• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam mutfak maratonunda mutfak toplandı bulaşıklar makine dizilip kalanlar elde yıkandı.küçüğün dağıttığı dolaplar düzenlendi.ortancayla (böyle yazınca çiçek geliyor aklıma) ödev yapıldı.mutfak silindi.

Ütü maratonunda
1 nevresim 3 çarşaf 5 yastık 7 parça da kıyafet ütülendi...

Eee siz neler yaptınız gece maratonunda bakiiiiiim

Sen merak etme canım bikaç aya kalmaz seni de.kendomize benzetiriz :)).
:KK70:

Akşam mutfak maratonunda mutfak toplandı bulaşıklar makine dizilip kalanlar elde yıkandı.küçüğün dağıttığı dolaplar düzenlendi.ortancayla (böyle yazınca çiçek geliyor aklıma)

Eee siz neler yaptınız gece maratonunda bakiiiiiim
:KK70::KK70:
Ben de yemekten sonra masayı toplayıp bulaşıkları yerleştirdi. Kızımla biraz badminton oynadık, biraz film izledik. Yatakları açtım, misafir organlarına nevresim taktım, düzenledim. Biraz kk. Da takıldım ve yatıışş:uykucu::uykucu:

Hangi sayfaya bildirim yapicaz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...bildirim-topigi.862375/page-279#post-54158564
Bildirimler buraya yapılacakmış canım..

Bende ütü yapmaya geliyim miii:süslü:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Dur bende maratona yakışır bişeyler giyiyim:))ütü yapıcam zaten:KK53:

Bu arada kaçta yatıyorsun canım...
:53: son zamanlarda biraz tavuklaştım 12 de yatıyorum. ama normalde 2-3 arası falan

Biri beni mi andı :KK36:
evet. seviyoooruuummm seniiiii ekmeğiiii tuzaaaa bannnıııpppp

ha_mim ha_mim yatak söküp dikmiş, Ben_olmak Ben_olmak ve chentiq chentiq fırın pervanesi söküp temizlemiş, el değmedik yer bırakmamışlar.. Ben ne edim, nirelere gidim daha? Bu utançla buralarda durmaya yüzüm kızariir o_Okafamı taşlara vurasım geliir..:kızgın:
Benim badi çağırma cevap alamadım Dostacilisoyler Dostacilisoyler den.. kim var badisiz kalan, ben olayım?
merak etme. ben sökmedim. geçmiş zamanlarda camını sökmüştüm bi tek. pervaneye kadar çıldırmadım. ama her an çıldırabilirim. tertemiz olmuş mübarek.. :D

Benim evin hiçbir yerine el demedi :KK70::KK70:

Ay bizde istiyoruz o gonulluden:KK53:

Versek mi acep:KK70::KK70::KK70:
gönüllüüüüüü geldi haaagnııımmm. badi her türlü destek demektir. kendinizi birbirinize ne kadar açtığınıza bağlı. yani beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bir şey. karşı tarafın bi eksikliğini düzeltmeyi kendinize görev edineceksiniz. yalnız dikkat edin de körle yatan şaşı kalkmasın ( kubdef kubdef sana gönderme yaptım pis badi) (not: affettim ama hala naz yapıyorum :D:D)

........sonra sohbt ede ede yakinlastik :)
amma velakin hala birbirimizlen buluşmadık (ayakkabı fırlatan ikon)

Cam silincek
Tül perde yıkanacak
Duvarlar silincek
Tavan silincek
Mutfak derzleri fırçalancak
Mutfak dolapları silincek
Fırın temizlencek
Buzdolabı temizlencek
Halı ve koltuklar makineyle yıkanacak
Portmanto silincek
Tv ünitesi silincek
Banyo tavan duvar silincek
Banyo dolapları silincek
Kapılar silincek
Derzler yenilenecek
Silikon dolgular yenilenecek
Avizeler silincek
Ve been pert..:kızgın:
nicki mi değişti. ben hatırlayamadım seni

Bende özledim bende resmin var şuan elimde ,bu şarkı buraya uymadı galiba kepenk indirmeye geldim
ay kubdef ben var ya böyle olunca çok korkuyorum ya bişeymi oldu diye inşallah iyidir
evet uymadı. resmim mi var sen de... hiç bir şeyin yok bende :42:

:KK53: son zamanlarda biraz tavuklaştım 12 de yatıyorum. ama normalde 2-3 arası falan

merak etme. ben sökmedim. geçmiş zamanlarda camını sökmüştüm bi tek. pervaneye kadar çıldırmadım. ama her an çıldırabilirim. tertemiz olmuş mübarek.. :KK70:

gönüllüüüüüü geldi haaagnııımmm. badi her türlü destek demektir. kendinizi birbirinize ne kadar açtığınıza bağlı. yani beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bir şey. karşı tarafın bi eksikliğini düzeltmeyi kendinize görev edineceksiniz. yalnız dikkat edin de körle yatan şaşı kalkmasın ( kubdef kubdef sana gönderme yaptım pis badi) (not: affettim ama hala naz yapıyorum :KK70::KK70:)

evet uymadı. resmim mi var sen de... hiç bir şeyin yok bende :KK42:

Hee anladım biz çayla şeker gibin olmak üzereyiz:KK19::KK73:

Nerde buluşuyonuz nerdeee bizi bırakmayın:KK69:

Tunaydin herkese oglusu ogle uykusuna yatirma cabasini bosa harcayan kollari kopmus bir anne var burdaaa :(
Sabah kahvalti hazirlandi kaldirildi bulasiklar makineye yerlestirildi elde yikanacaklar yikandi ocak silindi aksam yemegi icin on hazirlik yapildi mutfak tulu perdesi makineye atildi kocaya taktirilmak uzere bugun utu gunu ilan ediyorum kendime insallah bitiririm

:KK53: son zamanlarda biraz tavuklaştım 12 de yatıyorum. ama normalde 2-3 arası falan

merak etme. ben sökmedim. geçmiş zamanlarda camını sökmüştüm bi tek. pervaneye kadar çıldırmadım. ama her an çıldırabilirim. tertemiz olmuş mübarek.. :KK70:

gönüllüüüüüü geldi haaagnııımmm. badi her türlü destek demektir. kendinizi birbirinize ne kadar açtığınıza bağlı. yani beraber yürüdük biz bu yollarda gibi bir şey. karşı tarafın bi eksikliğini düzeltmeyi kendinize görev edineceksiniz. yalnız dikkat edin de körle yatan şaşı kalkmasın ( kubdef kubdef sana gönderme yaptım pis badi) (not: affettim ama hala naz yapıyorum :KK70::KK70:)

evet uymadı. resmim mi var sen de... hiç bir şeyin yok bende :KK42:
:KK11:
Hee anladım biz çayla şeker gibin olmak üzereyiz:KK19::KK73:

Nerde buluşuyonuz nerdeee bizi bırakmayın:KK69:
Iste tam da orda anlasamadik nerde bulusacagimiz konusunda aramizda 400 km oldugu icin:kahve:

Benim liste bi hayli uzun. 15 gunde de bitirmem lazim zaten. Su an perdelerim yikanmakta iki de cam silcem. Aksama naparim bilmem.

Back
X