- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
- 133
Merhaba hanimlar bebis dogdu 1 haftalik olduk annemle kv memlekete ugurladik ablamiz duruma alisti babada yardimci bende kendimi daha iyi hissediyorum artik ayaklandim yavad yavas ev islerine baslayayim diyorum bugun kahvaltiyi ben hazirladim mesela dunde daginik bi oda toplamistim bi de savas alani gibi mutfagi :) artik 5li yazabilirim sanirim gunluk odevlere de haftaya girisirim insallah :) 2 cocuklu hayat basladi benim icin Allah hayirla sonuclandirsin. Korktugum tek sey minik bi bebegi gordukce ablamizin buyudugunu dusunerek ina yuklenmek insallah onun da hala bebek oldugunu aklimdan hic cikarmam siz nasil hissetmistiniz 2. Cocuk gelince anlatmak isteyen var mi?
Bugun ki hedefledigim 5lim
Mutfagi toplamak
Makinaya camasir atmak
Yerleri supurmek(bunu esim yapacak insallah ama yinede yaziyorum 5 maddeye tamamlamam lazim)
Oglen ve aksam yemegi yapmak
Biraz banyoyu temizlemek
Maşallah canım daha iyi olursun inşallah .hayırla büyüt bebeğini..çok yorma kendini bol bol dinlen sonrasında epey koştucaksın zaten..
Yeniden anne olma kısmına gelince .ben ikinci doğumda değilde üçüncüde etkilenmiştim.ikinciyle ilki arasında 9 yaş var onda zorlanmadım.üçüncü olunca diğeri 4 buçuk yaşındaydı bide çok düşkündüm ona.hislide bir çocuk..ondan önce ben baya ağladım bu duruma.baktım olacak gibi değil emzirirken uyuturken sürekli yanıma aldım.diğer zamanlar işten güçten fırsat olmuyordu çünkü.bebek emerken bende onunla ilgilendim uyuturken ya oyun oynadık yada üçümüz beraber yattık.banyosuna diğer işlerine hep dahil ettim.keşke hepsini ayrı ayrı zaman ayırsak ama benim için mümkün olmadı.bide ablası vardı bazende onunla zaman geçirdi.kuzum zaten çok uyumlu sakin bir çocuk oda sorun çıkarmadı çok şükür ama bizdeki o lohusa psikoljisi herşeyi daha dramatikmiş gibi gösterebiliyor.biz güçlü olursak onlarada yansıyor bu durum.birde psikoloji okuyan bir arkadaşım baya destek oldu o zaman geldi onunla vakit geçirdi.bana da haftada bir günde olsa sadece onunla 1 saat vakit geçirmemi tavsiye etti.dışarı çıkmanıza gerek yok 1 saat boyunca odasında sadece ikiniz olun kimsenin bölmesine izin vermeden oynayın vakit geçirin demişti.gerçekten çok işe yarıyor.bazı şeyleride farketmemize sebep oldu bu saatler.oyunlarda daha çok ten teması istediğini tespit ettik .böyle böyle bu günlere geldik elhamdülillah
Allah sanada kolaylık versin canım nice güzel günleriniz olsun inşallah kuzularınla...
Simdi babayla ablamizi parka gondericem onlar donene kadar maratona gelen var mi? 13.15 14.30 maratonu
Ben geldimm