Haftalık görevler tamamdır efenim. 1 yıl sonra bilgisayar açtım resimleri atmak için.
Yalnız en son ufaklığı Laptop un üzerinde gördüm
Nasıl kapattım bilmiyorum
21 aylık canım.Küçük kaç yaşında canım senin
Sen burayı degil asil beni unuttun. Hani benim videolar?Ben unuttum burayı yaaaa selamm tekrardan
Bak imdi veriyorum özeldenSen burayı degil asil beni unuttun. Hani benim videolar?
kitabi adım adım okuyorum. Ilk asama elbise imis. Oldukca zor. O kadar kiyafeti nasıl toplayacagim tek noktada. Hafta yetmez.......... sen nasil yapmistinMaRaL_ sen de konmari yöntemiyle katladıklarının akıbetini bildirecektin. Ne durumdalar.
adini ekleyebilirsin cnm.Haftaliklar tamam ama günlük yok makinem bozuldu kizlar
Topik canlandi tabi artik yuzumuze bakmazsinBak imdi veriyorum özelden
Attım videolarınıTopik canlandi tabi artik yuzumuze bakmazsin
Saka bir yana cok sevindim bebisim insallah eskisi gibi olur. Disin nasil oldu
Canim daha iyi oldu sanki ama videoda tek parça atıyo ya kadın ondan zaten çok kirismiyo ki makineyi çok doldurunca buzusturuyo yarın nevresimleri atıcam o zaman tam söylerim sana çünkü normalde top gibi yapıyo düşünSonucu yazarsan sevinirim canım. Sırf bunun içim kurutma makinesi almayı düşünüyorum
Iyıler cnm bence sorun yokMaRaL_ sen de konmari yöntemiyle katladıklarının akıbetini bildirecektin. Ne durumdalar.
Neyı denıyorsunuz banada soyleyınCanim daha iyi oldu sanki ama videoda tek parça atıyo ya kadın ondan zaten çok kirismiyo ki makineyi çok doldurunca buzusturuyo yarın nevresimleri atıcam o zaman tam söylerim sana çünkü normalde top gibi yapıyo düşün
Neyı denıyorsunuz banada soyleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?