Benim askidakiler kurumadi ki, baska yerim de yok yikayamadimcamasir maratonuna bende katilayim. 1posta attim bile. simdi 2.de atılıyor. hadi bakalim.
Benim askidakiler kurumadi ki, baska yerim de yok yikayamadim
foto hic paylasmadim. teknik islerden pek anlamam.
oldugu kadar olsun. sorun degil.Benim askidakiler kurumadi ki, baska yerim de yok yikayamadim
Ne fotosu paylasıyorsunuz
Az kalmış canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin1 2 gundur ugrayamadim hanimlar dr randevum falan vardi bide son alisverisler hazirliklar var. Yarin kv gelecek insallah daha da rahatlarim. Bebek 2 gundur inanilmaz hareketli ve degisik agrilar oluyor muhtemelen dogum sancisi degildir diyorum cunku oyle olsa anlarim heralde ilkinde hic agri olmadi bilmiyorum. Yani kisacasi gundemimi temizlikten doguma cevirmis durumdayim ama insallah dogumdan sonra guzel bi donus yapicam :) 9 gun kaldi bu arada cok heyecanli :)
Maratin dicem ama kendime guvenmiyorum hic o yuzden uzaktan uzaktan duzen resimlerinize bakiyorum supersiniz hanimlar :)
1 2 gundur ugrayamadim hanimlar dr randevum falan vardi bide son alisverisler hazirliklar var. Yarin kv gelecek insallah daha da rahatlarim. Bebek 2 gundur inanilmaz hareketli ve degisik agrilar oluyor muhtemelen dogum sancisi degildir diyorum cunku oyle olsa anlarim heralde ilkinde hic agri olmadi bilmiyorum. Yani kisacasi gundemimi temizlikten doguma cevirmis durumdayim ama insallah dogumdan sonra guzel bi donus yapicam :) 9 gun kaldi bu arada cok heyecanli :)
Maratin dicem ama kendime guvenmiyorum hic o yuzden uzaktan uzaktan duzen resimlerinize bakiyorum supersiniz hanimlar :)
E olacak o kadarHerkese iyi aksamlar...
Bugün günlük.ödev, günlük beşli hak getire.. Ani misafir baskını yedim! Yine yaptıklarımı yazayım, ne kadar olduysa artık. ..
Misafire hazırlık,
Misafire ikram (yemek,çay, kahve vs..)
Kızın banyosu..
Yarın da veli toplantısı var, gün bölünecek. Artı kızın h. Içi işledikleri konularının tekrarını yaptirmam lazım, notlarında düşüş var çünkü.. Yani yarın da mazeret izni kullanabilirim heh heh..
Ama yine de yaptığım kadarını yazmaya çalışırım, kabul görürse..
Allah razi olsun :)Canım hayırlı doğumlar
Hayırlı vakitte gelsin inşallah
Giderken bize haber ver sana dua edelim okuyalım arkandan unutma biziiiii
Amin ecmainAz kalmış canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Allah razi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?