Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben maratondaydım ama şimdi bitirmek zorunda kaldım kankardeşimin babası vefat etmiş oraya gideceğimMaratona gelen?
12.30 13.30
Gecikmeli olarak katılabilirimMaratona gelen?
12.30 13.30
Ben maratondaydım ama şimdi bitirmek zorunda kaldım kankardeşimin babası vefat etmiş oraya gideceğim
Allah rahmet etsin basiniz sagolsun Allah ailesine sabir versinBen maratondaydım ama şimdi bitirmek zorunda kaldım kankardeşimin babası vefat etmiş oraya gideceğim
Bende simdi geldim maratonum surekli bolundugu icin simdi bi daha kalkacagim 13.45 14.45 maratonu olsunGecikmeli olarak katılabilirim
Allah rahmet eylesin, arkadaşınıza bol sabır diliyorum Allah'tan..Ben maratondaydım ama şimdi bitirmek zorunda kaldım kankardeşimin babası vefat etmiş oraya gideceğim
Sendeki tarif nasıl? Bendeki sütlü tarif, arasına bisküvi konuluyor hafif olduğunu söylüyorlar. vereyim istersen. Bebeğin 40 ı için de Allah kabul etsin diyorum, nice güzel günlerini gör.İrmik tatlısı yapıldı (hic tatlıya benzemedi resmen kek oldu bana guzel bi tarif verin kızlar
Bunları kv. muhalefetinde yaptım, bir dahaki odak noktası seçildiğinde katılmayabilirim ya da zamanını uzatabilirimBen ortalığı topladım kasılmam olunca maraton hayal oldu, ben de yatarak maratona katıldımAllah rahmet etsin basiniz sagolsun Allah ailesine sabir versin
Bende simdi geldim maratonum surekli bolundugu icin simdi bi daha kalkacagim 13.45 14.45 maratonu olsun
ODAK NOKTASI MADDELERİ (OTURMA ODASI)
1. Cam silinecek +
2. Perdeler yıkanacak +
3. Tv ünitesi veya sehpası düzenlenecek +
4. Avize veya lamba silinecek - ( Avizem yok, lambaya boyum yetmiyor merdivenden korkuyorum)
5. Koltuk örtüsü, kırlent kılıfı yıkanacak +
6. Koltuklar silinecek - + ( Bir tanesi silindi, diğerinde kv. yatıp kalkıyor, biri de sürekli kullandığımız için ıslak kalmasın diye silemedim)
7. Halı silinecek veya yıkanacak veya yıkamaya gönderilecek + silindi
8. Duvarda saat, tablo vs varsa silinecek +
9. Kapı silinecek +
10. Priz ve elektrik düğmeleri silinecek +
11. Radyatör veya soba silinecek +
12. Eşyalar yerlerinden çekilerek süpürülüp silinecek +
13. Toz alınacak +
14. Odadaki çiçeklerin bakımı yapılacak - çiçeğim yok
Bunları kv. muhalefetinde yaptım, bir dahaki odak noktası seçildiğinde katılmayabilirim ya da zamanını uzatabilirim
Ben varım.Günaydın kızlar nasilsiniz
Maraton çağrısı yapıyorum!
13.00 17.00 arası var mı gelen
Tüm ev supurulecek
Tüm ev silinecek
Toz alınacak
Balkon yıkanıp çamaşır asılacak
Diğer balkon supurulup sonraki çamaşırlar asılacak
Banyo wc yıkanacak
Bulaşık sepeti boşaltılıp kızıma göre yemek yapılıp yenecek mutfak tekrar toparlanacak
Benim akrep anasından gelince hazırlanıp avm ye gidilecek
Oyyyy yazarken yoruldum
Meyve yiyip namaz kılayım o saate kadar
Ben biraz erken başladım ama yapılacak çok iş var. Haydi kolay gele :)HarikaCKbeautyandsheer )))
Amann dikkat et kendine canim bebisi dusun cok yorulmaBen ortalığı topladım kasılmam olunca maraton hayal oldu, ben de yatarak maratona katıldım![]()
Bende varim :)Günaydın kızlar nasilsiniz
Tüm ev supurulecek
Tüm ev silinecek
Toz alınacak
Banyo wc yıkanacak
Bulaşık sepeti boşaltılıp kızıma göre yemek yapılıp yenecek mutfak tekrar toparlanacak
Oyyyy yazarken yoruldum
Geldimmmm çok işimmm varrr maratona ihtiyacım vardı zatenGünaydın kızlar nasilsiniz
Tüm ev supurulecek
Tüm ev silinecek
Toz alınacak
Banyo wc yıkanacak
Oyyyy yazarken yoruldum