Günün ödevi
11 Kasım cumartesi : ayna silmek

1 2 gundur ugrayamadim hanimlar dr randevum falan vardi bide son alisverisler hazirliklar var. Yarin kv gelecek insallah daha da rahatlarim. Bebek 2 gundur inanilmaz hareketli ve degisik agrilar oluyor muhtemelen dogum sancisi degildir diyorum cunku oyle olsa anlarim heralde ilkinde hic agri olmadi bilmiyorum. Yani kisacasi gundemimi temizlikten doguma cevirmis durumdayim ama insallah dogumdan sonra guzel bi donus yapicam :) 9 gun kaldi bu arada cok heyecanli :)

Maratin dicem ama kendime guvenmiyorum hic o yuzden uzaktan uzaktan duzen resimlerinize bakiyorum supersiniz hanimlar :)

Az kalmış canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Herkese iyi aksamlar...
Bugün günlük.ödev, günlük beşli hak getire.. Ani misafir baskını yedim! Yine yaptıklarımı yazayım, ne kadar olduysa artık. ..
Misafire hazırlık,
Misafire ikram (yemek,çay, kahve vs..)
Kızın banyosu..

Yarın da veli toplantısı var, gün bölünecek. Artı kızın h. Içi işledikleri konularının tekrarını yaptirmam lazım, notlarında düşüş var çünkü.. Yani yarın da mazeret izni kullanabilirim heh heh..
Ama yine de yaptığım kadarını yazmaya çalışırım, kabul görürse..

Canım hayırlı doğumlar
Hayırlı vakitte gelsin inşallah
Giderken bize haber ver sana dua edelim okuyalım arkandan unutma biziiiii

E olacak o kadar
Hergün aynı tempoda olamayızki
Bi.sürü sorumluluğumuz var
Bende gezmelerdeydim yeni geldim.
Yani tırttım bugün
Olsun hep badim mi gezecek birazda ben geziyim dimi amaaa

Buralar çok ıssız kalmış
Badim seninde hiç sesin çıkmamış
Haftasonu tatil modundayız
Olsun haftaya bomba gibi başlarız evelallah

Bugun ki 5 lim

1.etrafi toplamak
2.mutfagi toplamak
3.yerleri supurmek
4.banyoyu temizlemek
5.toz almak

Ogleden sonra kv gelecek insallah memleketten. O gelecek diye taaa persembeden evi tertemiz yaptik esimle. Bide gelin simdi gorun evin halini
Sepet sepet utuler mi dersiniz yerlerde kagitla kesilmis kagitlar mi duvarlara yapistirilmis stickerlar mi aynalara cizilmis resimler mi mutfak dolaplarinin icinde ki oyuncaklar mi ne ararsaniz var
Saat 1 re kadar temizlemem lazim maratona gelen var mi?
areser sivastrabzon ha_mim K klbk33 @eflalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…