Gecmis olsun naz24Merhaba kıslar annemi götürdüm endeskopiye sakinleştirici verdiler bugün yanlız bırakmıcam öle dedi hemşire hala yanındayım git diyene kadareve gidince wc yıkıycam gerçi yeni yıkadım ama olsun dert değil
Arkadaslar yapmadigimiz ödevlermi yaptiklarimizdanda secebiliyozmuBUGÜNKÜ ÖDEV (2 Kasım 2015)
Wc temizlemek
1.eflalim
2.pinhan16
3.chentiq
4.cnntrm
hem normal wc hem de klozet paklandı :)
geçmiş günlük ödevlerden de tüm lavaboları temizleme, priz silme yapıldı yine tüm aynaları da tamamlıycam 2 ayna kaldı.. ee yani 3/5i bitiyor bugün kalan 2ye bakıcaz artık :) ben iyisi mi balkonu halledeyim ve tabi fırınlar da orada olduğu için onlar da yapılacak
Arkadaslar yapmadigimiz ödevlermi yaptiklarimizdanda secebiliyozmu
bugun makineye çamsir attim
dun yapmamsitim odevi salonun tozunu aldim
aynalari sildim
odanin birinde fazlalik ne varsa yerine koydum
dunde kek yapmistim
5 gunluk odev tamamlanmis oldu boylelikle ..
petekler kaldi galiba bi tek bide camlari silicem bonus olarak :)
BUGÜNKÜ ÖDEV (2 Kasım 2015)
Wc temizlemek
1.eflalim
2.pinhan16
3.chentiq
4.cnntrm
5. Melegimkorusun
6.eshma
7. Areser
8.anathema
9.seyhan77
10.maral
11.soocute
salonumu temizledim bugün camları yerleri sildim hava güzelken
ayrı wc m yok banyomu komple temizledim balkona yarın girişicem cam balkon uğraştırıyo beni
Oku anacım oku benım yerımede oku.kuz sen ne ogrtmenısın.kıtabu nıue sem okuyon ogrencu okusun :))Aa bak hatırladığın iyi oldu odalardaki fazlalık eşyaları ben de yerine koydum etti 4/5 süpersin maral :)) e yarın da bilmem kaç sayfa kitap okurum (en az 15 ama yarın 3 saat okuma dersi var fazla fazla olur) eder 5/5 yuppiii
Oku anacım oku benım yerımede oku.kuz sen ne ogrtmenısın.kıtabu nıue sem okuyon ogrencu okusun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?