 5 lisi yok. Cunku bi milyon isim var.
Maraton cagrisi yapiyorum. Bir de toplanin diye 20 dk sonrasini isaretledim ama ben ufaktan basliyorum.
Maraton cagrisi
Saat. 13.30
Chentiq in hedefleri
Yikanan camasirlari asmak
Yeni camasirlari atmak
Nevresimleri degistirmek
Cocuklari yikamak//aksama kalabilir
Yogurt mayalamak//aksama kalabilir
Yemek hazirliklarina baslamak//henuz menum yok
Mutfagi supurmek
Tezgahini aklamak paklamak
Makine doldurup bosaltmak
Buzdolabini silmek
Arada gene uğrar +/- yaparim canikolar
Bende etkinlikler yapmaya calisiyorum kizimla en cokta stickerlar var ya onlarla yapiyoruz cok hosuna gidiyor bide 4 5 aydir merakli minik dergisiyle bilge minik dergisi aliyorum onlari da cok seviyor sana da tavsiye ederim ayni yastalar ya bizimkiler fikir olsun sana da26 ekim maddeleri
1. 3 makine çamaşır yıkanacak , asılacak✔
2. Wc temizlenecek✔
3. Ev süpürülecek✔
4. Ev silinecek✔
5. Toz alınacak✔
6. Kitap okunacak✔
7. Küçükle etkinlik yapılacak
8. Büyükle ders yapılacak✔
9. Dizi veya film izlenecek✔
10. İbadetler yapılacak ✔
O dergiyi düşündüm de zekareye karar verdim canım.Bende etkinlikler yapmaya calisiyorum kizimla en cokta stickerlar var ya onlarla yapiyoruz cok hosuna gidiyor bide 4 5 aydir merakli minik dergisiyle bilge minik dergisi aliyorum onlari da cok seviyor sana da tavsiye ederim ayni yastalar ya bizimkiler fikir olsun sana da
Anam misafirlerin gittiler mi ne cabuk... gel gel... cay keyfi yapiyodum ama 4 maratonuna baslayabiliriz seninle...
Sabah kahvaltıya gelmişlerdi zaten tamam hafi 3.30 olsunAnam misafirlerin gittiler mi ne cabuk... gel gel... cay keyfi yapiyodum ama 4 maratonuna baslayabiliriz seninle...
Ya da 3.30.. maraton deyince keyif meyif kalmadi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?