• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@ha_mim yatak söküp dikmiş, @Ben_olmak ve chentiq chentiq fırın pervanesi söküp temizlemiş, el değmedik yer bırakmamışlar.. Ben ne edim, nirelere gidim daha? Bu utançla buralarda durmaya yüzüm kızariir o_Okafamı taşlara vurasım geliir..:kızgın:
Benim badi çağırma cevap alamadım @Dostacilisoyler den.. kim var badisiz kalan, ben olayım?
ben:cry: ama yaşlar uyuşmuyor sanırım benim için sorun değil ama sen belkim bei güccük tecrübesiz görürsün :KK42:

ben:cry: ama yaşlar uyuşmuyor sanırım benim için sorun değil ama sen belkim bei güccük tecrübesiz görürsün :KK42:
Yok, niye öyle göreyim? Tecrübenin yaşla alakası yok bence.. Sen benden daha hamaratsindir belki.. Benim arada temebelligim, arada da bunalımın tutuyor.. Bana destek olursun da.. Ben badilikte ne yapılıyor bilmiyorum, kopya bulayim başlarız tatlı badim..
Evet kızlar duydunuz biz.iki acemi badiye badilikle ilgili özet ve örnek verecek gönüllüler arıyoruz :mapus:
(Tam bir sarı sayfa ilanlarına döneceğiz yakında :KK70:)

Selamün aleyküm

Kendimce akşam maratonum:KK48:

Ev toplanip süpüruldu.
Pazar poşetleri yerleştirildi
Eş in is yeri için birseyler hazırlandı.
Fazla yemekler dolaba kondu
Temiz kaplar yerleştirildi
Kirliler makineye yerleşip çalış.
Elde yıkanacaklar yıkandı ocak ve tezgah silindi

Çocuklar uyuyacak:KK54:

Yok, niye öyle göreyim? Tecrübenin yaşla alakası yok bence.. Sen benden daha hamaratsindir belki.. Benim arada temebelligim, arada da bunalımın tutuyor.. Bana destek olursun da.. Ben badilikte ne yapılıyor bilmiyorum, kopya bulayim başlarız tatlı badim..
Evet kızlar duydunuz biz.iki acemi badiye badilikle ilgili özet ve örnek verecek gönüllüler arıyoruz :mapus:
bende bilmiyorum bana da atar mısın ?yok yok yinede daha tecrübelisindir şurda 2 yıl olmadı evleneli :KK45: :KK5: tm badi ablacım:KK36: hahaha komedi olur sarı sayfaya 25-30 yaş arası evli,2 çocuklu, tecrübeli badi aranıyor diye ilan versek:confused:

Selamün aleyküm

Kendimce akşam maratonum:KK48:

Ev toplanip süpüruldu.
Pazar poşetleri yerleştirildi
Eş in is yeri için birseyler hazırlandı.
Fazla yemekler dolaba kondu
Temiz kaplar yerleştirildi
Kirliler makineye yerleşip çalış.
Elde yıkanacaklar yıkandı ocak ve tezgah silindi

Çocuklar uyuyacak:KK54:
mutfak temiz olunca hiçbir iş yok gibi gelir bana:-)

Benim evin hiçbir yerine el demedi :KK70::KK70:

Ay bizde istiyoruz o gonulluden:KK53:

bende bilmiyorum bana da atar mısın ?yok yok yinede daha tecrübelisindir şurda 2 yıl olmadı evleneli :KK45: :KK5: tm badi ablacım:KK36: hahaha komedi olur sarı sayfaya 25-30 yaş arası evli,2 çocuklu, tecrübeli badi aranıyor diye ilan versek:confused:

Versek mi acep:KK70::KK70::KK70:

Ay ben bugun ikinizi kertecektim aslinda da hadi karismayayim demistim bence tam uygunsunuz :)

Kalp kalbe karşıymış.. bir de hayrına badilikle ilgili bir özet geciveesen..
Senin en buyuk sorunun ne mesela benim utuydu chemtiqin istifti birbirimize her hafta bu konuyla ilgili soru sorardik iste utu varmi yikanacak camasir var mi diye sonra sohbt ede ede yakinlastik :) sizde icinizden geldigi gibi davranin ne olursa gunluk odevi yaomak icin tesvik edin evin temizligi icin birbirinize duzenle alakali tuyolar verin anlasirsaniz baska konularda da konusursunuz falan filan :*

Senin en buyuk sorunun ne mesela benim utuydu chemtiqin istifti birbirimize her hafta bu konuyla ilgili soru sorardik iste utu varmi yikanacak camasir var mi diye sonra sohbt ede ede yakinlastik :) sizde icinizden geldigi gibi davranin ne olursa gunluk odevi yaomak icin tesvik edin evin temizligi icin birbirinize duzenle alakali tuyolar verin anlasirsaniz baska konularda da konusursunuz falan filan :*
Tesekkurler canım.. Okudun mu badim Dil-i bitab Dil-i bitab ??

Cam silincek
Tül perde yıkanacak
Duvarlar silincek
Tavan silincek
Mutfak derzleri fırçalancak
Mutfak dolapları silincek
Fırın temizlencek
Buzdolabı temizlencek
Halı ve koltuklar makineyle yıkanacak
Portmanto silincek
Tv ünitesi silincek
Banyo tavan duvar silincek
Banyo dolapları silincek
Kapılar silincek
Derzler yenilenecek
Silikon dolgular yenilenecek
Avizeler silincek
Ve been pert..:kızgın:

Cam silincek
Tül perde yıkanacak
Duvarlar silincek
Tavan silincek
Mutfak derzleri fırçalancak
Mutfak dolapları silincek
Fırın temizlencek
Buzdolabı temizlencek
Halı ve koltuklar makineyle yıkanacak
Portmanto silincek
Tv ünitesi silincek
Banyo tavan duvar silincek
Banyo dolapları silincek
Kapılar silincek
Derzler yenilenecek
Silikon dolgular yenilenecek
Avizeler silincek
Ve been pert..:kızgın:
Sen yeni mi geldin? Hic karsilasmadik hosgeldin :)

Back
X