Ah canım benim böle ayırma şansım yokki kalabalığız biz ozaman olur benim 10 makina zaten çamaşırdan öğğğğ geldi,neyse bakıcam artık bişeyler biraz rüzgar var belki atarım,bende kışın banyoya koyuyorum çamaşırlıkla peteğide açıyorum,ertesi güne oğlan okula gidince peteklerin üzerinde 1 saatde kuruyorİstanbuldayım tatlım haklısın çok zor kuruyor parça parça yıkıyorum o sebepten ki zaten ben çok tasnif ederim ben çamaşırları yıkarken misal gömlekleri ayrı yıkarım daha düşük devirde kırışmasın diye duşun 6 7 gömlek kısa Programa atar yıkarım pantolonları ayrı yıkarım hatta deforme olmasınlar diye sutyenlerimi bile ayrı yıkarım böyle olunca iki uç makine birden rahat yıkayabiliyorum çok kalabalık olmuyor, cam balkonumda duvar askısında kurutmaya çalışıyorum az nemli kalınca eve oraya buraya seriyorum mecbur.. Bi de minik Bi portatif çamaşırlık var onu da yine balkonda kullanabiliyorum ya da hava çok nemli ise kuruması zorsa bir odaya açıyorum..
Misal bugün Bi makine beyaz ve havlu yıkarsam yanında bide eşimin gömleklerini ya da kendi sutyenlerimi yıkayabilirim onları zaten içerde kurutuyorum.
Az yiyerek leslieyle yürüyerek canimNe diyeti yapıyorsun Can'ım bende bu aralar biraz aldım acil vermem lazım
Balkonda da olsa öyle güzelim kesinlikle Bi kaç gün kuruyana kadar canımız çıkıyor, ben sevmiyorum az çamaşır olsun dun sık sık atar yıkarım sorun değil... Anlık olunca daha rahat kuruyor... Benim de çamaşırım hiç bitmez maşallah :)Ah canım benim böle ayırma şansım yokki kalabalığız biz ozaman olur benim 10 makina zaten çamaşırdan öğğğğ geldi,neyse bakıcam artık bişeyler biraz rüzgar var belki atarım,bende kışın banyoya koyuyorum çamaşırlıkla peteğide açıyorum,ertesi güne oğlan okula gidince peteklerin üzerinde 1 saatde kuruyoryani 1 makina 2 günde kalkıyor kışın
Senin de mübarek olsun ablacım :)Cumanız ve aşure gününüz mübarek olsun
Dün akşam bir makina çamaşır yıkayıp astım, 2. makina şimdi asılacak. Daha 2 makina daha yıkanacak var:)
bizde de aynı sorun vardı geçen kış. evde kurutamıyorum kapalı balkonda en erken kuruma 3 gündü. ev yerden ısıtma petekte yok . bu sene ilk iş olarak kurutma makinesi aldım. bence dünyanın en güzel icatlarından biri.Ah canım benim böle ayırma şansım yokki kalabalığız biz ozaman olur benim 10 makina zaten çamaşırdan öğğğğ geldi,neyse bakıcam artık bişeyler biraz rüzgar var belki atarım,bende kışın banyoya koyuyorum çamaşırlıkla peteğide açıyorum,ertesi güne oğlan okula gidince peteklerin üzerinde 1 saatde kuruyoryani 1 makina 2 günde kalkıyor kışın
herkesin cuması ve aşure günü mübarek olsun.Cumanız ve aşure gününüz mübarek olsun
Dün akşam bir makina çamaşır yıkayıp astım, 2. makina şimdi asılacak. Daha 2 makina daha yıkanacak var:)
Benim de yerden ısıtma. Kışın gece yatmadan salonu süpürüyorum, yerleri güzelce silip yere seriyorumbizde de aynı sorun vardı geçen kış. evde kurutamıyorum kapalı balkonda en erken kuruma 3 gündü. ev yerden ısıtma petekte yok . bu sene ilk iş olarak kurutma makinesi aldım. bence dünyanın en güzel icatlarından biri.
yıka koy 1 buçuk saat sonra kup kuru katla koy dolaba. çamaşır üzerinden çıkan tozlarda cabası.
imkanı olanlara kesinlikle tavsiye ederim
Bence de uğraştırır. Biz arkadaşla yarın yapacağız ama tek başına hele bir de çocuk varsa baya meşakkatli bi işyaaaaaaaaaaaaa lütfen aşure yapmayı görev olarak vermeyin, çok uğraştırır o
Benim makina kurutmalı biraz çok kiristiriyo ama kışın kurtaricim oluyo evim küçük ve çamaşır asacak hiç yerim yok
23 Ekim günüm ödev,
2 makina çamaşır yıkamak ve asmak
1.eflalim
2. Melegimkorusun
3.dagci
4.Nill
5. Patoloji
6. Chentiq
Nerede kuruyacak bilmem. Ankara yağmurlu gri.. Asureyi gorev vereni fururum heee.... cok severim lakin yiyemem emzirdigimden mutevellit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?