• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar hanımlar bugun bebeğim beni hiç üzmedi maşallah :nazar: verimli bir gün oldu benim için.

Oturma odası süpürüldü toz alındı silindi
Salon süpürüldü toz alındı silindi
Mutfak süpürüldü silindi
Yatak odası toplandı
2 makina katlanmayı bekleyen çamaşır katlandı
Yemek yapıldı yenildi mutfak toplandı
Wc lavabo yıkandı

ha_mim ha_mim , Ben_olmak Ben_olmak , K klbk33 , areser areser , @eflalim, zambak86 zambak86 chentiq chentiq . Dostacilisoyler Dostacilisoyler , esoes1919 esoes1919 kubdef kubdef
Bu kadar mıyız, topu topu? Benim hatırlayamadığım başkası var mı? Bir ara mesajlar, maratonlar havada uçuşuyordu, şimdi bir yavaşlama, rehavet var sanki.. Havalardan mıdır, nedir? Bu gidişle ben de kendimi salacağım hızımı almışken.:KK12:İş güç şart değil, bir ses verin gayrı..:KK39:

sivastrabzon sivastrabzon haklısın biraz boşladım burayı cumartesi evde kuranım var ona hazırlanıyorum pazartesi günü de hastanede bir randevum var (inşaALLAH ufak bir kist aldırma operasyonu geçireceğim ) sağsalim atlatayım kendimi toparlayınca aranızdayım tekrar nasipse canlar :KK200:

sivastrabzon sivastrabzon haklısın biraz boşladım burayı cumartesi evde kuranım var ona hazırlanıyorum pazartesi günü de hastanede bir randevum var (inşaALLAH ufak bir kist aldırma operasyonu geçireceğim ) sağsalim atlatayım kendimi toparlayınca aranızdayım tekrar nasipse canlar :KK200:
Öncelikle Allah kabul etsin.. Operasyonun için de şimdiden geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah..
Maksat biraz hareketlilik katmak, biraz sohbet, biraz katılım sağlamak... Olmadı ama galiba:KK43: Bir de sık sık gördüklerimi görmeyince merak ettim..
Herkese iyi geceler diliyorum; sağlıkla, neşeyle, enerji ve coşkuyla görüşmek üzere..

Vardir onun aklinda bisiler ozele cagirir sorar nasilsa :KK70: seni daha ozele cekmedi mi :KK70: :KK70: :rolleyes::rolleyes:

Sevgili chentiq chentiq bende isterim özel:KK70:

ha_mim ha_mim , Ben_olmak Ben_olmak , K klbk33 , areser areser , @eflalim, zambak86 zambak86 chentiq chentiq . Dostacilisoyler Dostacilisoyler , esoes1919 esoes1919 kubdef kubdef
Bu kadar mıyız, topu topu? Benim hatırlayamadığım başkası var mı? Bir ara mesajlar, maratonlar havada uçuşuyordu, şimdi bir yavaşlama, rehavet var sanki.. Havalardan mıdır, nedir? Bu gidişle ben de kendimi salacağım hızımı almışken.:KK12:İş güç şart değil, bir ses verin gayrı..:KK39:

sivastrabzon sivastrabzon sağol canım düşünüp merak etmişsin :KK68:bikaçgüne eski havamız yerine gelir inşallah:rolleyes:

Badimm öncelikle Allah kabul etsin.hazırlıklar ne alemde?
Çok çok geçmiş olsun canım hiç demiyorsunda Allah acil şifalar versin.inşallah başarılı bi operasyon olur canım:dua:

Bende pek iyi sayılmam bikaç gündür.karnım çok sancıyor özellikle yürürken çok canım yanıyordu.birde spiral olduğu için kaydımı filan diye korktum akşam dra gittim.çok şükür bi sıkıntı yok.üşütmüşündür dedi dr.iyi oldu hem de genel bir muayene oldum
Kullananlardan duyduğuma göre spiral olanlarda kış ayları biraz zor geçiyormuş.hemen en ufak bir ihmalde ağrımaya başlıyor.yazın çok rahattım oysaki:KK43:(
3 tane doğum yaptım böyle sancı çekmedim ben:işsiz:neyse başa gelen çekilir ağrın sürekli olursa çıkarırız dedi bakalım.
Buralardan uzak kalmam bu sebepten
Yazdığım maddeleri bile yapamıyırum bazen ne yüzle geliyim:KK23:

Günaydın,

Salı akşamı size sürpriz yapıcam demiştim.
Tabiki de hiçbir şey yapamadım.
Ben, hafta sonlarının külkedisiyim. Hafta içleri prensesler gibi yaşayıp, hafta sonları büyüyü bozuyorum.
Ctesi tam gün için maraton yapmayı planlıyorum. Ctesi akşamı veya Pazar günü detayları buradan bildiririm. Allah kısmet ederse.

Back
X